22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 January 2012, 23:16:49
ortasahaya iki imam alalım da şampiyon olalım o zaman..

reyiz ileride bir papaz efenndimiz var..
defansın gobeğinede bir müezzin bulabilirsek şampiyonlar liginde finale gidip  gül suyu ve mevlüt şekeri ile vur patlasın çal oynasın yaparız.
valla süper bir fikir şimdi çok beğendim..   :ok :ok

Ayberk

Eğer 11'deki tüm oyuncular Adem gibi, Murat Yıldırım gibi, Ertuğrul gibi yürekten, inanarak oynasaydı şuan muhtemelen play off potasındaydık... Bu adamlar özellikle de Adem, yeteneğinden çok azmiyle, mücadelesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Mücadele eden adama da her zaman saygı duyarım ben

Stoper

27 January 2012, 15:53:19 #692 Son düzenlenme: 28 January 2012, 15:07:35 Stoper55
Kariyeri boyunca , amatör, 3.lig, 2.lig, bank asya gibi klasmanların havasını teneffüs eden 1984 doğumlu Adem,belki birçok kişiyi şaşırtarak bu sene süper ligde 17 defa forma şansı buldu.Merdivenleri tek tek çıkıyor (= Bunda Pal Lazar'ın kötü çıkması ana sebep tabi.. Yenal gibi bi beki gördükten sonra Adem'i daha çok sevmeye başladım.

Kaya

Ademciler nedir Olcay kardeşim ? Ben ne demek istediğini anlamadım.Ben ademin uzun pasıyla attırdığı net iki gol hatırlıyorum bir de Murata 30-40 metre sürüp yaptığı asist var.Yani bankasyadan şu takımda çok az adam kaldı onlar da kapasitelerinin tamamını kullanmasalar devam edemezlerdi. Bu sezon bu kadroyla bitecek artık sadece desteklemeliyiz bana göre

Tufan

Olcay @ sanki elimizde sağ bek varda biz Adem'i övüyoruz gibi bir imaj yaratıyorsun. Adem orta kesmeyi bilmiyor, kademe kaçırıyor, pas hatası yapıyor peki ya alternatifi Pal Lazar o bunları bile yapamıyor onu ne yapacaz? ayrıca futbol sadece futbol değildir 3 sezondur adamın falsosunu görmedik ben Adem'in uzun yıllar yedek olarak bu takıma hizmet etmesini, gerektiğinde sahaya çıktığında mücadele etmesini isterim

Tufan

sen karşındakine saygılı olduğun sürece, karşındakine Ademciler gibi garip garip sıfatlar kullanmadığın sürece her şey serbest.

alperen_55

Mücadele çok iyi .bazen kanattan iyi çıkışları var, ama süper ligde yapılmaması gereken telafisi mümkün olmayan hataalr da yapabilyor...

Kaya

İkinizde birbirinizle atışmayın diye son yorumu yapmak istiyorum uzamasın rica ediyorum..Herkesin görüşü anlaşıldı..Sadece daha önce transfer başlığında yaşadığımız Adem zaten kötü-kötü zaten adem-zaten adem kötü gibi belli olmuş düşüncelerin sürekli tekrarlanmaması daha doğru olacak.ALLAH Ademe güç kuvvet versin tek sağ bekimiz ve biz bu ligde kalalım sene sonu düşünürüz..

Serkan

Bence ufaklar Büyükleri ile konuşurken biraz daha saygılı davransın; ki büyüklerde maç'da sağda solda kardeşlerini gördüğünde onlara sevgilerini gösterip sahip çıksın ;

Ademciler kelimesini ben olcay gibi bir kardeşime yakıştıramadım kendi adıma..

5trawberry

Bir kişinin mesleğini inanıp, inancı doğrultusunda dua ederek yerine getirmesini, herşey olmasa da çok şeydir, benim için. İki imam alıp şampiyon olunmayacağı gibi, iki dua edip de şampiyon olunmaz. Ama bi insan yaşamına dikkat edip, bu kadar futbolcu içinde 3 senedir, argo dahi olsa kötü söz yemiyorsa önce adamdır, ahlaklıdır, sonra futbolcudur. Kimse Adem için, çok iyi diyemez. Ama Samsunspor'umuz için çok iyi. Çünkü Adem'i eleştimek için diğer oyuncuların ne yaptığına,mücadelesine de bakmak gerekir.
Ben bazı oyuncuların mücadelesinden şüphe duydum, ama Adem ve Murat asla mücadelesinden şüphe duymadığım iki adam oldu takımda.

Burak

Adem'i bende seviyorum ama son maçlarda bence de çok sıkıntı yaşatmaya başladı hakikaten kapasitesi yetmiyor  . Özellikle tese ve ordu maçlarında çok kötüydü. Culio her hamlesinde ( en az 5 kere ) çok rahat geçti Adem'i pas hataları da çok fazla ama taraftar mücadelesi için seviyor. Takımlar da böyle futbolculara da ihtiyaç var takıma hırsıyla olumlu etki yapacak en nihayetinde şu saatten sonra Adem'le bitireceğiz sezonu destek olmamız lazım her koşulda

samsunluhakan

adem pal zarardan 10 gökmek üstün arkadaşlar lazarın oynadıgı bi sivas maçını hatırlıyorumda adamlar koridor etmişti adem girince toparladı golün ortasını bile kesmişti

Burak

Ofsayt yaptırmaya çalıştığın adam Pierre Webo ADEM !!! 7-8 sene La Liga'da oynamış Kamerun'un forvetinden bahsediyoruz !

55.hakan

Adem sağ açık oynarsa iş yapar sağ bek olarak faydalanamayız ondan.

AhmetDenizci

Normal dizilişte Murat Yıldırım sağ açıkta başlıyor fakat kaptan hep içeri giriyor ve sağ kanadımız boş kalıyor. Adem de sürekli sağ bek-sağ açık arası gelip gidiyor, yoruluyor ve hata yapıyor. Suç Adem'de değil sorun sağ açığımızın olmaması. Hakan Arslan oynamasa onun yerine Murat Yıldırım ortada görev yapsa ve sağ açıkta Serdar Özkan veya gerçek bir kanat oyuncusu oynasa Adem bu kadar hata yapmaz.