Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

celebi

bizim yönetim de hala teknik direktör getirecek takıma adamlar hemen anlaşıyorlar

fındık

Alıntı yapılan: celebi - 26 January 2012, 15:29:09
bizim yönetim de hala teknik direktör getirecek takıma adamlar hemen anlaşıyorlar

Abi biz hala ince eleyip sık dokuyoruz haberin yokmu :D

celebi

bu gisişle birileri bizi sıkacak be kardeşimö :)

brigand

Hocanın gideceği belliydi. Elbette birileriyle görüşülmüştür. Ama iç sahada yeni hocayla yeni bir havayla maça çıkmak varken neden bu kadar kastık anlam veremiyorum.

samuray

yay bırakın getirmesinler yeni hoca burak dilmen le devam kararı isabetli bi karar olur banagöre şehri tanıyor takımı tanıyor oyuncuları tanıyor manisada oynattığı futbol ortada

anlztrk

Alıntı yapılan: samuray - 26 January 2012, 19:41:19
yay bırakın getirmesinler yeni hoca burak dilmen le devam kararı isabetli bi karar olur banagöre şehri tanıyor takımı tanıyor oyuncuları tanıyor manisada oynattığı futbol ortada

Manisada oynadığımız o şahane futbol bir benim gözümden kaçtı herhalde. :-\

Petkoviç döneminden farklı bir şey oynamadık, beraberliği de şans golüyle yakaladık. Eğer bu oyundan memnunsak Petkoviç'i kovmaya gerek yoktu.

55_OrHaN_55

şu an sudan-angola maçını izleyeniniz var mı? sudanda çok iyi topçular var. keşka afrikadaki yetenekleri izleyen scoutlarımız olsaydı da mal lazarın, domalgezin yerine bunlardan alabilseydik.

twitter

Angola 1 puan aldi aksam fildisi yenerse eleniyor burkina faso

55_OrHaN_55

bance'nin maçı başlıyor. bakalım nasıl oynayacak püsküllümüz :)

emre

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 26 January 2012, 21:37:22
bance'nin maçı başlıyor. bakalım nasıl oynayacak püsküllümüz :)

link falan var mı?

55_OrHaN_55

26 January 2012, 21:55:10 #26786 Son düzenlenme: 26 January 2012, 21:59:22 55_OrHaN_55
Alıntı yapılan: emre - 26 January 2012, 21:52:21
link falan var mı?

link değil, d-smarttan izliyorum. :)

bance ilk 11'de yok. sakatlanmaz hiç olmazsa :) ordudan gosso ve travzandan zokora fildişi sahilinde ilk 11'de oynuyorlar. gs'li ebue yedek.

Lusage

Sarı saçlı Kara Mamba yedeklerde. Oyunada girmesin. Sağlam gelsin. O bize lazım..

Alıntı yapılan: emre - 26 January 2012, 21:52:21
link falan var mı?

http://www.footplus1.com/ch1.htm

emre

55_OrHaN_55

hakem burkina fasonun penaltısını göz göre göre yedi...