STSL 2011-2012 / 23.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ - İST. B.Ş. Belediyespor

Başlatan 55_OrHaN_55, 24 January 2012, 21:14:33

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 26 January 2012, 11:05:00
samsunspor_x 3 - 1  buyuk_sehir
goller: gekas-gekas-gekas

bir tanesini serdar özkan atacak bence :)

Ahmeti

İstanbul b.b.nin feneri yenmesi bizim için daha iyi oldu, bir hafta yenilen takım öbür hafta çok daha hırslı mücadele ediyorlar.

Bizim için çok önemli bir maç Kemal'in yokluğunda umarım defansta sıkıntı çekmeyiz.

brigand

İ.b.b 2 hafta önce yaşadığı stresi üzerinden attı. Biraz daha rahatlar. Eksikleri de var. Yine de iyi bir oyun ortaya koyacaklar belki de. Ancak bizim onlardan çok daha fazla ihtiyacımız var galibiyete. Moral olarak sezonun en üst seviyesine ulaştık bence. Bu maçı aldığımız takdirde ayrı bir hava yakalayacağımızı futbolcularda biliyor. Ne yapıp edip alacağız 3 puanı. Ben inanıyorum !

GökhanÇağlar

Kemal cezalı göbekte Bahia Valdo sol bekte de Yenal la başlamalıyız.Akaki ye güveneniyorum.
Serdar ve iyileşirse Uğur da oynamalı.

babasamsunlu

Lisans No  Oyuncu Ceza Aldığı Maç  Ceza Aldığı Org.  Ceza Aldığı Grup  Cezalı Old. Maç  Tarihi Cezalı Old. Maç  Cezalı Old. Org. Cezalı Old. Grup  Tür

15161 SAMUEL TOBIAS HOLMEN İSTANBUL BŞ BLD. SPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig   29.01.2012 SAMSUNSPOR - İSTANBUL BŞ BLD. SPOR 

865363 MAHMUT TEKDEMİR İSTANBUL BŞ BLD. SPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig   29.01.2012 SAMSUNSPOR - İSTANBUL BŞ BLD. SPOR    

Bir hucum bir savunmacısı yok.İkiside çok önemli eksiklik bence.
Mahmutta çok önemli bir topçu bence.Gekası  şimdi Can arat tutmaya çalışacak :)
Bizde de Weboyu Akaki tutacak :D
Gekas 3- Webo 2 olur maç sonucu  :D

Ollivanders

Ruyamda Fenerbahçeyi 1-0 yeniyorduk :)) Fenerbahçeyi 1-0 yeniyorsak ibb yi de yenmişiz demektir :)) Samsun basar herkes bakar :)  Bu kadar olumlu dusunmeye ragmen olmuyorsa da yuh derim :)

fanatik samsunsporlu

özkan

Takımımızda ertuğrul,akaki ve gekas belirli bir sınırın üzerinde oyun sergilerse galip geleceğimize inanıyorum.

Bunun yanında tabi serdar özkan çıkarken saçmalamaması gerek,hakan arslan kendi çapında fantazilere girmemesi gerek vsvs..

Alırız;2-0  ;)

cembaba

burakbas

5trawberry

ChucKeR

ibb nin orta sahasında holmen,mahmut yok. dönem dönem ortada oynayan gökhan da yok. efe-zeki-cihan kaldı. cihan dediğim haspolatlı. anlayın durumne kadar vahim :D bu 3lü maç verir.
savunmada da zayatte yok. o da öenmli. can arat saatli bomba.
bizimkiler aşırı büyük hatalar yapmazlarsa maçı alırız.

5trawberry

özkan

Rica ediyorum maraton trübünümüz artık her gördüğü eski ünlüleri alkışlamasın maçtan sonra yahut önce..

cembaba

Özkan çekirdekçi onlar ;) Buradan öyle bir şey olacağını sanmıyorum.