Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Turuncu

Samsun Basketbol'da maddi kriz!

TKBL ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nde Coco ve Kelly Miller kardeşler, paralarını alamadıkları için maça çıkmayacaklarını açıkladılar.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü'nde oyuncular Coco ve Kelly Miller kardeşler, yaklaşık 2 aydır maaş alamadıklarını gerekçe göstererek dün antrenmanlara çıkmadılar, bugün de Galatasaray Medical Park maçı için İstanbul'a giden kafilede yer almadılar.   

Hafta sonu deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak olan SBK, dün Yaşar Doğu Spor Salonu'nda antrenman yapmak için toplandı. Fakat antrenmanlara Coco ve Kelly Miller kardeşler katılmazken, antrenmanlara çıkan diğer oyuncularında morallerinin bozuk olduğu görüldü.   

Bu sabah 09:20 uçağı ile İstanbul'a giden SBK'da paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmanlara çıkmayan Coco ve Kelly Miller kardeşler kafileye katılmayarak Samsun'da kaldılar.   

Coco ve Kelly Miller kardeşlerinin olmaması takımda moral bozukluğu oluşturduğu belirten SBK Genel Menejeri Filiz Yükrük, "Yarın oynanacak maçta takımımız 10 kişi ile Galatarasay Medical Park karşısında elinden geleni yapacaktır. Oyuncularımız Coco ve Kelly Miller kardeşlerin olmamasından dolayı maça biraz daha ciddi bakmalarına sebep oldu. Çünkü yarınki maçta daha fazla efor sarf edecekler, daha fazla çabalayacaklar. Onun dışında Coco ve Kelly Miller kardeşlerin gücünü düşününce bizim için bu çok büyük bir eksikliktir. Artık diyecek çok fazla bir şey yok" dedi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=9857

5trawberry

Cumhuriyet Fırınının camından içeri büyük bir aşkla bakıyorlardı, ordan anlamalıydım maaşlarını alamadıklarını.. :)

isa55

Galatasaray Medical Park  92 - 53  Samsun Basket

burakbas

Alıntı yapılan: isa55 - 28 January 2012, 18:08:23
Galatasaray Medical Park  92 - 53  Samsun Basket

Coco ve Kelly' nin eksikliğidir.

cem

Öztürk, "Sezon sonunda SBK'yı kapatmayı düşünüyoruz"
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, sezon sonunda kulübü kapatmayı düşündüklerini söyledi.Samsun Basketbol Kulübü, Cumartesi bugün kendi evinde oynayacağı Ceyhan Belediyespor maçına Coco ve Kelly Miller kardeşlerin de katılımıyla tam kadro olarak çalışmaya başladı. Transfer taksitlerinin ödenmemesi nedeniyle 9 gün boyunca idmana ve Galatasaray Medical Park maçına çıkmayan Coco ve Kelly Miller kardeşler bugün idmana çıktı. Başkan Öztürk, sezon sonunda kulübü kapatmayı düşündüklerini belirtti.

Ceyhan Belediye maçının önemli olduğunu belirten SBK Baş Antrenörü Kaan Artun, "Ligin ilk devresinde karşılaştığımız Ceyhan Belediyesi'ne yenilmiştik. Oldukça yüksek skorlu karşılaşma olmuştu. Bu hafta yaşadığımız sıkıntıları geride bıraktık. Coco ve Kelly Miller kardeşlerin sıkıntılarının çözülmesiyle bugün ilk defa tam kadro olarak çalışıyoruz. Biz yarın kendi saha ve seyircilerimizin önünde en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Seyircilerimiz tribünlerimizi doldurup bizi yalnız bırakmasınlar. Onların bize vereceği destek bu takımın çok büyük başarılara imza atmasının en önemli anahtarı olduğunu düşünüyorum. Yarından itibaren tribünleri dolu görmek istiyoruz" dedi.

