STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bi uşak geldi bizim kafeye.
deplasman tarafına bilet almış.sen gitcen mi maça diyo.Yazık oldu Samsun'a diyo.
niye dedim.küme düşüyonuz daa diyo.bizim en azından çıkma ihtimalimiz var siz zaten düştünüz dedim.öle mal mal baktı işte.

asıl konu bu değil.bunun bı arkadası varmıs.30 tane maraton bıletı almıs.30 liradan satıyomus.
anlıcanız böyle bitiyo maraton biletleri  :kafa:

Ayberk

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 31 January 2012, 17:54:01
Galatasaray maçından önce taraftarımızın biri veryansın ediyordu ''Ben ömrümü verdim bu takım için Gs tribününden bilet bulamayıp Samsunspor tribünlerinden bilet alan i....ler yüzünden bilet bulup maça giremiyorum'' diyordu.  adamlar girip internete Biletix'ten biletlerini alıp maratonda keyif yapsın, Burada taraftarımız üzüntüsünde sevincinde bu takımın yanında olsun ama maça bilet bulup giremesin...

Bu duruma çözüm mutlaka bulunması lazım İnternet üzerinden bilet alan şehir dışından gelenlere bir kota konsun,Taraftar kart veya benzeri şeyler hayata geçirilsin.

Bu maçta Fenerlilerin resmini çeken, Tezahüratlara katılmayan, Karton kaldırmayanları tespit edip o kartonu kıvırıp onun münasip bir yerine sokmak lazım... 

Bu maçta birileri elde kalacak gibi abi. Zaten ben geldiğimde kazanamıyoruz en azından stres atmış olurum ondan sonra men verirlerse versinler :x((

Tufan

1 tane var elimde fazla maraton bileti arkadaşa almıştım gelmeyecekmiş ihtiyacı olana 20 liraya veririm.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Tufan - 31 January 2012, 21:08:37
1 tane var elimde fazla maraton bileti arkadaşa almıştım gelmeyecekmiş ihtiyacı olana 20 liraya veririm.
çok istedin baba..10 kağada alırım.. :)

sadece55

HoliganSamSunLu

bu maçta 3 puan başka yolu yok ya olacak ya olacak

mehmet yılmaz

Bu maçtaki en büyük güvencem Mesut Hoca, sezon başından beri ilk defa kulübede önemli bir kozumuz var.
Ah ulan Petkoviç, nefret ettirdin kendinden   :kafa: :kafa:

özkan

24'ncü haftada ilk kez takımın başında Teknik bir adamla sahaya çıkacağız.

mehmet yılmaz

Beyler herkes facebook duvarında şu yazıyı ve fotoyu paylaşsın lütfen...
Kırmızı-beyaz, Forza Sirinler sbc gibi takipçisi olan sayfalar da paylaşırlarsa güzel olur.

AlıntıFener Maçına Özel Koreografi

Taraftarımız yarın oynanacak olan F.Bahçe maçımız için maraton tribünde daha önceki yıllarda da yapılan koreografilerden birini daha gerçekleştirecek. Tamamen taraftarlarca hazırlanan koreografi yine maraton tribünde gerçekleştirilecek. İçerik hakkında bilgi verilmezken, stada gelecek olan Büyük Samsunspor Taraftarının daha önceden alışık olduğu kurallara uyması ve bu büyük şovun bir parçası olması istendi. İnşallah tribünde de sahada da kazanan Samsunspor'umuz olacaktır.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'un muhtemel 11'i
Samsunspor yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile çıkacağı ilk maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Teknik direktör Bakkal, Fenerbahçe maçıyla çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Perşembe günü 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Samsunspor'da moraller yerinde. Başkan Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri dün akşam teknik ekibe ve futbolculara moral yemeği verdi. Yemekte birlik, beraberlik mesajları verildi. Takımının başında ilk kez Fenerbahçe maçında sahada yer alacak olan Teknik Direktör Mesut Bakkal, işlerinin kolay olmadığını belirterek, "Takım zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberlik içinde bugünleri atlatmaya çalışacağız. Coşkulu bir takım yaratacağız. Fenerbahçe maçıyla da bir çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Oyuncuları ile sürekli görüşmeler yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, morallerini yüksek tutmalarını ve enerjilerini sahaya yansıtmalarını istedi.

Öte yandan Trabzonspor maçından sonra, Orduspor, Manisaspor ve İstanbul Belediyespor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Uğur Boral'ın tamamen iyileştiği ve eski takımı Fenerbahçe'ye karşı oynayabileceği belirtildi.

Sakat: Zenke ve Selim Teber

Cezalı: Yok

Muhtemel 11 : Ertuğrul, Adem, Kemal, Dejan, Yenal, Serdar, Murat Yıldırım, Murat Ceylan, Uğur, Gekas, Ekigho.

Bilet fiyatları ise şöyle: Kale arkası 10 TL, Maraton 20 TL, VİP B 50 TL, VIP A 100 TL.

Misafir takım taraftarı: 10 TL.

Kadınlar ve 16 yaşından küçük çocuklar ise ücretsiz izleyecek.

İnanıyoruz , vazgeçmiyoruz bak yine peşinden biz geliyoruz !

HoliganSamSunLu

HoliganSamSunLu

haydi samsunum göm 19 mayısın çimlerine fb yi   al_sana al_sana al_sana

ahmetsefa55

01 February 2012, 17:27:30 #178 Son düzenlenme: 01 February 2012, 18:08:40 muhalif
AlıntıFenerbahçe'den derbi öncesi hamle
Fenerbahçe, Samsunspor ile perşembe günü oynayacağı maçta, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ü oynatmayacak. Emre'nin, derbi öncesi tedbir olarak Samsun'a götürülmediği belirtildi.

Fenerbahçe, Samsunspor ile perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda futbolcuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Mert Günok'la, ameliyat olmak için Münih'e giden Sezer Öztürk katılmadı.

Bu oyuncuların yanısıra sakatlığı süren Emre Belözoğlu'nun da, Beşiktaş derbisi düşünülerek, Samsun deplasmanında forma giyemeyecekleri açıklandı.

Sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 16.00'da kalkacak özel uçakla Samsun'a gidecek.

Fenerbahçe'nin 20 kişilik Samsun kafilesi ve muhtemel 11'i şöyle...

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Bekir İrtegün, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özgür Çek, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Gökay Iravul, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Mıroslav Stoch, Özer Hurmacı, Semih Şentürk, Henri Bienvenu ve Recep Niyaz.

MUHTEMEL 11

Volkan,

Orhan (Bekir), Serdar, Yobo, Ziegler,

M.Topuz, Cristian, Selçuk (Gökay), Stoch

Alex-Bienvenu

şu fenerden alex i çıkar sıradan bir takım olur.

inşallah bireysel hata yapmazsak 3 puanı alacağız.

samuray

önemli olan f.b.nin değil bizim ne yapacağımız kaybedecek bişeyimiz kalmıyor ama kazanırsak çok şey kazanacağız onun için artık rakip kim olursa olsun her maçımıza üç puan parolasıyla çıkmalıyız üstümüzdeki takımlarla olan makası kapatmamız lazım