18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

germencisse

Takımda varlıgı bile,oyunumuz sendeliyor..

twitter

70 de girdin oyuna vicdansız iki pres yap daha yürüyon sadece

FaTiH_HaN

Aslında takım 10 kişiyken Mesut Hocanın tek silahımız olan ekighoyu çıkarıp pivot santrafor banceyi alması biraz yanlış oldu, bancenin tek başına yapabileceği hiç bir şey yoktu.

oguz_5528

İlerde top tutsun yeter ilk 11 onun işi değil bu saatten sonra

5trawberry

elestiriler acimasizca,ilerdeki tek adam bance. messi olsa ne yapabilirdi. amac savunma yapmak top geldigine sukretmek lazim. iki farkli skordan defalarca macverdik oyuncularda onun dersiyle yaslandilar epey.

oguz_5528

Alıntı yapılan: 5trawberry - 12 February 2012, 19:27:25
elestiriler acimasizca,ilerdeki tek adam bance. messi olsa ne yapabilirdi. amac savunma yapmak top geldigine sukretmek lazim. iki farkli skordan defalarca macverdik oyuncularda onun dersiyle yaslandilar epey.

Bugunki oynanan oyunu kastetmedim ama formda bir Ekigho var çalışan Tribünleri heyecanlandıran,onu şu an kesemez diye düşünüyorum.

Theofanis Gekas

adam tek başına forvette 3 kişiden topu alıp golmü atcaktı,mesut hoca yanlış değişiklik yaptı bugün,ekighonun kesinlikle kalması lazımdı

sadece55

Ekigho sakatlandı arkadaşlar

burakbas

Bance her zamanki gibi oynadı. Göremedik ki gekas ile beraber. Ne desek boş.

AhmetDenizci

Gekas'ın yaptığı presi neden yapamıyor ? Daha oyuna yeni girmişsin hiç mi rakibe baskı yapacak gücün yok ?

5trawberry

Bance, haftaya takımın en önemli silahı olacaksın..
Ona göre motive et kendini, acemi Ankaragücü defansı arasında 2 kafa yaz, yeşilyurtta iskender ısmarlayacam sana! :)

buonanotte

Adam sihirbaz gibi her gelen topu kaybediyor.Mesut hocanın kolay kolay oynatacağını sanmıyorum.

lucarelli

Bence hoca maç performansının nasıl olduğunu görmek için oyuna aldı. Hiç bir şey yapmadı. Önümüzdeki hafta muhtemelen formayı kaybetti.

Uğur Yıldız

bugün biraz tripli gibi geldi bana sadece bana mı öyle geldi? kenarda mesut hocada çıldırdı yaptıklarına  :-\ :-\

oguz_5528

Ankaragücü maçında oynar mı bilemem ama Ekigho-Gekas ikilisini bozmak intihar olur