Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

feveran

04 February 2012, 09:23:23 #27106 Son düzenlenme: 04 February 2012, 14:01:02 AntZ
edit

burakbas

fındık

herkes biliyor abi sen ancamı duydun :D

Ahmeti

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 February 2012, 01:18:31
401 tane kandil mesajinin 196 tanesi yanlislikla MMS olarak gitti bugune kadar Turkcell'in sahibi Mehmet Emin KARAMEHMET bile 196 adet MMS toplu olarak gondermemistir. Guncel sekiz gunluk faturam 213.00 tl ben bu para ile kendi capimda koreografi bile yapardim. x-(

Abi büyük geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin hiç olmasa iyiydi ama yinede şükür etmek lazım ya 401 mesajın hepsi MMS olarak gitseydi o daha kötü olurdu.

AntZ

04 February 2012, 14:13:21 #27110 Son düzenlenme: 04 February 2012, 14:18:41 AntZ
Malum konu defalarca bu sitede tartışıldı, aynı resim eklendi, eleştiriler yapıldı. Kimin ne olduğunu heğimiz çok iyi biliyoruz. Tepki vermek elbette hakkımız ama kimseyi hedef göstermeden, kişilik haklarını ihlal etmeden tepki verilmeli. Lütfen eklediğiniz resim, içerik, mesaj vs. nin neden olabileceği sonuçların sorumluluğunu göz önünde bulundurarak paylaşım yapınız...

davidsavage

Dünkü trabzon haberinden sonra, Facebook taki Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun sayfası kapanmış,şikayet üzerine  :( yenisi bu   
Alıntıhttps://www.facebook.com/pages/Buras%C4%B1-Her-Yer-De%C4%9Fil-%C5%9Eehr-i-Samsun/102436073216922?sk=wall

cembaba

04 February 2012, 15:41:38 #27112 Son düzenlenme: 04 February 2012, 16:22:31 Cheregi
Malum şahıs haberinden sonra sanırım kapanmış.  Saldırı yapmışlar dün. Kapanmış sonra.

davidsavage

Geçen hafta Bjk-Miy maçında,Miy'in yenilir ya da en azından puan kaybeder die bakıorduk,adamlar 3 puanı aldı. Şimdide Antep Gs ye yenilir ya da puan kaybeder diye bakıyorum ama umarım Miy işine dönmez.

SSKLA

"Bu forma ağırdır, taşımak şereftir"

"Sadece iki gün çalıştığım takıma; 'İçinizdeki futbol heyecanını çıkarın, bıkmışlığı bir kenara atın. Bu forma ağırdır, taşımak şereftir' dedim. Biz bu lige yakışan takım olduğumuzu ispatlayacağız"

Samsunspor'un başında iki idmana çıktıktan sonra ilk sınavını Fenerbahçe karşısında veren ve galibiyet sevinci yaşayan teknik direktör Mesut Bakkal, FANATİK'e konuştu. Maç öncesi futbolcularıyla yaptığı konuşmayı anlatan Bakkal, "Onlara 'içinizdeki futbol heyecanını çıkarın, bıkmışlığı bir kenara atın. Samsunspor forması ağırdır, taşımak şereftir. Taraftarı göz önüne getirin, çıkın oynayın, korkmayın. Fenerbahçe çok iyi ama yenilmeyecek bir takım değil. Bizi hafife alabilirler, iyi değerlendirmeliyiz' dedim. İki günde ancak bunları yapabilirdik. Bir maça sadece idmanla, koşmakla hazırlanmaz. Psikoloji de çok önemli. Bu takım ligde kalmalı. Herkes buna inansın. Biz bu lige yakışan takım olduğumuzu ispatlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkandan mutlusu yok!

Kırmızı-Beyazlılar'ın başkanı Kazım Yılmaz'ın da keyfine diyecek yok... Hiç ummadıkları bir maçtan galibiyetle ayrılmalarının sevindirici olduğunu belirten Yılmaz, "Canımız, işimiz, her şeyimiz Samsunspor için. Yenilseydik taraftarımız için çok üzülürdüm. Ligde kalırsak şampiyon olmuş kadar sevineceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Karabükspor maçı Fenerbahçe'den çok daha önemli. Kazanmalıyız ve artık beraberlik bile istemiyorum. İnanıyorum, ligde kalacağız" diye konuştu.

M.Ali Sabuncu

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/Bu-forma-agirdir,-tasimak-sereftir_3_Detail_294_252025.htm

Theofanis Gekas

Kazım Yılmaz gerçekten büyük insan,sen bizim adımıza bizde senin adına seviniyoruz başkanım,Allah ömür versin

Cheregi

"Hiç ummadıkları bir maçtan galibiyetle ayrılmalarının sevindirici olduğunu belirten Yılmaz..."

Benim başkanım böyle bir şey söylemez, muhabirler uydurmuştur.  :rulet:
Söylemezsin, onlar uydurmuştur değil mi başkan  :suslen: Yok yok söylemezsin  :kanka:
Biz burda bi taraflarımızı yırtıp inanç aşılamaya çalışırken başkanımda yeneceğimizi önceden biliyordur mutlaka  :evet:

brigand

Adam beraberlik bile istemiyorum diyor. Daha ne desin  >l<

Ertuğrul Sağlam

04 February 2012, 16:47:30 #27118 Son düzenlenme: 04 February 2012, 17:23:48 6 Ertuðrul Saðlam
Ajanspor Facebook'ta en fazla beğeni alan Süper lig takımları.
Bu listeye bakıldığında bile Süperlig için olmazsa olmazlardan biriyiz.
.

Galatasaray -  3360
Fenerbahçe -  3160
Beşiktaş -       2041
Trabzonspor - 1491
Eskişehirspor - 1117
Bursaspor -      692
Samsunspor -   518
Orduspor -       508
Ankaragücü -    501
Karabükspor -   401
Kayserispor -    339
Sivasspor -       326
Gaziantepspor - 305
Gençlerbirliği -    239
M.P. Antalyaspor 235
M. İdmanyurdu -  202
Manisaspor -       163
İstanbul B.B. -     128

Jnr.Serkan

Antalya ts'yi yeniyor.Maç böyle biter inşalllah.Rahat bir Antalyayla gelecekte karşılaşmak bizim için çok iyi olur.