18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: muratertan55 - 03 February 2012, 15:57:37
Ülkesi Burkina Faso Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ve gruptan çıkamayan Aristide Bance'nin dün Samsun'da olması bekleniyordu. Kırmızı-Beyazlı idarecilere, "Fenerbahçe maçının olduğu gün Samsun'dayım" diyen Bance'nin henüz şehre gelmediği ve haber alınamadığı öğrenildi. Golcü futbolcunun, turnuvanın yapıldığı Ekvator Ginesi'nde uluslararası havaalanı olmadığı için uçak bulmakta sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

belki fenerbahçe maçının ne zaman olduğunu bilmiyordur..

5trawberry

Gelir gelmez çek bi ses gelmiyoyu.

Kırmızı da var Beyaz da var la :)

Ollivanders

Turuncu

Özledik lan seni gel artık  :)

Theofanis Gekas

bugünki antremanda fotograflarını göremezsem iyi niyetinden şüphe edicem

ChucKeR

Alıntı yapılan: muratertan55 - 03 February 2012, 15:57:37
Golcü futbolcunun, turnuvanın yapıldığı Ekvator Ginesi'nde uluslararası havaalanı olmadığı için uçak bulmakta sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

ne saçma bir organizasyonmuş arkadaş ya  :kafa:

Theofanis Gekas

salak herif yine yok,uçak bulamama işi yalan sow dia nasıl geldi

brigand

Gel de indir Gekas'a Gekas'a : )

_Jack Daniels_

Yine yok yine yok nerde bu adam  :kafa:

fındık

yeşilyurt seni bekliyor işler kesatmış :evet: :kanka:

lucarelli

Mesut Bakkal gelse bile oynatmayabilir. Basın toplantısında benim elimdeki kadro yeter demişti.

Sol Açık

Mutlaka yer bulur, çünkü önemli oyuncu. Sadece şöyle düşünelim, Gekas dışında santrafor yok elimizde. Forvet olarak da Ekigho ve Zenke var sadece (Anıl'ı saymadım, bunu bilerek yaptım).

Yani her türlü Bance'ye ihtiyaç var.

muzaffer4

Alıntı yapılan: Sol Açık - 04 February 2012, 17:53:23
Mutlaka yer bulur, çünkü önemli oyuncu. Sadece şöyle düşünelim, Gekas dışında santrafor yok elimizde. Forvet olarak da Ekigho ve Zenke var sadece (Anıl'ı saymadım, bunu bilerek yaptım).

Yani her türlü Bance'ye ihtiyaç var.

keşke zenke yide saymasaydın  :( :(

samuray

ya adam üç gündür yo piyasada kayıp ilanı mı versek nedir böyle  ;D ;D ;D ya ekigho gekas ikilisi iyi iş yapacak o gelirse defansif orta saha oynatırız  banceyi  ;D ;D ;D kornerlerden gelen topları iyi kesiyor golcü diye almıştık ama defansif yönü daha salam çıktı  ;D :D

fanatik samsunsporlu

kaybolacak bir adam da değil ya :D