Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 29 January 2012, 00:37:07
maçta takımın başında olur mu acaba?

İşlemleri yetişmediği için bu maçta da takımın başında Burak hoca var. Fener maçında sahada Mesut hoca...

fanatik samsunsporlu

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 January 2012, 00:37:40
İşlemleri yetişmediği için bu maçta da takımın başında Burak hoca var. Fener maçında sahada Mesut hoca...
herkezinki yetisiyor bizimkilerinki herzamanki gibi yetismiyor zaten..galiba bizimkiler gercekden ince dokup ince gidiyolar ;)

kumköylü ahmet

isin cok zor mesut bakkal bu teklifi kabul etmek büyüklükdür...ama cok zor ALLAH yardimcin olsun

veis

bizim kisi çoban inek meselesine geldi.inek sütden gesildi diye çobanı yolladık yollamasına.haklıydıkda bizim inekleri çoban otlatmıyordu ama azda ineklere bakalım.yerlerinden kalkmayan otlamaya çıkmayan hayvana çoban yeni gelen çoban ne yapsın.

holigan5565

Yönetim senin yaptığın bu hataların bedelini inşallah ağır ödemeyiz

samuray

ödüyoruz taksit taksit sona yaklaşıyoruz sayelerinde  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

bugün çıksaydın be hocam takımın başında

HoliganSamSunLu

benim oyum başından beri mesut bakkaldan yana idi hayırlı olsun işi ve işimiz çok zor allah yardımcısı ve yardımcımız olsun.

erkutdem55

Teknik direktörüm diyosan Feneri yen.Bizi bu buhrandan ancak 3 puan çıkarır.

fanatik samsunsporlu

Stelea

mesut hoca bizi şu durumdan kurtarman işin şans faktörünü de yanında getirmen gerekiyordu inşallah vardır o.
bugün adamın kafası direğe ordan da kalecimize doğru geldiği halde içeri girer ama bizim ekigho'nun şutu kalecinin bakışarı altında direğin için vurmaz bir de adamların kalecisinin eline gelir armut piş ağzıma düş hesabı. fıttırmamak elde değil.

Theofanis Gekas

binikalamadım

hocam inşallah takıma şans ve uğur getirirsiniz...feneri yenip şov yapmak size kısmet olsun kara bulutlar dağılsın artık...

YILDIRIM

Mesut Bakkal'ın ilk görüşmede neden gelmediğini sorunun neden olduğunu söylemiştim ancak bazı renktaşlarım çok bilmişlik yaptığımı falan zannetti ki alıntı yapmışlar söylediklerime şimdi anlamışlardır. Adnan Sezgin olayını yazmıştım sonra neyse dedim tartışmak istemiyorum bu platformda sustum. Şimdi anlayan anladı zaten Bakkal olayını