Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

jurista

Kulübün içinde bulunduğu durumun tek sorumlusu Adnan SEZGİN dir. Petkoviçin haftalarca kalması gönderilmemesi , hatta Petkoviçe adam gibi bir tercüman bulunmaması (ilişkilerin kuvvetli olmamasını istemesinden ) , yapılan transfer tercihleri ( aynı şirketten ısrarla adam alınması ) , petkoviçin gönderilmesine rağmen yeni hoca konusunun uzaması ...
Takımın içine eden , taraftarın ümitlerini yıkan ,koskaca camiayı futbol kamoyuna rezil eden , ne idüğü belirsiz yorumcu müsvettelerine  alay konusu eden bu vicdansıza şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum...

Kazım Yılmaz tüm iyi niyetiyle bu kulübe maddi manevi destek vermiştir sahip çıkmıştır.Birilerinin ihanetine ve sonrasında tüm baskılarına zorlamalarına rağmen dimdik ayakta durmuştur .Şimdiden sonra da tüm çabası takımın yeniden ayağa kalkması yönünde olacaktır.

Bize düşen matematiksel şansımız devam edene kadar ümidimizi kesmeden desteğimizi sürdürmektir.Aksi bu şartlara rağmen hala maddi imkanlarını seferber eden fedakarlık yapan başkana  saygısızlık olur .

Zaten biz karşılıksiz sevmedik mi ? Başarının değil armanın peşinde koşmadık mı ?

sosaka

adnan sezgin tercihi de yanlış ama bu seneki durumun tek sorumlusu galip öztürktür.

jurista

Alıntı yapılan: sosaka - 30 January 2012, 19:00:03
adnan sezgin tercihi de yanlış ama bu seneki durumun tek sorumlusu galip öztürktür.

o konuda şüphe yok ...

kavak_55

galip öztürk her istediğini yapacağını zannediyor geçen yıl kırmızı gül dağıttı bu sene diken adamın ne yaptığı belli değil kazım yılmaz zorlamı aldı başkanlığı galip maşa olarak kullanmak istedi ama buna müsade etmedi kazım yılmaz helal olsun kendisine elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor şahsen kazım yılmazı kutluyorum.inşallah ligde kalacağız o zaman göreceğiz galip efendinin halini şimdi bir kenarda gülüyordur ama taraftar öğrendi dostu düşmanı.

yirmiuc

30 January 2012, 22:58:42 #770 Son düzenlenme: 30 January 2012, 23:02:31 yirmiuc
Alıntı yapılan: sosaka - 30 January 2012, 19:00:03

Neden peki ?
Kulüp 30 trilyon yeni borçla küme düşmeye doğru gidiyor , başkanın hiç suçu yok , başkan iyi niyetli.
Tüm suçlu adnan sezginle galip öztürk veya suat kılıç.

oh ne ala memleket.

Theofanis Gekas

şu adamın adını ağzınıza almayın bu sitede,adı batsın

jurista

@yirmiüç

başkanın suçu ne ?

futboldan anlamaması ise doğru suçlu !

galip öztürke güvenmesi ise suç  onda da haklısın sonuna kadar suçlu ...

cebinden 20 milyon vermesi ise suç evet aptallık etti yanlış yaptı .

Biz taraftar olarak yapardık transferi.Zaten şehrin tüm Belediye Başkanları ,Milletvekilleri kulüp için seferber olmuşlar  Kazım Yılmaz niye yırtık dondan çıktı ki ?

Kulübün bu noktaya gelmesinin baş müsebbibi Kazım  Yılmazı yarı yolda bırakan hatta sonra önünü tıkayan haciz gönderen Galip Öztürk ve Petkoviçe haftalarca göz yuman başarısız sonuçlara rağmen gereken neşter operasyonunu yapamayan üç haftadır takımı hocasız bırakan ergün teber ,mustafa sarp gibi kazma ve ruhsuzları takıma getiren Adnan Sezgindir.

Varsa benim bilmediğim Kazım Yılmazın başka suçu öğrenmek istiyorum ...

yirmiuc

Alıntı yapılan: jurista - 30 January 2012, 23:27:03
@yirmiüç

başkanın suçu ne ?

futboldan anlamaması ise doğru suçlu !

galip öztürke güvenmesi ise suç  onda da haklısın sonuna kadar suçlu ...

cebinden 20 milyon vermesi ise suç evet aptallık etti yanlış yaptı .

Biz taraftar olarak yapardık transferi.Zaten şehrin tüm Belediye Başkanları ,Milletvekilleri kulüp için seferber olmuşlar  Kazım Yılmaz niye yırtık dondan çıktı ki ?

Kulübün bu noktaya gelmesinin baş müsebbibi Kazım  Yılmazı yarı yolda bırakan hatta sonra önünü tıkayan haciz gönderen Galip Öztürk ve Petkoviçe haftalarca göz yuman başarısız sonuçlara rağmen gereken neşter operasyonunu yapamayan üç haftadır takımı hocasız bırakan ergün teber ,mustafa sarp gibi kazma ve ruhsuzları takıma getiren Adnan Sezgindir.

Varsa benim bilmediğim Kazım Yılmazın başka suçu öğrenmek istiyorum ...

Futboldan hiç anlamamasına rağmen neden kulüp başkanı oldu peki ?
Veya bankasyadayken neden başkan olmayı düşünmedi?
Bunlar bir tarafa neden kendine yakın isimlerle bir yönetim kurulu oluşturmadı ?
Kalıcı gelir getirebilecek veya alt yapı için hangi proje gerçekleştirdi ?

