STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Arkadaşlar bizim esas rakibimiz Manisa. Onların kaybetmesi çok ama çok iyi oldu. Bizim için çok güzel bir hafta geçiyor, G.Antep saçmaladı, Manisa içerde kaybetti, biz ise hem hakemi hem de Eskişehir'i yenip gövde gösterisi yaptık.

Bu hafta bir kez daha gösterdik ki, biz daha bitmedik...

ahmetsefa55

AlıntıSamsun kafaya koymuş!

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor çok kritik bir galibiyete imza attı.

Ligin istikrarsız ekiplerinden Eskişehirspor'u konuk eden Karadeniz temsilcisi rakibini rahat bir oyunun ardından 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Mesut Bakkal'ın öğrencileri Eskişehirspor karşısında çok iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de kolay gitti.

Samsunspor'a galibiyeti getiren isimler, 44. dakikada Gekas, 51. dakikada Egikho ve 63. dakikada da Uğur Boral oldu. Eskişehirspor'un tek sayısı ise 83. dakikada Volkan Yaman'dan geldi.

Maçın 58. dakikasında ise Samsunspor'un yıldız ismi Gekas gördüğü kırmzıı kartla oun dışında kaldı.

Bu kritik galibiyetin ardından Samsunspor puanını 23'e yükseltirken, Eskişehirspor 38 puanda kaldı.

SAMSUNSPOR:  3  ESKİŞEHİRSPOR: 1

STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Hüseyin Göçek

SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV 2

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Adem, Kelhar, Bahia, Uğur, Serdar (Dk 58 Hakan), Fink Murat Yıldırım, Murat Ceylan, Ekigho (Dk. 67 Bance),  Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Veysel (Dk 77 Burhan), Ediz, Diego, Volkan, Hürriyet, Dede, Alper (Dk. 46 Koray), Pele (Dk 60 Batuhan), Kamara, Tello
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Dk 43 Gekas, Dk 50 Egikho, Dk. 62 Uğur, Dk 83 Volkan Yaman
KIRMIZI KART: Gekas
SARI KARTLAR: Volkan, Gekas, Ediz, Hakan, Diego

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=107378

55_OrHaN_55

hakemin çirkin yüzünü 90 dakika boyunca gördük. bütün takdir haklarını eskişehirden yana kullandı. gekasa verdiği 2 sarı kart ta komikti. samsunsporu biçmek için elinden geleni yaptı. haftaya ankaragücünü 1-0 da olsa geçelim de bu yarayı kapatalım bari. inanın sinirden galip geldiğimize bile sevinemedim.

FaTiH_HaN

bluegreen55

galibiyet güzelde
galip geldik diye susmamak lazım başkan çıkıp biraz versin veriştirsin
gekasın atılmasının çok art niyetli ve korkuttu beni ilerleyen haftalar için..

başkan çıksın desin birilerinin puanlarını sileceklerde bizi diptemi tutmaya çalışıyorlar ince ayarmı yapıyolar...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 12 February 2012, 19:12:50
galibiyet güzelde
galip geldik diye susmamak lazım başkan çıkıp biraz versin veriştirsin
gekasın atılmasının çok art niyetli ve korkuttu beni ilerleyen haftalar için..

başkan çıksın desin birilerinin puanlarını sileceklerde bizi diptemi tutmaya çalışıyorlar ince ayarmı yapıyolar...

gerçekten bu şekilde konuşmazsa bizimle sonuna kadar uğraşırlar bu hakemler. biraz da konuşmak lazım artık.

55__Gurbet__55

Hakem´i yenmek bu olsa gerek. Bugün ilk defa sezon basindan beri cektigimiz o kacirma hastaligini yasamadik. Insallah bundan sonra sans bizim yanimizda olur.

King1965

MESUT BAKKAL : Biz maçı saten maç öncesi taraftarımız ile kazanmıstık 

bu sekılde bı cumlesı oldu. Taraftarımzıın maç öncesi desteklerinden bahsetti . Kalecimiz ertugrulda destekden söz etti

Samsunspor'umuz 3-1 Eskisehirspor + hakem  MAç skoru bu bence

Gekasın ankaragucu macında cezalı olması benı uzdu. A.gucu  nu kucumsemedek 3 puan almamız lazım. Ama kım gol atacak haala süphelıyım bu oyunuyla bance mı ? yoksa bance farklı olup sahaya mı dönecek.. neyse eskısehırspor galıbıyetı guzeldı aksama fenerbahcenın yenmesını beklıyoruz.

germencisse

Hakemler ile karsı karsıya gelmeye yıllardan beri alıstık,ilk golden sonra baskılı oyunumuz devam edince galibiyer ister istemez kacınılmaz oldu..Şimdi ankaragucunu hafife almayıp seriye devam etmeliyiz..

kıbrıslı_mete

hüseyin göcek terbiyesizi az daha yakıyordu takımı, ciddi ciddi kasti hata yaptı hakem efendi. yani art niyetli değilse bu adam, ben de futboldan anlamıyorum. gekası 57. dk'da zaman geçirmekten attı ya. dünyada yok bu. Allah yardım etti de bugün gol kaçırmadık ve gerçekten fikstür bizden yana. inş kalacağız bu ligde. hakemlere de rağmen...

oguz_5528

Ankara da bir talihsizlik yaşayacağımızı düşünmüyorum Gekas'a verilen bir ara olarak gördüm kartı(tabi hakeme de sövdüm orası ayrı) Gekas'a ilerde çok ihtiyacımız olacak.Ayrıca Bance-Gekas ikilisini bekleyenler çok bekleyecek sanırım daha;çünkü Gekas Ekigho ile oynamayı seviyor gibi geldi,Ekigho taşıyor Gekas'a dokunmak kalıyor Gekas saha içinde ekigho'ya bişeler öğretme çabasında buda Ekigho için iyi bir gelişme bence bu ikili bu stadta daha çok beğeni toplayacak buna eminim

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 12 February 2012, 18:22:35
bu golü alda anana götür hüseyin :evet:
Alıntı yapılan: celebi - 12 February 2012, 18:17:08
ananı düdükleyeyim hüseyin  :kafa: :kafa: :kafa:

??? ??? ??? ??? ???
Çelebi de souza. Başbozbaykuş kardeşim neler olmuş sana böyle. ;D ;D

55cem55

bance eğerki bu ruhsuzluguyla oynayacaksa zaten yandık demektir...bizde ne umıtlerle bance gekas ikilisi sahayı darmadagın eder diye dusunuyorduk,sanırsam devre arası petkoviçin gitmesi onu derinden üzdü yıldızıydı sonucta

berusa55

Sadece şunu söyleyeyim. Bu taraftar inanmış; takım uyandırılmış. Bu iş olacak!

jurista

Hüseyin Göçek diye yazılır ,******* hakem diye okunur ...

Şükürler olsun kazandık ,Allah kalan maçlarımızda yardım ve sabır ihsan etsin.