18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

KareAs55

Bu adam güya 2 güne geliyordu adam şuan oynanan Sudan-Burkina faso yedek kulübesinde oturuyor. tabi mackolikde yanlışlık yoksa  :-\

Lusage

Tufan

bugün oyuna girmedi yorgun değil yalandan yere gitti kupaya  kop gel günahlarınla özledik seni Karabük maçında asisti var sarı püsküllümün.

fanatik samsunsporlu

febe maçına yetişmiyor herhalde

isyan

Geldimi bu bilgisi olan varmi ?

HoliganSamSunLu

fb maçında gelsede oynayamaz sanırım ama hafta sonu sahada olur inşallah gekas ile performansını çok merak efiyorum.

celebi

uçak seferleri iptal zaten isteede gelemez :evet:

samuray

çok kızdık zaman zaman ona şimdide bir an önce gelmesini istiyoruz gekas, rakip stoperler onunla uğraşırken gekas çok pozisyon bulabilir

kumköylü ahmet

Ligtv spikeri: Bance 3 gun oldu afrika kupalarindan eleneli ama hala samuna gelmedi aslinda gelmesinede gerek yok ilk yari 17 mac oynadi ne oldugunu gördük..Tamemn katiliyorum bende gelmesini istemiyorum ekigho tam formdayken birde

Sol Açık

Lig Tv'nin "Vay Bee" videosunda Bance'den bir bölüm var. 02.00-03.05 aralığında. Ben özlemişim bu adamı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106842

emre

ben de bunu paylaşacaktım  :)Bance'nin yumruk şov eğitimi  :)

hakan55

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 February 2012, 12:55:17
Lig Tv'nin "Vay Bee" videosunda Bance'den bir bölüm var. 02.00-03.05 aralığında. Ben özlemişim bu adamı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106842

sesli güldüm

sadece55

Bance geldi mi Sow ve Dia döndü..

Theofanis Gekas

Ülkesi Burkina Faso Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ve gruptan çıkamayan Aristide Bance'nin dün Samsun'da olması bekleniyordu. Kırmızı-Beyazlı idarecilere, "Fenerbahçe maçının olduğu gün Samsun'dayım" diyen Bance'nin henüz şehre gelmediği ve haber alınamadığı öğrenildi. Golcü futbolcunun, turnuvanın yapıldığı Ekvator Ginesi'nde uluslararası havaalanı olmadığı için uçak bulmakta sıkıntı yaşadığı öğrenildi.