STSL 2011-2012 / 23.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ - İST. B.Ş. Belediyespor

Başlatan 55_OrHaN_55, 24 January 2012, 21:14:33

« önceki - sonraki »

bluegreen55

golden önceki faulde gekası kolundan çekti attıkendini faulu bizim kullanmamız gerekirdi..
penaltı kabak gibi penaltıydı..
vermediği abuk subuk kararlar..
hakem yine kasıtlı yine kasıtlı...

oguz_5528

Fink'in önü bomboş o kaleye vuracak çok bariz vurmasını engelliyor arkadan gelip pes yani,muhtemelen taraftara kızıp vermedi o penaltıyı.

SametYılmaz55

çok saçma bir gol yedik :( :( orada ya 1 adım öne çıkar ofsayt taktiği yaparsın,yapmıyorsan da o topa vurdurmazsın arkadaş :rulet:

ibrakadabra55

Webo'nun kaçırdığı gol ben dedim orda kırılma noktası alırız maçı yediğimiz gol gol değil yanlız.

s_uzunkaya

ankaragücü zaten gitti, amaçları karabük ve samsunsporumuzuda yollamak. silinecek puanlarla takımlar mağdur olup ortalığı ayağa kaldırmasınlar diye biletimiz kesildi. sorun neden seçilen takım samsunspor????? biz bu kadarmı sahipsiziz yaa...spor bakanı kimmmmm, bu na nasıl cürret ederlerrr bizi nasıl kağat üzerinde küme düşürürlerrrr....Allah sizin bin türlüüüüüüüüüüüü :kafa: :kafa: :kafa:

GurbetciFanatik

hangi spor bakani

ondan hayir geleceginimi düsünüyrosun artik

o samsundaykendi  simdi
bütün takimlardan sporumlu yani  galata_saray fener_bahce besik_tas trabzon_spor
bize daha düsünürmü o adam ???

buraks

küme düşmenin veya puan silmenin kuvvetle muhtemel olduğu bir dönemde ne olursa olsun maçı bırakmamalıyız puan silme halinde belki 1 puanın bile önemi olabilir maçı bırakmayalım serdar ile hakan yer değiştirmeli

oguz_5528

Maç daha bitmedi beyler,kameralar Serdar'dan ayrılmıyor,onlar bile anladı girmesi gerektiğini de bakalım hoca napcak

Stoper

oguz_5528

GurbetciFanatik

iste orda faul yapilir 
aferim ama adami kacirmasaydin daha iyiydi

GurbetciFanatik

oguz_5528

GurbetciFanatik

yirmiuc