KOREO GÖREV PAYLAŞIMI

Başlatan edmontdante, 01 February 2012, 21:40:03

« önceki - sonraki »

edmontdante

Arkadaşlar bugün zor da olsa üst tribünü hallettik.
Yarın sabah 9 da stadyumda olup alt tribünü dizeceğiz eğer kar yağmazsa
Ancak önemli olan maçtan öncesi.Saat 4 gibi falan insanlar stadyuma girmeye başlayacaklardır.Biz de her zaman ki gibi erken gireceğiz.
Önemli konular şunlar:

1-Üst tribünde 6 merdiven var bu merdivenlerde 2 şer kişi bulunacak.Yanlamasına şeritli koreo yapıldığından kırmızı ile beyazın kesiştiği noktada bu arkadaşlar duracak yukarı çıkanlara beyaz aşağıda kalanlara kırmızı dağıtılacak.Bunun için oraların iyice dolması beklenecek.Çünkü merdiven boşluklarında insan tutmayabilir güvenlik.Ama bakarız ki oralar doluyor bu işlemi gerçekleştireceğiz.Bu koreonun bütünlüğü için çok önemli.Buralar dolduğunda karton dağıtılacak.Çünkü millet karar değiştirir ve başka yere giderse koreo bozulur.

2-Kapı üstlerinde kumaşlar açılacak.Kumaşlar kapı üstlerindekilere verilecek ve ne yapacakları izah edilecek.Ayrıca kapı üstlerinde taşa çıkıp atkı açmamaları anlatılacak.İstiklal marşından sonra kumaşlar gidip alınacak.

3-Altta iki kapı var.O iki kapıda beyaz kumaşları biz tutacağız.

4-Harflerin etrafında bizler duracağız 3-4 kişi her harfte.Merdivenlerde bulunmak yeterli.Buraların kontrolu sağlanacak.

5-Alt tribündeki harflerin kontrolü İnanç'ta.Çünkü 2 kapı arasına yazı yazılacak.Orta merdivenden İnanç sesini millete duyurabilir.Tabi ki yardımcıları da olacak.

5-Orta boşluk dolarsa ki dolacaktır.Oraya kırmızı karton dağıtılacak dolduğunda.Dolduğunda diyorum çünkü millet fikir değiştirip başka yere gidebilir.

Herkes bunların yapılacağını bilsin ve görev paylaşımı yapsın.Özellikle harflerde milletle savaşacak kişiler lazım.Merdivenlere ise küçük kardeşlerimiz geçebilir.

maraton

bende tüm iş bittiğinde bunu biz yaptık deyip sağda solda hava atma işini üstleniyorum  :ok

##kdc##

Abi bi de yıkıcı tim lazım, tipitip hareketler sergileyecekler kesin olacaktır. Tedbirli olmamız lazım.

elexir

Arkadaşlar emeğinize sağlık, çok uzaklarda bir taraftar olarak bu özverili çalışmalar gurur verici keşke takımımızda taraftarımız ve tribünlerimiz gibi iyi olsa inşallah daha güzel günler görürüz hep beraber...

Ajan

Ben İnanç abiye yardım ederim harflerin başında yaşımızdan dolayı kimse şeyine takmayabilir.Veya Engin abinin vereceği herhangi bir görevde bulunabilirim.Görev adamıyız lakin  :)

cembaba

Tamamdır abi ;) Yarın görev dağılımını iyi yapalım. Kimse bu işten kaçmasın. Çok güzel bir şey çıkacak ortaya.

Ayberk

Alıntı yapılan: ##kdc## - 01 February 2012, 22:06:00
Abi bi de yıkıcı tim lazım, tipitip hareketler sergileyecekler kesin olacaktır. Tedbirli olmamız lazım.

5'te sınavdan çıkıp üniversiteden yetişmeye çalışacağım. Diğer görevler vakitten ötürü mümkün olmasa da yıkıcı tim görevine talibim

burakbas

abi ben Vip deyim resim işleri bende olsa , affınıza sığınarak. ama maç öncesi her türlü yardımda varım... maç saatinde ailemle birlikte olacağım.

Sercan

Alıntı yapılan: de_brk7 - 01 February 2012, 22:28:37
abi ben Vip deyim resim işleri bende olsa , affınıza sığınarak. ama maç öncesi her türlü yardımda varım... maç saatinde ailemle birlikte olacağım.

kardeşim maçtan 1 saat önce video ve resim çekmeye başla bence,geçen koreolar gibi herşeyin tamtamına olmadığı fotoğraflar yerine, tamamen her kartonun açık olduğu fotoğraflar lazım...

Ollivanders

Alıntı yapılan: de_brk7 - 01 February 2012, 22:28:37

Kardeşim resim işleri sende. Resim ve video çekersin bol bol. Ama zoom yapmadan butun olarak koreografiyi alırsan daha iyi olur. İstiklal marşını(başından sonuna kadar ) butun maraton gozukur sekilde videoya çekersen  çok guzel olur.

cembaba

Bize müsaade de ki gibi olursa, örnekleri var. Onun videosu gibi olsun. yakınlaşmadan kalsın. ;)

Kaya

Yarın sabah 9 da bugün olan herkes orada olmalı..Olmadı biz 5 kişi yaparız zaten  :P :P :P Şaka valla şaka  :D Güzel olacak ve güzel bitecek bir gün olacak bizim için inşallah..  samsunspor_x

fındık

SS.biz'in askerleri olarak göreve daima hazırız. 8)

Cheregi

02 February 2012, 11:59:06 #13 Son düzenlenme: 02 February 2012, 12:09:28 Cheregi
Elalem İstanbullardan gelip deplase keyifler, maç hikayeleri yapıyor, belgesel tadında işler çıkarıyor, bizim yerel kanallar sadece şu koreografinin dünden başlayarak hazırlanış ve yapılışını hikaye yapsalar neler çıkar ortaya... Ama bizimkilerin bahaneleri hazır, imkanlarımız kısıtlı. Hadi ordan... 1 kamera, 1 kameraman, 1 muhabir dışında ne imkan gerekiyor, önce elinizdeki imkanları düzgün kullanın sonra imkansızlıktan yakının. En iyi imkan, sermaye, akıllı, işini bilen insandır. Sponsor bulamıyoruz diye ağlayanlara sorarım, ne yapıyorsunuzda neye sponsor arıyorsunuz? Stüdyoya 2 kamera kurup oturduğunuz yerden canlı yayın yapmak için mi? Onca şey yapıyoruz görülmüyor, İstanbul takımları tükürse ulusal medyada haber oluyor diye şikayet ediyoruzda kendi medyamız ne kadar ilgi gösteriyor bize? Ya da belgeselden vazgeçtim, yerel kanallarımızın koreografiden haberi var mı mesela?

burakbas

Alıntı yapılan: Serpico - 01 February 2012, 22:53:46
Kardeşim resim işleri sende. Resim ve video çekersin bol bol. Ama zoom yapmadan butun olarak koreografiyi alırsan daha iyi olur. İstiklal marşını(başından sonuna kadar ) butun maraton gozukur sekilde videoya çekersen  çok guzel olur.

tamam abi pro makine var sorun yok..  ::)