Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

5trawberry

Troisi bize attığı gibi Beşiktaş'a da attı 1 dk da

Theofanis Gekas

kazım yılmaz röportajı var atilla cebecide,lan ******* ahlaksızlar hadi taraftarı geçin şu adamcağız için oynayın,valla kendimden çok başkana acıyorum,la şu melek gibi adama yazıktır günahtır ayıptır

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muratertan55 - 30 January 2012, 22:50:05
kazım yılmaz röportajı var atilla cebecide,lan ******* ahlaksızlar hadi taraftarı geçin şu adamcağız için oynayın,valla kendimden çok başkana acıyorum,la şu melek gibi adama yazıktır günahtır ayıptır
la kardesım sen de bu kadar saf olmıcan ya.
Samsunspor a baskan olmussun , paranı yıyolar ses cıkarmıyon.
vur masaya yumrugunu daa Allah Allah.

Burak55

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 January 2012, 19:51:14
Yollar ve sanayi karlar altında 9 da gitsek eve iyidir. Yollar tıkalı. Elektrikler gidip geliyor. Kirazlıktan Samsun'a nasıl geçeceğiz bilmiyorum.

Abi ben tekkeköy'deyim ilkadım sanayi sitesinde normalde 6.15'te servis hareket edıyordu 6.35 en geç 6.37'de evde oluyordum. Bgun 6.15'te hareket ettik , 20.43'te ancak evde oldum aman diim,aciliyeti yoksa kimse tekkeköy tarafına gitmesin/gelmesin.

beşnumara

Gördüğümüz kadarıyla Başkan hep iyiniyetli olarak yanındakilere inandı onların dediklerini yaptı ama hep darbe yedi.Keşke sene başından beri bizim sitedeki büyüklerimiz gibi adam gibi adam karakterliler yanında olabilselerdi.Artık takımla bütünleşip bir hava yakalamamız lazım.Başka çaremiz yok.Sahte samsunsporlulardan da arınalım artık.Bizim bizden başka da sevenimiz dostumuz vs. hiçbir şeyimiz kalmadı.

Theofanis Gekas

bir tüccar bu kadar saf olmamlı ya,ismail uyanıkta bi uçağa atlayıp Samsuna gelip başkana 2 çift laf etse incileri mi dökülürdü,onada kırgınım şahsen

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: muratertan55 - 30 January 2012, 22:50:05

Başkanın yanındaki adamın söyledikleri çok önemli bence "trabzonda görmediğimiz dostluğu burada gördük".

Kazım Başkan geç uyandı ama iyi oldu  :_nazar :_nazar :_nazar

Ayberk

Kazım Yılmaz en kötü senaryoda bile bu takımı bırakmayacağını söylemişti. İnşallah o senaryo gerçekleşmez ama ne olursa olsun Kazım Yılmaz da takımı bırakmamalı. Bu sene onun için de çok kötü bir deneyim oldu. Ama sanıyorum 7-8 ay önceki Kazım Yılmaz'la şimdiki arasında büyük fark vardır, olmalıdır en azından. Ders çıkarmıştır kime güvenip kime güvenmeyeceği konusunda. Eğer demeçlerinde söylediği gibi hırslı olursa bu konuda Allah'ın izniyle bu takımın sırtı yere gelmez. Bırakıp giderse zaten sahip çıkacak kimse de olmaz yine kalırız biz bize. Her neyse mucizelere inanırım, inanınca imkansız diye bir şey olmadığına da... Bu takım bu sene süper ligde kalacak, bu kadar!

ahmetsefa55

beyler twitter da birini engellemek istiyoruz , yazdıklarımızı görmesin istiyoruz ne yapmamız gerekiyo ?

furkan5534

petko,domıngez,sezgın gıttı..ah bunlar zamanında olacaktı..

sosaka

31 January 2012, 00:58:27 #26951 Son düzenlenme: 31 January 2012, 01:02:22 sosaka
Alıntı yapılan: muhalif - 31 January 2012, 00:25:37
beyler twitter da birini engellemek istiyoruz , yazdıklarımızı görmesin istiyoruz ne yapmamız gerekiyo ?

block user seçeneği var
Engellemek istediğin kisinin profiline girdiğinde follow seçeneğinin yanında başka seçenekler açan bir buton daha var

uykan

Alıntı yapılan: Ayberk - 30 January 2012, 19:06:14
Sanırım Bayern Münih'in altyapısıydı bu. Bizim Samsun ilinde ilçelerle beraber bu kadar çim sahamız yok. Hani zeminin niteliğine hiç girmiyorum, nicelik de yok bizde  :evet: .:.:.

Katlı Otopark. AVM. recidance sağlam olur yada apart yapacaksın öyle arsaya canavar gibi zaten agaoğlu görse bu arsayı my münih diye dikerdi oraya binayı

Sonuna Kadar 55

hayırlı olsun samsun kar yağıyor..

Sonuna Kadar 55

biz asla küme düşmeyeceğiz..hala lig devam ediyor..son dk kadar..o zaman belli olur..