Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

Merkezde fazla kar var mı? Kirazlık tarafında çok fena kar var. Anayol dan da çok seyrek ve yavaş geçiyor arabalar. Merkeze gitmem lazım

Ahmeti

Alıntı yapılan: engin55 - 31 January 2012, 08:24:29
Merkezde fazla kar var mı? Kirazlık tarafında çok fena kar var. Anayol dan da çok seyrek ve yavaş geçiyor arabalar. Merkeze gitmem lazım

Merkezde de baya bi kar var ama Anayol'lar açıktır gelebilirsin.

5trawberry

Son günlerde çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde, Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'a yönelik küfür ve hakaret içeren yazılar yazan 13 kişi, Samsun Emniyet Müdürlüğü Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar Büro Amirliği tarafından IP adresinden tesbit edilerek yakalanmış ve savcılığa sevkedilmiştir.
İnternet yoluyla hakaret edenleri yakalama başarısı gösteren Emniyet mensuplarımıza teşekkür ederken,  hiç bir kimsenin eleştiri adı altında insanlara küfür ve hakarette bulunmasını kabul etmediğimizi belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü

burakbas

Şirinler Grubunundan Çiço Reis lakaplı BURAK GÜLEÇ' in Köşe Yazısı ,

Biz Bitti Demeden BİTMEZ

Yazımın başlıgı Emin Kaptan ın gazetedeki köşesinde okumuştum.Samsunspor küme düşer diyenlere verilecek en kısa ama en manalı cevaptı.Bugun şu durumda kim Samsunspor Küme düştü diyorsa "Samsunsporlu değildir".Samsunsporun bu sezon ki durumu gerçekten çok farklı.Ben Samsunsporun durumuna dört farklı açıdan bakacagım.

Adnan Sezgin

Samsunsporumuzun efsane başkanlarından İsmail Uyanık bile görev süresinin son 1,5 senesinde bütün yetkilerini genel menajer Süleyman Hurma'ya teslim etmişti.Bugun artık profosyonel kulüplerde bu tarz insanların görev alması bir fantezi degil kaçınılmaz bir durum olmuştur.Eğer eleştirilecek bir durum varsa eger,bu Adnan Sezgin in Genel Koordinatorluk görevi degil,kendi şahsı olmalıdır.Ve Adnan Sezgin gitsin diyenler şu kritik durumda Türk Futboluna bakarak onun yerine alternatif insanlar önermek zorundadır.Sezon başında İsa Turan'ın futbol şube sorumlusu Suat Çakır'ın yaptıgı transferler ve en zor dönemde nasıl kaçıp gittilerinide unutmamak lazım.Ama eğer gitmesi düzeltecekse her şeyi,ben şahşım olarak ne yapılması gerekiyorsa en önde mücadele etmeye hazırım.Ama mantık sadece birilerini kurban etmek degil ise.

Siyasiler,Seçilmişler ve Atanmışlar

Samsunsporun durumu çok kritik gelin bize sahip çıkın,aman siz olmasanız biz yok oluruz gibi bir düşünce içersinde degilim.İlerleyen süreçte de Samsunsporumuza sahip çıkın manasında en ufak bir çagrımız bile olmayacak.En güzel günümüzde şampiyonluk yaşadıgımız günlerde,İstanbul takımları ile yaptıgımız maçlarda şeref tribünün dolduranlar,Samsunspor üzerinden birkaç yüz bin dolar ile trilyonlarla yapılamayacak reklamları yapanları çok iyi biliyoruz.Bu günümüzde yanımızda olmayanlar iyi günlerimizde de o mabetimizde yer almayacaklar.Samsunsporun bugun ki içine düştügü durum en çok onların istedigi durumdur.Sadece şunu bilsinler bütün bu sinsi oyunlarınızı,çıkarlarınızı hepsini biliyoruz.Yeri gelecek en güzel günlerimizde hiç ummadıgınız anlarda bunları size hatırlatacagız.Yoksa bu zor günlerde sizden medet dileyecek bir düşünceye sahip degiliz.

Hakemler,Federasyon ve İstanbul Lobisi

Bank Asya dan daha zor Süper Ligde sahada maç kazanmak.İsmail Uyanık'ın son görev yaptıgı sezonda Malatyaspor ile sahamızda oynadıgımız maçta Süleyman Abay'ın maçı katletmesinin ardından yaptıgı açıklama da artık taraftar bu gidişe dur demeli ve tepkisini koymalıdır çagrısı hala kulaklarımdadır.Bu sezon ki Sivasspor maçında hakemin son dakikadaki beraberlik golumuzu vermemesinin bir izahı olabilir mi?Ya İbb maçında verilmeyen bariz penaltımız.Beni düştügümüz sene kayserispor maçındaki canere arkadan atılan tekmeye penaltı VEREMEYEN kuddisi Müftüoğlunun bugun ki hakem zihniyetinin hala degişmedigini gösteriyor.Amaç trilyonlar bile harcasanız 3 bin tl ye maç yöneten kişilerin sizi nasıl oyuncak gibi ellerinde oynattıklarını,biraz daha ince bakarsanız onlar istemeyince kazanmanın mümkün olmadıgını çok iyi anlamış oluyoruz.

