10- Ekigho Ehiosun

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:29:51

« önceki - sonraki »

Gorkem

topu alınca ne yapacağı belli olmuyor.

oguz_5528

Yardır oğlum gözün gekas'ta olsun

Atakumlu

Senin ******* hemi gerizekalı herif  :kafa:

celebi

alcadras55

şu pası vermedin ya gekasa, istersen gol kralı ol senin futbol anlayışına sokayım. modern futbolda var mı lan bu. topu sürerken bile gösterdiler suratını, gekasa bakmadı bile ayıp ulan.

SametYılmaz55

24 January 2012, 20:39:27 #395 Son düzenlenme: 24 January 2012, 20:51:31 SametYýlmaz55
la sen bir gerizekalısın ekigho :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: dingilllllll versen o pası 3 puanı almıştık lan :kafa:

brigand

Bu kadar kötü olunmaz. Hakan'la sen futbola ihanetsiniz len. Hasan Üçüncü - Hüseyin Cimşir den sonra gördüğüm en kötü ikilisiniz heralde.

Theofanis Gekas

malllllllllllllllllllllllllllll

twitter

%^+%^ !'^+^#$#  $#£½$£

emrullah

bencil herifin tekisin sen :kafa: :kafa:

oguz_5528

s_uzunkaya

BU ADAM GELDİĞİNDEN BERİ BİR KERE GEÇEN HAFTA PAS ÇIKARDI. BU BÖYLERYKEN BU ADAMI UYARAN OLMUYOR MU ARKADAŞŞŞ...."SENİN İŞİN GOL ATMAK DEĞİL GOL ATTIRMAKKK" DİYEN OLMUYORMU ARKADAŞŞŞŞ...KATLETTİ MAÇIII..İLLA HERHAFTA 2 TANE SIĞIR ÇIKACAKKK...HAKAN A NASIL DAYANDIN 90 DAKKA BURAK YAAA....OFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

SametYılmaz55

la küçükken mahallede maçlardan önce aldım verdim yapardık en kötüleri hep sona bırakırdık almak istemezdik,sen de öylesin benim için ekigho :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Kodalak

lan ekigho sen tam dayaklıksın...

ne bencil bir adamsın sen,

nijeryanın deli danası

emre

takim yenilmis,küme dusmus umurlarinda degil..