Karabük deplasman listesi..

Başlatan Serkan, 03 February 2012, 01:41:10

« önceki - sonraki »

kamuri

bi takım taraftarı  düşünün hafta içi pazartesi olmasına rağmen 4 otobüs 1 minibüs samsundan 1 minibus istanbuldan yani yaklaşık 5 otobüs deplasman yapmış kendine ayrılan yeri hınca hınç doldurmuş maç içerisinde 2 farklı geriye düşmesine rağmen 90 dakika susmamış maç bitiminde tribune gelen gekasa alkışlarla cevap vermiş şimdi kendi kendime soruyorum aynı durumda rakiplerimizden birisi olsaydı antep karabük manisa mersin farketmez ve maç samsunda olsaydı kaç kişiyle geleceklerdi buraya takımlarını 90 dakika destekleyeceklermiydi o deplasman tribununde ben ve bir çok kişi gibi gözyaşlarını akıtacaklarmıydı bizimde yapabileceklerimiz bunlar elimizden en fazla  bu kadar geliyo takımımızı her ne olursa olsun her şartta sonuna kadar desteklemek ama çıkıpta topu da biz mi oynayalım abiler yapmayın allah aşkına bu taraftara yazık böyle bi taraftar kitlesini arkasında görmek isteyen nice klüp var yapmayın biraz oynayın allah aşkına burağında dediği gibi karabüğe yüzölçümünden fazla adam gittik ama sonuç gene hüsran son olarak tribunde her turlu tahriği yapan samsun kümeye diye bağıranlara son gülen iyi güler inş. dokuz hafta sonra gülen taraf biz olacaz çünkü biz inanıyoruz

mehmet yılmaz

Kamuran, sesiniz çok iyi geliyordu. Hele 2-0 geriye düşmemize rağmen karabüklüler sadece susarken girdiğiniz saygı göster formana, harikaydı...

Dediğin gibi ,biz taraftar olarak daha ne yapalım?
Kimde var böyle taraftar?

kamuri

aynen abi bizim tribunde gösterdiğimiz mücadelenin yarısını futbolcularımız sahada gösterseler bu sıkıntılara hiç gerek kalmayacak zaten inan abi futbolcular sahada biz de tribunde terledik ama dediğim gibi yapabileceğimiz bu kadar ha deseler ki çık oyna valla onu da yapacak bu taraftar :(

burakbas

Abi, amca, kardeşsiniz gözümde. İşte biz bu yüzden dimdik ayaktayız. O durumda mersin , manisa bilmem hangi takım olsa belki orayı doldurabilirlerdi ama bizim bir farkımız daha var. Biz kazadan sonra ayağa kalktık. :( Allahım gör bizleri...

Kaya

08 February 2012, 02:41:33 #94 Son düzenlenme: 08 February 2012, 04:11:46 Kaya
   Karabük deplasmanına giderken Ilgazda mola verdiğimizde yanımıza bi tip geldi..%90 ımızın kırmızı-beyaz giyindiği bir ortamda (ülkenin en önemli kırmızı-beyaz takımı malumunuz biziz)  hangi takımlısınız diye sorduğunda işin içinde bi mallık olduğunu sezmiştim.Samsunsporluyuz emice belli olmuyor mu dediğimde..Heee öyle mi ya bu Samsun Trabzonu neden sevmiyor oysaki şehrin yarısı trabzonlu ? dedi..Bize dedi 4 otobüs adamın etrafta dolaştığı anda  :D Oysaki sevilmeme sebepleri sorusunun içinde cevabıyla son derece açık ve net idi. :hnk:  ::)  Ortaya istatistiki verileri döktüğümde oldukça afalladı.Beyni reseti atmıştı bir kere.İstanbuldaki Sivaslılar felan,güneydeki doğulular felan var diye toparlamaya çalışırken derken herif baktım iptal..Genç arkadaşlar etrafını sarmaya başladığında ise onun için her şeyin bittiği andı  :D En son uzaktan gördüğüm neden küfür ediyorsunuz gençler diye söyleniyordu.. Artık kesinlikle inandım ki Samsun  şehrini,takımını ve değerlerini ağızlarına aldıklarında kesinlikle küfürü hakediyorlar.. Yaşadığı şehrin değerlerine saygı duyanları ayırıyorum..

_55_

Otobüste duymuştum da fena kopmuştum :) o anı nasıl kaçırdım hayret ediyorum ... dünyaları değişmem o sahneyi :)))

ahmetsefa55

üzerimizdeki polarları atkıları gormesıne ragmen hangı takımlısınız diye sorana ;

nerelisin abi ? dedim.trabzonluyum dedı.hangı takımlısın dedım kibirli bir gülüşle ts dedı sankı baskası olamaz.

once bı Samsunun yarısı trabzonlu dedı.baktı olacak gıbı degıl sonra dıyelım kı 1 mılyon kısı var Samsunda ,

onun 700 bınını cıkar , gerıye kalanın yarısı trabzonludur demek ıstedım dedı.

baktık anlatınca anlamayacak ona en guzel cevabı genc bır kardesımız verdı ;

abi dıyelım kı yarısı trabzonlu , o zaman ben hepsının a..k.. dedı  :)

babasamsunlu

Ohooo gençler babasamsunluyu hiç örnek almıyorsunuz.
Dyalog şöyle geçemeliydi..
laz kafa  : Hangi takımlısınız ?
babasamsunlu : ne diyon la sen.
laz kafa  : şey yani.
babasamsunlu : la bas git koyarım o laz akfana bi tane dürzü.
laz kafa  : ya bilader..
babasamsunlu : gel lan buraya goduğum laz kafası kaçamasana laaaa...

işte böyle :)

Not : Üniversite sizi çok kibarlaştırmış gençler :) cık cık cıkcsss :)