Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: Burak - 01 February 2012, 23:32:20
Daha önce adı OR-Gİ Havaalanı olarak açıklanan ancak bu ismin İngilizce'de olumsuz anlamlar ifade etmesi sebebiyle yerine başka isim arayışına girildiğinin altını çizen Şahin, Ordu ve Giresun'daki yaklaşık 20 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek bu projenin isminin

;D ;D ;D ;D ;D

Orgy = sex partisi  :)

Kelimenin yazılışı aynı değil, gerekçe ilginç  :D
Gi-Or yapın o zaman Giresun'u önce yazmak zorunuza gitmezse  ;D

Theofanis Gekas

kampa girmek ne demek,geceyi tesislerdemi geçiyor bizimkiler

isyan

Alıntı yapılan: muratertan55 - 02 February 2012, 00:39:43
kampa girmek ne demek,geceyi tesislerdemi geçiyor bizimkiler
ilk kez'mi duyuyorsun böyle bir olayi ?

Theofanis Gekas

ilk kez duymadım da tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum

ChucKeR

bu akşam ntv sporda spor gecesinde samsunspor muhabbeti döndü yine. özgür çok hoş şeyler söyledi. bu diriliş belgeseli hakkında konuştu, ''kümeye düşmek yada düşmemek samsunspor taraftarı için bişey ifade etmez''  gibi şeyler söyledi. merak eden izleyebilir.
sanırım biraz gaza geldim. duygusal bir kupon yapacam sanırım :D

ahmetsefa55

bugun ıtıbarıyle otopark uygulamasına gecıldı samsunda.
cok merak edıyorum nasıl sonuclanacak.

Mert

Alıntı yapılan: muhalif - 02 February 2012, 13:01:50

Bence çok tartışmalar çıkar.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: muhalif - 02 February 2012, 13:01:50

Bu iş daha öne olsaydı birkaç yerin parası Samsunspor'a gelecekti. Adnan Bahadır gibi Yahudi zihniyete taşıyan kişiler engel oldular...

ahmetsefa55

hayır uygulama cok sacma.
bunca araç nereye park edecek acaba ?
bir de koydukları fıyatlara bak
1 sa 3
2 sa 5
3 sa 8

ve hiç biryerde ne dağıttıkları brosurlerde ne koydukları makınalarda 3 saatten sonra nasıl ucretlendırıldıgı yazmıyo.
ayrıca sen bınaların altına otopark yapma zorunlulugu getırmezsen , otopark yapmazsan bu ınsanlar nereye park edecek ?

55cem55

Dün akşam uçuşta Nurettin Sağlamla karsılastım kendileri bugünkü bjk ile olan maça geliyorlardı biraz fırsat bulduk muhebbet ettik...Samsunsporlar ilgili görüşlerini aldım dedikleri bizimle hemen hemen aynı görüşte..Petkoviçi almaları buyuk hataydı ben kendim turkıyeye yabancı olan futbolcu dahi almıyorum kesinlikle onu ulkeye alıstırmak adapte suresi felan cok sorunlu bi durum...Hüseyin Kalpara hata yapıldıgından o hatta cocuklukta mahalle arkadaslarıymıs onu da ögrendik..Mesut Bakkal içinde çok geç kalınmış bi karar kendisi basarılı olabilirdi ve de bugünki fb maçını kazanlıması halinde takım kendine gelip seriye baslayabilir dedi...Ben şike durumlarından bahsettim,umarım dedi 58 işlerse Samsunun orda kurtulma olayı daha yuksek dedi bende biraz sivri konularak sizde bu kapsamda değerlendiriliyorsunuz o ne olacak dedim:) o da bizim kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil oldugu takdirde fb sivas kesin dusecek eskisehırde buyuk ıhtımal dusme durumu var dedi ve de butun işi trabzon karıstırıyor dedi onlar işleri karıstırmasa hersey coktan çözülürdü dedi.

burakbas

Alıntı yapılan: 55cem55 - 02 February 2012, 14:12:52
Dün akşam uçuşta Nurettin Sağlamla karsılastım kendileri bugünkü bjk ile olan maça geliyorlardı biraz fırsat bulduk muhebbet ettik...Samsunsporlar ilgili görüşlerini aldım dedikleri bizimle hemen hemen aynı görüşte..Petkoviçi almaları buyuk hataydı ben kendim turkıyeye yabancı olan futbolcu dahi almıyorum kesinlikle onu ulkeye alıstırmak adapte suresi felan cok sorunlu bi durum...Hüseyin Kalpara hata yapıldıgından o hatta cocuklukta mahalle arkadaslarıymıs onu da ögrendik..Mesut Bakkal içinde çok geç kalınmış bi karar kendisi basarılı olabilirdi ve de bugünki fb maçını kazanlıması halinde takım kendine gelip seriye baslayabilir dedi...Ben şike durumlarından bahsettim,umarım dedi 58 işlerse Samsunun orda kurtulma olayı daha yuksek dedi bende biraz sivri konularak sizde bu kapsamda değerlendiriliyorsunuz o ne olacak dedim:) o da bizim kesinlikle boyle bi durum soz konusu değil oldugu takdirde fb sivas kesin dusecek eskisehırde buyuk ıhtımal dusme durumu var dedi ve de butun işi trabzon karıstırıyor dedi onlar işleri karıstırmasa hersey coktan çözülürdü dedi.

Nurullah...

burakbas

Bildirim ! OKU | Değerli SAMSUNSPORLU !

- Koltuklara bırakılan kartonların yerlerini değiştirmeyiniz.
- Kartonlar koltuklara belirli bir plan dahilinde yerleştirilmiştir.
- Hangi koltuğa hangi renk karton bırakılmışsa mutlaka o koltukta açılması gerekmektedir.
- İstiklal Marşı sırasında koltukta bulunan kartonu havaya kaldırınız.
- Karton kaldırmayan kişileri etrafınızda gördüğünüzde lütfen uyarınız.

55cem55

5trawberry

Hadisin ordan Nurullah :) FB ile birlikte ipi çekilecek takımların başında geliyor.

özkan

Elinde fazladan bileti olan varmı?