Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

ekigho gördün mü ibb nin ikinci golünde boştaki adama nasıl pas verilirmiş al_sana

celebi

kardeşim seviebilir ne varki bunda

celebi

sana göre hata yapıyordur yada orta kesmeleri iyi değildir, kimine göre de ortaları iyidir yada fena değildir.

SSKLA

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:09:32
Sevilebilr de hani neden bu kadar onu merak ediyorum sadece..

mesela her maçtan önce takım adına kurban kestirip her maç öncesi dua ediyor bu demek oluyor ki takıma kendini veriyor sence bu yeterli bir sebeb olabilir mi?

Mert

Pal lazardan daha iyi olduğu için daha fazla sempati kazanmış olabilir.

twitter

sezon boyunca sadece bir alternatif olacağını düşündüğümüz adamın böyle mücadele vermesi benim sevmem için yeterli. "beğenme" değil sevme, varsın deli dana gibi koştursun sonuçta pal lazar'dan faydalı olduğu bir gerçek.

SSKLA

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:18:07
Her maçtan önce kestiriyorsa helal olsun ama ben her maç kurban kestirebilceğine inanmıyorum..
Dua yı çoğu futbolcu eder zaten sahaya çıkmadan önce..Hristiyanlar bile dua ederler.

kardeşim ben dini açıdan demedim fedakarlık kendi verme açısından dedim.

celebi

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:06:23
Bu Adem hacca falan mı gitti ne kadar seviliyor anlamadım ne yaptı bu adam deli dana gibi koşmaktan başka

şu yukarıdaki yazdığından şahsen senin sevmediğim izlenimini çıkardım deli dana gibi dersen bu anlam çıkar.

SSKLA

neyse bu muhabet daha uzamasın çünkü fikrimiz değişecek değil herkes kendi fikirini savunmakta özgürdür.

ali ihsan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 25 January 2012, 23:33:10
Yeterli bulmadığım oyuncuyu sevmemeye hakkım olduğunu düşünerek ve neden bu derece sevildiğini merak ederek sordum abi..
Ben sevmesem bile neden bu kadar sevildiğini sormaya hakkım vardır herhalde :)

Adem'in kapasitesi belli.Kapasitesinide sonuna kadar kullanıyor.Elinden geleni yapıyor.Kimine göre yeterlidir,kimine göre yetersiz.Orası tartışılır ama iyi niyeti ve samimiyeti tartışılmaz.Taraftarın sevme nedeni de bence burasıdır işte...

celebi

lisandro kardeşim ben

Alıntı yapılan: celebi - 25 January 2012, 23:28:20
şu yukarıdaki yazdığından şahsen senin sevmediğim izlenimini çıkardım deli dana gibi dersen bu anlam çıkar.

bu mesajı senin şu mesajın için yazdım. :evet: ;) elbette senin sorma hakkın var ;) :)

yine aynı muhabbete geldik abi ben sevmiyorum da demedim, siz nesini seviyosunuz da demedim ben beğenmiyorum diyip neden sevildiğini sordum hepsi bu..

Tufan

LisandroLopez seni anlamak zor be kardeşim Adem orta kesme özürlüdür ama adam gibi mücadelesini verir sahada ve şuan takımda alternatifsiz belki de tek oyuncu şahsen karakter olarak falsosunu görmedim.

5trawberry

Arkadaşlar aranızda SmileAdsl kullanan var mı ?

twitter

senagel elendi fener maçında sahada olur sow.

CurvaSs

bunun gibi niceleri var ama adamlar en kral anti istanbulcu! ulan ufak atın da civcivler de nasiplensin...