Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

sersan kovulsun yoksa istifa ederim  :peeh:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: sersan55 - 26 January 2012, 19:02:27
msj yazmaktan alıskanlık pardonn   ;)

yani yazmamk gerektiğini düşünüyorum.  :evet:
güzelim türkçemizi olduğu gibi kullanmak korumak gerekiyor..  :evet:
ama en çokta yaşadığımız şehrin takmını tutmak gerekiyor.  :evet:
aslında sadece onu tutmak gerekiyor. :kanka:
sadece onu tutamıyorsan s.tirolup gideceksin buradan.  :x((
adamın asabını bozmayacaksın.  :kafa: :kafa: :x((
dellendirme ulen beni.  :suslen: :suslen: :suslen:
hshsahsadhasd çif takımlılar.  :suslen: :suslen:

öhö öhöö nerde kalmıştık sevgili kelebek..  :evet: :evet: :kanka:

ahmetsefa55

ben şimdi çıkıyom.
döndüğümde bu sersan kovulmamıs olursa sorumlusu babasamsunludur.  :redcard:

twitter

samuray

ya bu hoca belirsizliği halamı devam ediyor mesut bakkal anlaşılmamışmıyı aslında burak dilmen devam etsinler daha iyi hiçdeğilse takımı oyuncuları camiayı iyi tanıyor bu nasıl iştir anlamadım petkoyu çoooooktan göndermeleri gerekiyordu çoook geç kaldılar yeni hoca olayı da aynen ya adamlar bugün hocayla yollarını ayırıyor hemen yeni hoca açıklanıyor biz kaplumbağa hızıyla hareket ediiyoruz

anlztrk

Ya Burak Dilmen'i bir maçla kurtarıcı yaptınız, yeni bir Hasan Şengün vakası istiyor muyuz gerçekten? Onun faydasını görseydik Petkoviç'in yardımcısıyken de görürdük.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: amateur55 - 26 January 2012, 19:24:13
Ya Burak Dilmen'i bir maçla kurtarıcı yaptınız, yeni bir Hasan Şengün vakası istiyor muyuz gerçekten? Onun faydasını görseydik Petkoviç'in yardımcısıyken de görürdük.

Gerçekten arkadaşım Burak Dilmen kimdir demiştim daha önce yardımcılık yapmış tecrübesi yok tek artısı tecrübeli kişilerle çalışmış olması zaten hep almanlarla çalışmış

oguz_5528

anlztrk

Yabancı gelmez artık herhalde bu saatten sonra.

kayacan

Hikmet Karaman Gaziantep'e gitti. Transfere başladı.Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden kaleciyi transfer etti. Benim görüşüme göre bizi Adnan Sezgin batırıyor. Lafını geçirebileceği teknik direktör arıyor.Petkoviç'i de bu nedenle kovdurtmadı. Bunun oyuncağı olacak Türk teknikdirektör de yok.Olan bize oluyor. Adnan Sezginin de bu takımın yakasını bırakması gerekiyordu....

nomak55

Alıntı yapılan: kayacan - 26 January 2012, 20:48:55
Hikmet Karaman Gaziantep'e gitti. Transfere başladı.Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden kaleciyi transfer etti. Benim görüşüme göre bizi Adnan Sezgin batırıyor. Lafını geçirebileceği teknik direktör arıyor.Petkoviç'i de bu nedenle kovdurtmadı. Bunun oyuncağı olacak Türk teknikdirektör de yok.Olan bize oluyor. Adnan Sezginin de bu takımın yakasını bırakması gerekiyordu....

Baba o zaman adnan sezgin geçsin takımın başına sezon sonunda da tek.direktöörlük yeterlilik belgesini alır parasıyla deilmi...
Bu arada en başından beri söylüyorumz ziya doğan gelmesinde herkes olur tabi samet aybaba ismini hepten unutmuştum Allah korusun ondan bizi...
Aklıma birde bülent ünder seçeneği geliyor bizde bir dönem bayada güzel işlere imza atmıştı..Çok seviyorum o adamı nedense adamda bi hava var öyle cıvık şovmen tiplerden depil aynen mesut bakkal gibi inş. ikiisinden birisi olur

holigan5565

böyle kritik bir zamanda ibb maçınada bizi hocasız çıkaracaklarsa bu yönetime söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum bu becerikizlikten öte bişey

jurista

Adnan sezgin yüzünden hem petkoviçin gidişi gecikti hem de yeni hoca kararı netleşmiyor , bu tezi ben de destekliyorum.İbb maçına hocasız çıkacaksak anlamı yok bu saatten sonra hoca bulmaya ,  daha masrafa girmeyin kenan çıksın takımla !!!

zaten puan silme olayı da yok , bu şerefsizler ceza için davanın bitmesini beklerler o da ölme eşeğim ölme ...

kısacası ölüm kalım maçımıza , ya varız ya yokuz diyeceğimiz maçımıza saatler kalmış hoca yok başımızda !
olası bir puan kaybının telafisi olmaz , bu ne rahatlık anlamış değilim ...

FaTiH_HaN

Perşembe gününüde hocasız bitirdik, demek ki gazetelerin yazdığı haberlerin aslı yok,  kesin olarak anlaştığımız bir hoca yok, hepsiyle görüşmüşüzdür ama nedense anlaşamıyoruz. Ben anlamıyorum, hocayı gönderirsin sonra toplantıda bir fikir alışverişi yapılır, durumumuz belli, nasıl bir hoca arıyoruz, ne kadar bütçemiz var, hangi isimlerle görüşeceğiz, biz ne istiyoruz, kimi istiyoruz? Bizim yönetim ne yapıyor, x hocaya teklif yapıyor, kabul etmiyor, o zaman şu olsun o da olmayınca aaa bak şuda olabilir... Bu şekilde bir hoca arayışı yok, çok uzadı bu iş..

emre

su an yönetimin ne yaptığı ya da yapmaya çalıştığı ile ilgili hiç bir fikrim yok,herhangi bir duyum da yok ama son istifalardan sonra yönetimin planlarında değişiklik olmuş olabilir veya genel kuruldan çıkacak kararı da beklemiş olabilirler.Her ne olursa olsun çıkıp bir açıklama yapılsa fena olmazdı hani.

piyasada ki mevcut t.d. lere muhtaç olmamız çok kötü. Hangisini tutsan elinde kalıyor. Kim gelirse gelsin şu ligde kalalım, bu sene yönetime bir ders olsun inşallah. En kötüsü şu belirsizlik havası.

Piyasada ki t.d. ler içinde biraz daha üst seviyede olan Hikmet Karaman daha Abdullah Ercan ayrılmadan
Antep'le anlaşmış belli ki. Antep'i her türlü toparlar Hikmet Karaman.Şu an Hoca bazında bakarsak Karabük ve Manisa'nın yolcu olması lazım. Umarım bu listeye girmeyecek bir hamle yaparız.