TARAFTAR

Bugun hangi takımın birbirinden bagımsız ama birlikte hareket edebilen 6000 tane taraftarı var.Samsunspor marathon tribünü var işte.Ligin 17. sırasında ligde 3 galibiyeti olan,deplasmanda henüz galibiyeti olmayan,şehri yönetenler tarafından adeta terorist gözüyle bakılan ama bütün bunlara ragmen tribünde yerini alanlar.O insanlarda bu yazdıgım bütün oyunları görüyorlar.Ve bütün bunlara inat edercesine tribünlerde yerlerini alıyorlar.Siyasilerin yaptıgı "Samsunsporu yalnızlaştırma"politakasına cevap olarak tribünlere gelerek biz buradayız diyorlar.

İşte bu oyunların hepsi yaşanırken Samsunsporu yalnız bırakmayan,bedeller ödeyerek Samsunspora sahip çıkan bu insanlar tribünlere gelmez ise Samsunspor işte o zaman "Küme Düşer".Bugun bu takım düştü demenin "Samsunspor düşmanlarının ekmegine yag sürmekten"başka ne anlam ifade eder.Eğer bazı şeyler söylenecekse hep beraber söyleyelim ama Karabükspor deplasmanından sonra.

Birilerini feda etmek çok kolaydır.Dün petkoviç gitti,yarın Adnan Sezgin gitsin,diger gün Samsunspor Yönetim kurulu üyeleri.Bu süreç en zor süreçtir.Ne kadar birbirimize baglı olursak ne kadar bütün olursak,Samsunspor düşmanlarının işi o kadar zorlaşacaktır.

Biz yine tribünlerdeyiz,Bank Asya da da,İkinci Lig B de de.Ama Kaptan Emin'in dedigi gibi "TARAFTAR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

AntZ

burakbas

Çarşamba da olduğum için yoğun kar yağışından dolayı maç gününe kadar Samsun ' a gelemeyeceğim. Bana bir iyilik yapıp , benim yerime 1 MARATON BİLETİ alabilecek bir abimi , kardeşimi arıyorum  :o :o :D . Maç günü parası uygun görülen bir yerde (stadın çevresinde) verilecektir.

MÜHİM BİR KONU olduğunu belirtir , Saygılarımı sunarım...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: de_brk7 - 31 January 2012, 17:29:31
Çarşamba da olduğum için yoğun kar yağışından dolayı maç gününe kadar Samsun ' a gelemeyeceğim. Bana bir iyilik yapıp , benim yerime 1 MARATON BİLETİ alabilecek bir abimi , kardeşimi arıyorum  :o :o :D . Maç günü parası uygun görülen bir yerde (stadın çevresinde) verilecektir.

MÜHİM BİR KONU olduğunu belirtir , Saygılarımı sunarım...
hiç uğraşma internetten al.

burakbas

Alıntı yapılan: muhalif - 31 January 2012, 18:03:35
hiç uğraşma internetten al.

kredi kartı , 18 yaş üstü kişi. kart ile aynı nüfus cüzdanı ... eee ben 18+ değilim ki , kartımda yok ...

bir tane renkdaş arıyorum.. çok mu ? öneri için sağol  :evet:

**KaR6**

müdürler, bu bayanlar nereden ne zaman bilet alıyo aile tribününe bilgisi olan var mı?

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 January 2012, 23:21:14
müdürler, bu bayanlar nereden ne zaman bilet alıyo aile tribününe bilgisi olan var mı?

kimlik fotokopisiyle gişeden alıyorlar sayısı az olduğu için çabuk tükenir eğer fener maçı için soruyorsan ama klüpten birine aldırmanda fayda var gs maçında öyle yapmıştım ben

**KaR6**

maç günü mü almaları lazım illa? bana değil yaa, cidden bayan arkadaslar gidecekmişte çalışmadıgım yerden sordular, ondan soruyorum..

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 January 2012, 23:25:37
maç günü mü almaları lazım illa? bana değil yaa, cidden bayan arkadaslar gidecekmişte çalışmadıgım yerden sordular, ondan soruyorum..

maç gününe kalmaz biletler satışa çıktığı zaman almakta fayda var satınalma da çalışan bir komşu var ayarlamıştı rica etmiştik geçen sene Güngören maçına getirdiğim 12 yaşındaki kız kuzenim kafayı bozdu Samsunspor'la her maça gelecem diye tutturuyo bizde o sebepten öğrendik :) İbb maçındaki tribündeki 10 bayandan biri ordu kupa maçı ve gese maçında da vardı oturup tek başına maç izliyormuş evde :)

kamuri

lig tv 1 de everton manc. city maçı var ilgilenenlere duyurulur güzel maç oluyo ilk yarının sonlarında seyircinin biri kendini kale direğine kelepçeledi ;D

kalptenþimþek

fener maçına kadar erimek yok! ona göre...

Cheregi

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 01 February 2012, 00:49:45
fener maçına kadar erimek yok! ona göre...

Bizim Kar'dan sağlam adam oluyo, erimez merak etme?  ;)
Kar6 değil mi o?