Göreve gelirken galip öztürkle görüşüp samsunsporun şirketleşeceği konusunda anlaşmadılar mı ?
Daha sonra niye vazgeçti?

Galip öztürkle ters düşmelerinin miladı da bu olay oldu göründüğü kadarıyla. galip öztürk de desteğini çekti. taraftar gruplarıyla başkanın arası iyi olduğu için de suçlu galip öztürk oldu haliyle.

Cebinden 20 milyon vermiş olabilir , ama forma reklamı olarak kendi şirketini kullanamaz mıydı ?

Ayberk

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 January 2012, 00:12:29
Futboldan hiç anlamamasına rağmen neden kulüp başkanı oldu peki ?

Bunlar bir tarafa neden kendine yakın isimlerle bir yönetim kurulu oluşturmadı ?

Kalıcı gelir getirebilecek veya alt yapı için hangi proje gerçekleştirdi ?

Cebinden 20 milyon vermiş olabilir , ama forma reklamı olarak kendi şirketini kullanamaz mıydı ?

Cevaplar:
1-Sence Galip Öztürk istediği için olmuş olabilir mi?
2-Sence yönetim kurulunu Galip Öztürk oluşturmadı mı?
3-Şimdiye kadar hangi yönetim kalıcı gelir oluşturacak veya altyapı için proje geliştirdi?(birilerini müdafaa değil amacım ama bu Türkiye'nin sorunu zaten)
4-Sence Yılmaz Tarım Ürünleri AŞ. 20 milyon lira reklam bedeline değer mi, değse ne işe yarar? Çarşambalı fındık üreticisi vay babam Kazıma verelim fındığı der mi? Veya Türkiye Liglerinde hangi takımın forma sponsoru 20 milyon lira veriyor, bunu da geçtim sence bu etik bir davranış mı? Adnan Ölmezlerin bilmemnelerin hala bitmek bilmeyen temlikleri, stadyumun 4 bir yanını süslüyor mesela, güzel bir durum mu bu?

yirmiuc

20 Milyon liralık forma reklamı veya sponsorluktan bahsetmedim. bu mümlün değil zaten. benim söylemek istediğim kaç hafta forma reklamı olmadan oynadık. forma reklamının değeri her neyse bu bedeli kendisi ödeyip kulübe katkıda bulunabilirdi.

galip öztürk istediği için başkan olduysa, galip öztürk istediği zaman da gitmesi gerekir.

gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklendiği için  , geri kalanı da düzgün değil..

Theofanis Gekas

yirmiüc hala galip öztürk diyebiliyosan ben senin Samsunsporluluğundan şüphe ederim,bugün bu haldeysek 1. sorumlu o savunduğun adamdır

Ayberk

Alıntı yapılan: yirmiuc - 31 January 2012, 00:24:56
20 Milyon liralık forma reklamı veya sponsorluktan bahsetmedim. bu mümlün değil zaten. benim söylemek istediğim kaç hafta forma reklamı olmadan oynadık. forma reklamının değeri her neyse bu bedeli kendisi ödeyip kulübe katkıda bulunabilirdi.

galip öztürk istediği için başkan olduysa, galip öztürk istediği zaman da gitmesi gerekir.

gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklendiği için  , geri kalanı da düzgün değil..

takımın ismi de galipöztürkspor olsun mu? Ne demek arkadaş o istedi geldim, o istedi giderim. Bakın ilk anda da yazdıklarımı bulursanız bakın; dedim ki Kazım Yılmaz bir Erkut Tutu değil. Gölge başkanlık yapmaz. Bunu pek ala ikisi de biliyordu. Galip Öztürk'ün her ne hesabı varsa kulüp üzerinden görmeye çalıştı, buna müsaade edilmeyince yola beraber çıktığı yol arkadaşlarını ortada bırakıp gitti. He Galip Bey bu kadar müdahil olmak istiyorduysa buyursaydı başkan olsaydı. Onu indir bunu çıkar, o da olmadı ötekisini başkan yap, emirlerin yerine gelmeyince kulübe küs falan gibi formalitelere de gerek kalmazdı?

jurista

bu zamana kadar hangi başkan verdiği parayı hibe etti ? hangisi reklam vs gibi argümanları kullanarak bu paranın geri tahsilinin önüne geçti ?

futboldan anlamayan birinin başkan olması yasak mı ?

kolayı tercih edip herkes gibi o da kaçsaydı , iki hafta sonra verdiği tüm para için kulübün alacaklarına temlik koysaydı değerli biri mi olurdu diye düşünmeye başladım şimdi...

suçu ; takım kötü gitmesine rağmen '' ben zaten bu işten anlamam , galip öztürkün telkiniyle bu işe girdim ama olmadı bırakıyorum alacaklarımı da istiyorum  dememesiydi ...

şu durumda bile adama hala küfüfr edenler var yazıktır günahtır başka birşey demiyorum...

http://www.haberexen.com/samsunspor-baskani-yilmaza-hakaretten-yakalandilar-38753h.htm

supernatural_55

Galip Öztürk arkasına geçmeyeceği eşeğe havuç vermez demişti bir büyüğüm...Şirketleşme planları bi şekilde tutmayınca yarı yolda bıraktı gitti hem takımı hem başkanı,iyi ki de tutmadı borsadan kendi cebini dolduracaktı yine zaten düşündüğü gene o anam babam dediği Samsunsporumuz değildi...