"COCO VE KELLY MİLLER KARDEŞLER SAMSUNLULARDAN DAHA DUYARLI ÇIKTI"

Coco ve Kelly Miller kardeşlerin Samsunlulardan daha duyarlı çıktığını ifade eden SBK Başkanı Ahmet Öztürk, "Paralarını ödemediğimiz halde rica ettik ve bugün idmana çıktılar yarında maça çıkacaklar. Kendilerine Ceyhan Belediye maçının önemli olduğunu söyledik. 'İsterseniz maça çıkın isterseniz çıkmayın' dedik. Kendileri de düşündüler ve çıkma kararı aldılar. Buda bizim için sevindirici bir olay. Bu maç play-off'lara kalma ve dördüncülüğü garantileme maçımız. Onun için bu maç önemliydi" diye konuştu.

"SAMSUN'DA BU TAKIMA BİR ANA SPONSOR BULAMADIK"

Sezon sonunda kulübü kapatmayı düşündüklerini belirten Öztürk, "Bu şehirde SBK var ya da yok kimsenin umurunda değil. Herkes 50 kuruş verse takım daha güzel bir yerde olur. Hayırlısıyla bu takımı lig sonunda güzel yerde bitirmeye çalışacağız. Daha sonra ligi bitirdiğimiz zaman kulübü kapatıp kapatmama kararı alacağız. Çünkü taşıma suyu ile değirmen dönmez. Kimseye gidip de zorla bize yardım edeceksin diyemeyiz. Samsun'da bu takıma bir ana sponsor bulamadık. Ligde 12 takım içersinde en az bütçeli takımız. Bu kadar az bir bütçe ile ligde 5. sıradayız. 2 milyon gibi rakamlar harcayan, 7. yabancısını alan takımlar bizden aşağıdalar. Herkes bir üst sıraya çıkabilmek için tutunmaya çalışıyor. Bunlarda Beşiktaş, Tarsus, İstanbul Üniversitesi gibi takımlar var. Bizim böyle bir sıkıntımız yok. Baktığımız zaman insanların gözü kapalı. Ama niye kapalı olduğunu da çözemiyorum" ifadelerini kullandı.

Antrenmanı tamamlayan oyuncular, idman sonunda Başkan Öztürk'ün getirdiği tatlıdan yedi

isa55

Samsun Basket - Ceyhan Bld.: 77-74
>l<  >l<  >l<  >l<  >l<  >l<  >l<

cem

SBK Ceyhan Belediye'yi 77-74 yendi
Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü ligin 16. haftasında kendi evinde karşılaştığı Ceyhan Belediye'yi 77-74 yendi. SALON: Yaşar Doğu
HAKEMLER: Emin Moğulkoç xxx, Önder Yılmaz xxx, Fatih Uslu xxx
SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ: Gülşah x, Colleen Miller 29 xxx, Melike x, Deniz x, Robbins 31 xxx, Kelly Miller 17 xxx, Tuğçe x, Appel x, Gökçe x
ANTRENÖR: Tevfik Kaan Artun
CEYHAN BELEDİYE: Ceyda 8 xx, Ashley 6 x, Asena x, Seda 3 x, Hülya 4 x, Natasha 17 xx, Tiffany 22 xx, Ashley 14 xx, Aslı x
ANTRENÖR: Atilla Keskin
1. PERİYOT: 22 - 25 (Ceyhan Belediye Lehine)
DEVRE: 39 - 53 (Ceyhan Belediye Lehine)
3. PERİYOT: 53 - 63 (Ceyhan Belediye Lehine)

maraton

sbk kapanırsa bu şehir bir daha aynı olmaz samsuni kendini alkole verir ben kendimi intihar ederim.. o nedenle başkanın açıklamalarından üstüme düşeni yapıyorum ve sbk için payıma düşen 50 kuruşu veriyorum.. gel bürodan al sbk nın başkanı  :ok

isa55

Takımı Miller kardeşler götürüyor.

fanatik samsunsporlu

robbins te iyi sayı atmış

isa55

Hocam ben böyle şey görmedim. Sadece 3 oyuncu sayı atmış.

lucarelli

Bizim kazım başkan alsa şunları bir bünyemize.

binikalamadım

Samsunsporla birleşsinler yaparız birşeyler...

beşnumara

Kaçı Samsunspor bu durumdayken gidelim takımı destekleyelim diyor acaba? Bir zamanlar Samsunsporun da önüne geçtiklerini düşünüyorlardı akıllılar.Ne hali varsa görsün.

isa55

SBK-Beşiktaş
Yarın 16 da.