Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

hikmet karamanın takımının bu sene düşmesi şart. çekirge her zaman sıçramamalı.

ali ihsan

Antep,Manisa,Karabük.Bu 3'ünden 2 sini altımıza almak zorundayız.Antep ile içerde oynayacağımız maç çok önemli.Bu hafta Karabük'ten mutlak puan veya puanlarla dönmeliyiz.Sonra arkası gelir zaten...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 02 February 2012, 23:38:59
Antep,Manisa,Karabük.Bu 3'ünden 2 sini altımıza almak zorundayız.Antep ile içerde oynayacağımız maç çok önemli.Bu hafta Karabük'ten mutlak puan veya puanlarla dönmeliyiz.Sonra arkası gelir zaten...

bence mersin de aşağı inebilir. eziktaşı yenmeleri, aramızda 10 puan fark olması tabi ki avantaj, fakat biz onlardan kadro olarak daha iyiyiz. ayrıca akıllı bir hocamız var artık. bance de gelirse.... :)

ali ihsan

Manisa en kötüleri.Bülent Korkmaz ile Karabük bir hava yakaladı.Bu nedenle bu maç çok önemli.Antep ise fikstürü zorlu.Karabük sonrası içerde Eskişehir deplasmanda Ankaragücü maçlarından alınacak 6 puan ile üsttekileri yakalarız.Yeter ki Karabük'ten puansız dönmeyelim...

cgr

Su an Mesut Bakkal NTV SPOR / Spor Gecesi canlı yayında konuşuyor...

Kadir ÇELEBİ

Trt1 az sonra maçın özeti var.. iş dolayısıyla ilk yarıyı izleyememiştim.. durumu benim gibi olanlar izleyebilir..

umit

Krampon.net'ten :)
AlıntıVolkan Demirel 3 gol atan Yunan Gekas'a sert çıktı: "Komşuluk ölmüş arkadaş."

fanatik samsunsporlu

arkadaşlar güntekin ve rıdvanın programının tekrarı kaçta olur.seyredemedim.bakalım ne diyecek üçkağıtçı bizim için

ChucKeR

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 03 February 2012, 01:11:17
arkadaşlar güntekin ve rıdvanın programının tekrarı kaçta olur.seyredemedim.bakalım ne diyecek üçkağıtçı bizim için

ne diyecekler fenere ayarlı onlar. gekas kaçtı olmaz yobo kaçırdı olur onlar için. analiz lazımsa ben yaparım sana :D

ugurozkan

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 03 February 2012, 01:11:17

http://video.ntvmsnbc.com/kocamanin-cozmesi-gereken-sorun.html

fanatik samsunsporlu

samsunun aleyhinden çok atıyordu ******* de ondan

erkutdem55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 03 February 2012, 01:15:32
samsunun aleyhinden çok atıyordu ******* de ondan

Allahın sopası yok.Bütün goller girsin şerefsize.Ben de izleyemedim tekrarını bekliyorum,kesin suratı pancar gibi  olmuştur sinirden

ali ihsan

% 100  Futbolun tekrarı Ntv Spor da başladı...

brigand

Rıdvan'a öyle bir oturmuş ki, titrretmiş : )

usare

"Şapı ne kadar kaynatırsan kaynat olmaz şeker.
Cinsini sevdiğim cinsine çeker."
Bunların alayı böyle.