Armanın Ruhu!

Başlatan cembaba, 02 February 2012, 00:48:59

« önceki - sonraki »

cembaba

02 February 2012, 00:48:59 Son düzenlenme: 02 February 2012, 16:02:11 CemBaba
Belki de yarın beş senelik emeklerimizin son maçına çıkıyoruz. Belki de umutlarımızın tükenmeyeceği, fakat çok çok azalacağı yerdeyiz. Bu akşam herkesten yatmadan önce dua etmesini, yarın için alkol almamasını, ve Armanın Ruhuna inanmasını bekliyorum, rica ediyorum. Allah yardımcımız olsun.

BU VIDEO YARIN FUTBOLCULARA TOPLANTI DA IZLETILECEK... GERCEKTEN SEVDAMIZIN PEŞİNDEYİZ !

Armanın Ruhu!

Kaya

Gece gece oldu mu yaaaa  :'( Paramparça etti..

kamuri

güzel olmuş gerçekten bu videoyu izledikten sonra ben bile çıkar oynarım valla ;D keşke o kardeşimizin son cümlesini de alsalarmış daha güzel olurmuş ama ben samsunsporlu oldum ve bundan da gurur duyuyorum :evet:

##kdc##

02 February 2012, 01:17:19 #3 Son düzenlenme: 02 February 2012, 02:11:18 ##kdc##
Bir Serkanımız, bi Celilimiz yok, Bir Emin Kaptanımız yok ama yine aynı şanlı armamızla çıkıcaz sahaya..
İnşaallah bu sefer armanın ruhuyla alıcaz bu maçı. Allah'ım sen yüzümüzü güldür.

ahmetsefa55

la bu uşak her defasında ağlatıyo benı ya  :(

saim55

5trawberry

La resmen klavyeye gözyaşı damladı beee  :(

kalptenþimþek

ahh çocuk... o kadar büyüksün ki...

Cheregi

02 February 2012, 02:01:22 #8 Son düzenlenme: 02 February 2012, 02:08:56 Cheregy
Video harika olmuş, emeği geçen kardeşlerimin eline sağlık.

Birde video toplantıda futbolculara izlettirildikten hemen sonra Emir içeri girse ve benim için bu maçı kazanın dese canlı kanlı daha mı etkili olur acaba?

Ayrıca Emir'in ve babasınında siteye üye olmasını talep ediyoruz, ondan çoğumuzun Samsunsporluluk adına öğreneceği çok şey var  :evet:

Levent ÖCAL

Tarih tekerrürden ibaretse neden bu akşam da olmasın!  samsunspor_x

twitter

masbene

fındık

Tam videoda eskilere dönerken yine o çocuk karşıma çıkınca gözlerim doldu. Bu akşam hayatımızda belkide en önemli tribün desteğini vermeliyiz.Hiçbir futbolcuyu olumsuz yönde etkilemeyecek hal ve hareketlerde bulunmalıyız. Allah dualarımızı kabul buyursun. AMİN

fanatik samsunsporlu

muzaffer4

bu video yu izleyip te hala sahada ruhsuz oynyan futbolcu olursa formasını çıkartıp öyle oynasın ...