13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Ayberk

keşke para ederken satsaydık seni. yerine de pek kimsenin beğenmediği, bu ligin kaşarı ama eminim ki senden daha çok işe yarayacak Murat Sözgelmez tarzı sözleşmesi bitmiş birini alsaydık

beşnumara

Sen defans oyuncususun arkadaş kart yiyeceksen müdahaleden kart yiyecen.45.dakikada ne işin var adamla ağız dalaşına giriyorsun,ne oldu da bu kadar değiştiniz Samsunspor ilk 4te mi de havalandınız.Yediğin 2. sarı kart... Ulan kartı olan adam öyle mi girer adama.Koşan adam seriç hep gitse ne olacak? senin en büyük silahın ne hızın eee koşsan zaten alırsın topu.Zamanı geldiğinde ben çok iyi konuşurum ağlaya ağlaya terkedersin samsunu.Adam gibi oynayın hem taraftar hem de yönetim ceza vermeli.Bu kadar basit olmamalı samsunsporun kaderiyle oynamak.

Lusage

1 Maçla yırttın hadi yine iyisin Kemal....

HoliganSamSunLu

kemal 2 haftadır suyunu ısıttı bakalım ne olucak

Sol Açık

Kelhar-Bahia'da ısrar edilmeli. Yabancı sınırı gibi bir sıkıntımız da yok zaten (Kaleci-Solbek-Sağbek-Ortasahada en az 2 oyuncu kesin Türk).

Yani kulübede beklemenin de nasıl birşey olduğunu öğrenme vakti geldi bence Kemal için...

burakbas

harbiden hayırdır derdin ne kemal. seni bu takım adam etti, yerle bir etmesini de bilir. benim için kemal karabük maçı ile birlikte bitti.

fanatik samsunsporlu

hoca takımı bozmaz.kemali de yedeğe çeker.biraz kendine gelir belki

Jnr.Serkan

Vazgeçilmez olmadığını hissetmeli artık.Galip takımın savunma hattı bozulmamalı.

AhmetDenizci

Böyle yedeğe çekerler adamı. Kimse kendisini demirbaş sanmasın!

Tebrikler Mesut Hoca.  >l<

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 February 2012, 10:09:40
Kemal takke düştü kel göründü.
Eğer burayı okuyorsan sana bir çift lafım var.
Sezon başında yok önce 1 milyon isterim sonra bir milyon dolar isterim diyen baban ile birlikte nasıl bir eyyam yaptığınız ortaya çıktı.
Bir tane maçıda Kemal kurtardı diyemiyoruz bu sene ama senin bariz hatan yüzünden yediğimiz gol sayısı oldukça fazla.

Allah büyük.Bi anda kendini nerelerde bulabileceğini eski yıldız adaylarından öğrenebilirsin.
Cin olmadan adam çarpmaya çalışan mahluk.
Samsunspor taraftarı sana ne yaptıda korkak köpekler gibi kuyruğunu kıstırıp kaçıyorsun staddan.

gördünmü kemal....  :deli: :deli:

burakbas

Theofanis Gekas

kenarda oturturlar böyle koçum,seni hiç sevmedim süt oğlan babanı da sevmezdim  ;)

SametYılmaz55

umarım yedek kalman artık kafanın çalışması için yeterli olmuştur ;)

5trawberry

Üzgünüm Kemal, formayı ancak rüyanda görebilirsin..

ngonge

Kemal de bizim oyuncumuz ama Bahia'nın pas yapabilmesi ve soğukkanlılığı fark yaratıyor bence.