Karabük deplasman listesi..

Başlatan Serkan, 03 February 2012, 01:41:10

« önceki - sonraki »

Kaya

Karabük e indik bölge trafik şube müdürlüğünde arama yapıldıktan sonra stada doğru hareket edeceğiz,galibiyet kaçınılmaz :)

ali ihsan

En çok bu deplasmana giden arkadaşlarıma üzüldüm.Samsun Kümeye diye bağıran yavşakları takımımızın sevindirmesine canlı tanıklık ettiler.Şu taraftar için az oynasaydınız be...

ahmetsefa55

sesimiz geldi mi ?

son 3 senede çoğu deplasmana gittim ben daha böyle bir tribünü 19 mayısda bıle gormedım.

90 dakıka emın olun hiç susmadık.

ama demekki buna layıkmışız...

##kdc##

90 dakika kıç kadar tribünde hiç susmadan takımımıza destek verdik. Maç sonu başkan "ben hem maddi hem manevi kaybettim aranızda benim kadar üzülen var mı??" diye soruyor. Koysan amatöre takım bulamıcak bi mantelitedeki yenaldan top yapmasını bekliyoz, kurtarıcımızda 2 senedir top oynamamış, sırf bizim önümüzde küfür ediyoruz diye orta kesen uğur boral. (biz demesek yine öylesine yollıcaktı topu inanın...)

ali ihsan

Alıntı yapılan: muhalif - 07 February 2012, 05:28:41
sesimiz geldi mi ?

son 3 senede çoğu deplasmana gittim ben daha böyle bir tribünü 19 mayısda bıle gormedım.

90 dakıka emın olun hiç susmadık.

ama demekki buna layıkmışız...

Sesiniz gayet iyi geldi kardeşim.Biz tvden duyduk ama sahadaki topçularımız duymadı maalesef ...

ErkÇay55

07 February 2012, 13:08:08 #80 Son düzenlenme: 07 February 2012, 14:17:24 ErkÇay55
90 Dakika takımımızı derme çatma tribün demeye bin şahit lazım olan yerde elimizden geldiği kadar destekledik.Trübün muhteşemdi.Maç bitiminde Karabük taraftarının yaptığı tezaruhatlar açıkçası Karadeniz dostluğuna yakışmadı..Sabah 5.15 sularında Samsundaydık.Otobüsden indikten sonra bu kadar yorgunluk ve eziyete rağmen takımımızın mağlup olması bizleri son derece üzdü.Umarım bundan sonraki haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi edip mutlu sona ulaşırız.Çünkü bu taraftar bunu hakediyor. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

cany

Tribünde terledik valla bağırmaktan. Çok güzel organize olduk. Ama sonuç yine hüsran

HoliganSamSunLu

taraftarı kutluyoruz maçı izlerkez samsun tezahuratları geldiğinde mutlu olduk ama skor bizi mutlu edemedi dönüş yolu çilelidir malubiyetten sonra allah bir daha yaşatmasın

Kaya

Birçok kez üzüldük takımın peşinde ama ne bilim bu maç  :(

Karabük gibi kolpa bir tribünü ikinci kez konuşturduk ya ne diyeyim ben size..  al_sana

90 dakikanın tamamında bağıran kardeşlerime teşekkürler.Gördüğüm en iyi deplasman tribünlerinden biriydi..

gurkan

ben 19 mayısta boyle atmosfer gormedım ama ruhsuzlar ordusu bır kacı harıc  buna layık gorduler bızı  yazıktır emeklere ayıptır..!

ahmetakturk55

Dün laf gelmeyecek tek şey taraftardı emin olun...90 dk hiç susmadan takımını destekleyen gerçekten Samsunspor'a gönül vermiş insanlar vardı tribünde..Bir de bunu skora yansıtsaydık çok güzel olacaktı....Takım kötü gidiyor bir sonraki maçlara gidecekmisin diye soruyorlar şimdi bana..Değil 2.lig amatöre düşse peşinden gelmeyen kahpedir kahpe!

HoliganSamSunLu

karabük tirübünlerinin durmadan samsun kümeye diye bağırmasına bir anlam veremedim samsun bunlara ne yapmışta bu kadar zorlarına gitmiş anlamadım .

mehmet yılmaz

Oyun 0-2 iken bile 'saygı göster formanayı' girdiniz. Sesiniz her anlamda çok iyi geldi. Karabüklüler oturup izlediler resmen..

özkan

Ses hakikaten harikaydı,resmen dinlediler karabüklüler biz..

Elle sayılabilecek kadar az bir bölüm ayırdıkları deplasman trübüünde,biz onlara kulaklarına sığmayacak kadar etki ettik.Hepinizin ağzına sağlık.

Jnr.Serkan

Maçın başında hangi takım evsahibi diye düşündüm.Burası Karadeniz bestesi özellikle çok sağlam girildi