Samsunspor maçları radyosu

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 August 2007, 10:40:13

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

ya beyler geçen sene yapalım veya söylüyelim yönetime dedik olmadı birşeyler yapalımda deplasmandaki maçları radyo aracılığı ile anlatsın yaw - bunu ayarlayacak kişiler varsa lütfen bi denesin

celebi

Tuğberk güzel konu açmışsın diğer takımların var ya istanbul sporun bile var ya. Samsunda bunu halledecek birileri var mı bilmiyorum.ama n-bu iş için bayağı bir sistem gerekliymiş  olsa süper olur internet üzerinden dinlemek çok güzel olur valla.

Sadece Samsunspor

öyle eni konu radyo açılmazki zaten biri telefondan falan anlatır sonra bir radyo sistemi kurulur falan eğer anlayan varsa yönetime bildirsin yapalım - yeni yönetşm yapar bence iletmekte fayda var

celebi

Geçen istanbul grup olarak yaptığımız yoplantıda bunuda görüştüek aslında pazar günü de tekar konuşup yeni yönetime bildirebiliriz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Celebi"Geçen istanbul grup olarak yaptığımız yoplantıda bunuda görüştüek aslında pazar günü de tekar konuşup yeni yönetime bildirebiliriz.

çok iyi olur  :wink:

samsunmania

Sadece deplasmanları değil Samsundaki maçları da kapsayacak bir oluşum olursa biz gurbetteki taraftarlar da çok memnun oluruz. Çabalarınız için teşekkürler.

veis

tugberk ben anlatayım spiker gibi ama ben duramam bizim kiler mazallah penaltı felan kaçırırlar radyo rütükden geçmez vallaha.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"tugberk ben anlatayım spiker gibi ama ben duramam bizim kiler mazallah penaltı felan kaçırırlar radyo rütükden geçmez vallaha.

:lol:

abi harbi diyorum siz toplantıda konuşun çok ciddi bir olay hem gurbetteki kardeşlerimize hemde deplasmana gidemeyen bizim gibilere çok iyi olur - toplantıdan sonrada yönetime bildirirsiniz  :wink:

maço

arkadaslar gercekten guzel olur deplesman degılde samsundakı maclar olursa hem boylece deplesmana gıtme ıstegımız azalmaz :D :D :D gıdelım kendımız gorelım takımımızı nasıl oynuyo falan

maviay55

çok önemli bi konuya değinmişssin tugberk..biz gurbetteyiz takımımızı takip edemioruz bu sene ankara takımı da kalmadı lig de..bu radyo işi çok süper olur kanımca yeni yönetime iletilirsek destek vereceklerdir...

Cagdas Ünver

Üzerinde durulmasi gereken önemli bir konu acmissin , tesekkürler.

veis

vallaha ne yalan söyleyeyim toplantıda konusu geçti hatda sezgin abide bende çok maliyetli bişey oldugunu biliyorduk ama yine ben bi araştırayım bakalım yönetim bukonuya belkide egilir kim bilir.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"Üzerinde durulmasi gereken önemli bir konu acmissin , tesekkürler.

senin ve diğer arkadaşların yorumları için teşekkür ediyorum

erkan55

bu konu hakkinda birisi yönetimle irtibat kurabilirse iyi olur

ramco25

bi cok takımın var ama öyle herkez dinleyemiyor bildiğim kadarıyla 100 kişiyi gecmiyor ama internetten yayın yapan bicok radyo var ve sınırsız herkez dinleyebiliyor neden olmasın ki samsunspor radyosu hem uydudan hem internetten fazla masrafıda yok bildiğim kadarıyla bi radyo kurmak nerden baksan 30,40 bin ytl cıvarında olması gerek  neden olmasınki ... bugün ...samsunspor fm .... yarın ...samsunspor tv .......