Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

Elim boldur biraz  8)
Ama kandil bugün kimse sulanmasın

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Cheregi - 03 February 2012, 17:36:21
Elim boldur biraz  8)
Ama kandil bugün kimse sulanmasın

Ya kerecimisin terecimisin sen kimsin.
dün geldin bugün herkese bir şey yazıyon.
özelden söversem görürsün.
az bi sus da kafamızı dinleyelim.
ne çenen varmış mübarek bıdı bıdı bıdı bıdı  :suslen: :suslen: :suslen: :suslen:

Cheregi

Kereci değil Cheregi
Öncelikle lütfen kullanıcı adımı düzgün söyleyin. Ben size olabildiğince düzgün cümlelerle hitap ediyorum.
Siteden atıp tutacağınıza gelin gerçek hayatta karşıma çıkın. Ama nerde o yürek! Burdan atıp tutmak kolay. Lütfen daha fazla sataşarak konuları dağıtmayın.

kalptenþimþek

salla gitsin kereci..  :kanka:  idare ediyoruz arkadaşı.. terbiyesis ama maçta iyi bağırıyor.. :--*

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Cheregi - 03 February 2012, 17:48:00
Kereci değil Cheregi
Öncelikle lütfen kullanıcı adımı düzgün söyleyin. Ben size olabildiğince düzgün cümlelerle hitap ediyorum.
Siteden atıp tutacağınıza gelin gerçek hayatta karşıma çıkın. Ama nerde o yürek! Burdan atıp tutmak kolay. Lütfen daha fazla sataşarak konuları dağıtmayın.

pislik herifin tekisin ...  :kanka:  :evet: :evet:

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 03 February 2012, 17:49:24
salla gitsin kereci..  :kanka:  idare ediyoruz arkadaşı.. terbiyesis ama maçta iyi bağırıyor.. :--*

pislik herifin tekisin vol 2  :kanka:  :evet: :evet:

Cheregi

Yeter ama ya, sokakta karşıma çıksa yolunu değiştirir, burdan habire sallıyor arkadaş. Lütfen ilgili arkadaşlar gereken uyarıları yapsınlar  :(

kalptenþimþek

yeni olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz..mesajların hemen altında "moderatöre bildir" seçeneği var.. buradan beğenmediğiniz mesajları yöneticiye bildirebiliyorsunuz ama bu arkadaş o kadar *tiktikçi ki, yönetimle arasına slikon çektirmiş.. kimse bir şey yapamıyor bu zorbaya ;) :x(( :peeh:

*bunu da bilmezsiniz..eski bir üyemiz vardı; köstebek55.. o kazandırdı sözlüğe teknik ve taktiğin çiftleşmiş hali..  :evet:

babasamsunlu

pislik diz boyu...
ama ben bu işi nasıl halledeceğimi biliyorum..  :x(( al_sana

Cheregi

@kalptenşimşek
Biliyorum, kaç kere bildirdim ama değişen birşey yok. Seviye yerlerde.

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 February 2012, 18:06:59
pislik diz boyu...
ama ben bu işi nasıl halledeceğimi biliyorum..  :x(( al_sana

Neye güveniyosun arkadaşım sen? Söylede herkes bilsin, nasıl halledecekmişsin? Gözümü mü korkutmaya çalışıyosun?

Sercan

Arkadaşlar hürriyet gazetesinin Gekas hakkın yazdığı yazıları okudunuz mu?

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=74

bence bizde bu konuyla ilgili bir şey yapmalıyız. Bugün Gekas istanbul takımlarından birisinde olsaydı yere göğe sığdıramazdı yalaklar..

samuray

Alıntı yapılan: Ahmeti - 03 February 2012, 11:08:07
Fanatik gazetesi köşe yazarı Taner Bağlan
Bizim kuyruk acısı değilde sizin baya bi kuyruk acınız varki Türkiye'ye hitap eden bir gazetede salakça yazılar yazıyorsun. Ne oldu zorunuzamı gitti

Sen önce sahada tekme tokat oynayan futbolcularınızı yaz adam gibi oynasınlar.
evet ya bu gazetecii müsveddesi ne bende gıcık koldum f.b yalakası taner bağlan fanatikte kuyruk acımız varmış sen önce yalakalığını yaptığın f.b nin ne kırmızı kartlık pozisyonları olduğunu yazda görelim senin gazeteciliğini aleksin yozisyonu kesin direk kırmızı muratın ayağına tabanla basıyor yazssan bunu  anlaşılan bu yenilgi çok zorların a gitmiş dirildik geliyoruz ulan korkun bizden f.b yalakası bağlan

salihcakir

Alıntı yapılan: samuray - 03 February 2012, 19:16:10
  evet ya bu gazetecii müsveddesi ne bende gıcık koldum f.b yalakası taner bağlan fanatikte kuyruk acımız varmış sen önce yalakalığını yaptığın f.b nin ne kırmızı kartlık pozisyonları olduğunu yazda görelim senin gazeteciliğini aleksin yozisyonu kesin direk kırmızı muratın ayağına tabanla basıyor yazssan bunu  anlaşılan bu yenilgi çok zorların a gitmiş dirildik geliyoruz ulan korkun bizden f.b yalakası bağlan

ben de şöyle bir mail attım kendisine...

"Tamer Bey Merhabalar

Maç yazısını hayretle ve üzülerek okudum.
Ülkem adına, Türk futbolu adına üzüldüm.
Sizin gibi köşe yazarlarının Türk futbolunu bu karanlık günlerinden aydınlık günlerine nasıl çıkartılabileceğine odaklanması gerekirken görüyorum ki siz ciddi bir fanatizm içerisinde bulunduğumuz konumun hakkını vermiyorsunuz.
Kaldı ki objektif olarak izleyen bir çift göz sizin iddia ettiğiniz gibi çirkeflik yapan tarafın kırmızı beyazlılar değil sarıl lacivertlilerin olduğu net biçimde görür. Spor ahlakına uymayan biçimde futbolcu meslektaşına mağlubiyeti hazmedememenin getirdiği hınçla tekme sallayanlara sırf sizden(!) diye tek kelime edememek yakışık almış mı?
Fanatizmden uzak, futbolun güzelliklerine odaklanan objektif bir bakış açısı dilerim...
"

5trawberry

Eski ve bir kaç yeni Samsun resimlerinin animasyonlamışlar hoş olmuş..
Özellikle 1:50'de ki bankalar caddesi çok güzel..
video resmi de o zaten :)

Eski Samsun (animasyon)

Sioux

Bu Tamer Bağlan denilen dallamaya kibar birşeyler yazayım istedim ama beceremedim :)
Amigoluk yapacaksan taşa çık gibi birşeyler karalayıp yolladım.
Okuma yazması vardır değil mi?  ??? ???

Ertuğrul Sağlam

401 tane kandil mesajinin 196 tanesi yanlislikla MMS olarak gitti bugune kadar Turkcell'in sahibi Mehmet Emin KARAMEHMET bile 196 adet MMS toplu olarak gondermemistir. Guncel sekiz gunluk faturam 213.00 tl ben bu para ile kendi capimda koreografi bile yapardim. x-(