Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: Lusage - 27 January 2012, 16:26:08
Katılmakla birlikte eğer Kenan gitseydi daha büyük bir ayıp olurdu. Yinede Mesut Bakkal iyi bir tercih.

Bir de eldeki teknik ekibe tazminatlar falan veriliyorsa vay halimize. Kaçıncı kez yardımcı değişti bilmiyorum :o Tabii ki yeni gelenin kendi ekibiyle gelmesi kan uyuşmazlığı olmaması açısından iyi ama inşallah hayırlısı olur ne diyelim.

babasamsunlu

sağnak yağış  ortalığı sel götürüyor. ismet ortasaha yay çizgisin,in uç kısmının oralardan topun gelişine bi geçiriyor.
vay anam vay vayy... :rulet:

Sonuna Kadar 55

Samsunsporumuzun Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık" dedi..Takımımız Adına Hayırlısı Olması Dileğiyle..

jean

hic yoktan mesaut bakkal iyidir bir sacmalik yapmadilar hayirli olsun

kalptenþimþek

analizci dümbük  :suslen: 10 yıllık burger king parasını almadan ayrılmamıştır..

Levent ÖCAL

hayırlı olur inşallah olmazsa da yeşilyurtta falan yakalarsak döverik  :deli:

europe_55

Hayirli olsun, umarım Mesut hoca cok basarili olur ve bizi bir an önce üst siralara cikartir.

GökhanÇağlar

hayırlı olsun ancak Burak hocayı göndermeye gerek yoktu.

55cem55

Suan barselona ucagindayim 2 saatir kalkamiyoruz kar yagisi dolayisiyla mesut bakkal ile anlasmisiz su sıkıci durumda cok iyi gitti

ercan0655

Hayırlı olsun
bakalım ne zaman  takımdaki adamların özelliklerini anlayıp ona göre sistem oturtacak

anlztrk

Ankette Mesut hocaya oy vermiştim, gelmesine sevindim. Başarılı olacağını umuyorum.

Burak hoca gitmeseydi keşke, ekipte takımı tanıyan birinin olması iyi olurdu.

isa55

Sercan

Burak hocayı en azından sezon sonuna kadar tutsalardı..

elexir

hayırlı olur inşallah, ben bu hocadan umutluyum...

Cheregi

Opsiyon var mı yok mu?  :o

Bütün hesapları düşecekmişiz gibi yapıyoruz, yeni transferlerle, hocayla 6 aylık anlaşıyoruz, umarım bu sözleşmeler opsiyonludur.