Samsunspor Hoca Olarak Yücel İldiz le Anlaştı

Başlatan fanatik, 15 August 2007, 09:08:55

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "ozkan17"hadı be tuğberk bıde suraya hakkı+celil samsunda baslıklarını gorsek warya dıle bızden ne dılersen :D  :D

merak etmeyin ilk buraya düşecek haber  :D

veis

ama bi yücel ildizle olmuyor bir iki tane daha transfer haberi lazım tugberk mesela ronaldino olur ama yine kararsızım onun içinde bize uyum sorunu yaşar bide onun bölgesinde fatih var fatihi kesemez şimdi zor olur elin brezilyalısınada ayıp.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"ama bi yücel ildizle olmuyor bir iki tane daha transfer haberi lazım tugberk mesela ronaldino olur ama yine kararsızım onun içinde bize uyum sorunu yaşar bide onun bölgesinde fatih var fatihi kesemez şimdi zor olur elin brezilyalısınada ayıp.

:lol:

bu sitede gülmeyi özlemiştik iyi oldu  :lol:

legend55

Birileri hakki hocaya atip tutuyor.Ne zorun var senin boyle amacsiz,dusuk konusmalar yapiyosun.Herkesin o hocaya mutesekkir olmasi gerek.O olmasa bu takim toplanip nasi kampa gidecekti,nasi bir calisma donemi gecirecekti.Adam gorevini yapti,Yucel hoca gelince onurluca birakip takimi ona teslim etti.Boyle konusmalarla sadece kendinizi kucuk dusurursunuz.Iste bunun icin boyle farklar yuzunden o  Teknik Direktor ...  Samsunda bir sayginliga sahip.Sezon basinda onun gidebilecegi yerler vardi biliyorum,duydum ama samsunda kaldi.Birakmak zorunda kalsa da o bir samsunlu.Kim ne derse desin milletin hocalik yapmak icin kendini satip araya torpiler koyup yalaklik yapip samsuna gelmek istedigi yerde,aslanlar gibi calismistir ... Oyle konusmalarla birileri kendini kandirsin.

celebi

teknik adamdan sonra futbolcu transferi da yapsak

radikal-fma

selam büyük samsunspor'un büyük taraftarı! bence hakkı hocaya yaptığı onca mücadeleden sonra bir hak verilmeliydi. bence çokta başarısız olmazdı. nede olsa altyapıdan gelen bir çok futbolcu onun öğrencisi idi. yeni yıldızlar kazanabilirdik. neyse olan olmuş ama kafama takılan  neden seçimden önce imza attırıldı yoksa imzanın bir tazminatı olacakmı? yücel hocamıza başarılar.......

veis

yok karşılıksız ve bedel almadan gitdi ama alacagı olan takımı çalıştırdıgı 2 aylıgı alır sanırım.

jean

yucel ıldız bugun takımın basındaydı ordudakı basarılı performansını devam ettırırse bıze yararlı olur benımde aklımdam gecıyordu kac ay once ıyı denk geldı hakkı hocaya saygı duyalım takımı ıdare ettı kac ay

MeL_55

kariyerini bilmiyorum ama ben pek sevinmedim ildiz lan olacak isler degil bunlar ama yinede hayirli ugurlu olur ins. ve basarili da :D

Çaðrý55

arkadaşlar yücel hoca da geç kaldık ligler başlıcak daha yeni geldi ne transfer yaptı ne idman doğru dürüst takımı yeni tanımaya başlıyo kimse ondan şu durumda çok büyük başarı beklemesin ilk başlarda başarısızlıklar olabilir bence sabırlı olmalıyız biraz

alWays

celebi

Yücel İldiz kaliteli bir teknik adamdır arkadaşlar bizi süper lige taşıyabilecek kalitede bir teknik adamdır.

veis

malatyayı birinci lige çıkardı.bu büyük başarıydı.

timofte

Yücel İldiz'in Samsunsporumuz için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Orduspor'da uzun zaman görev yaptığı için yörenin özelliklerini biliyor, Lig A'yı iyi tanıyor ve çalıştırdığı takımlarda başarılı olduğu söylenebilir.

Yıllardır daha alt kümelerde yer alan Orduspor'u çıkışa geçiren odur. Daha önce de Malatya'yı da süper lige çıkarmıştı. Oldukça disiplinli bir duruşu olduğu gibi, kamuoyunda tanınan bir teknik adam olduğu için futbolcular üzerinde motive edici bir rol üstlenebilir. Bence tam ihtiyaç duyduğumuz tipte bir teknik adamla yola devam edeceğiz.

Geçen yılki güvensizlik ortamının son bulmuş olması camiayı kendine getirdi. Yönetim iddialı konuşmasa bile umut veriyor. Başoğlu yönetimine ise o iddialı demeçlerine rağmen kimse inanmıyordu. Lige iyi bir başlangıç yapabilirsek taraftarımızın da büyüklüğü ile takımı havaya sokar ve son haftaya kadar zirve mücadelesinin içinde oluruz.

Alıntı yapılan: "gyuksel55"hakkı bayrak ne oldu bıraktımı yoksa yardımcısı mı olcak?

Hakkı Bayrak bıraktı, ama takımımız için bir anlamda "fetret devri" olan dönemde sergilediği çaba için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

veis

yücel hocanın 2.lig tecrübesi çok iyi bizim için avantaj allah utandırmasın bizi de süperlige çıkarsın çok özledik süperligi.ama destek vermek lazım takımı tanıması ve oyun sistemini oturtması en az5 hafta sabretmek lazım hemen istifa sesleri çıkmasın.