Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Yalnız Berkay kalecide senin büyümüş halini gördüm sanki :)

celebi

arkadaşlar az çok hikmet karamanı tanıyan biri olarak mübalağa sanatını sever. bence hemen tepki göstermeyin derim. bakıyorumda hemen psikopata bağlamalar olmuş. yok petkoviçten daha mı iyi kariyeri mi var falan demeler. o zaman neden petkoviç gitti. gelecek olanlar petkoviçten kariyeri daha mı iyi olacak. rafael benitez boşta onu alalım.

kamuri

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 24 January 2012, 00:15:15
Bu nasıl bir kalecidir hemde Ajaxta yaa.... :rulet: :rulet:

bi ara bi reklam vardıı kale küçük ayı büyük diye sanki onu gördüm bu resimde ;D

Tufan

##kdc##

Evet abilerim kardeşlerim sabahtan beri sesimin çıkmayışından bugün kü sınavımın kötü geçtiğini anlamışınızdır. Dersten kalmak, okulu uzatmak koymuyor da adama iki parmakla klavye kullanan bi programlama hocasının dersinden kalmak harbiden utanç verici. Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.

Tufan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 January 2012, 00:29:05
Evet abilerim kardeşlerim sabahtan beri sesimin çıkmayışından bugün kü sınavımın kötü geçtiğini anlamışınızdır. Dersten kalmak, okulu uzatmak koymuyor da adama iki parmakla klavye kullanan bi programlama hocasının dersinden kalmak harbiden utanç verici. Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.

cüno sıkma canını bende perşembe günü saçma sapan mühendislik ekonomisine girip kalacam gibi duruyor haziranda her türlü geçersin tek ders sınavında 60 alıp başka ders bırakma yeter.

celebi

usare

kimmiş la o ?

CurvaSs

kdc reyis sıkma canını. 9 bütünlemeye girecektim, 1 tanesinden geçmişim. yine de mutluyum. :D :D

Ollivanders

Cüno senin canın sağolsun. Boşver sıkma tatlı canını... En buyuk sıkıntın dersler olsun.

emre__ss

Alıntı yapılan: CurvaSs - 24 January 2012, 00:44:16
kdc reyis sıkma canını. 9 bütünlemeye girecektim, 1 tanesinden geçmişim. yine de mutluyum. :D :D

ne güzel üniversite o ya 9 büt  ;D

CurvaSs

Alıntı yapılan: emre__ss - 24 January 2012, 00:46:01

ne güzel üniversite o ya 9 büt  ;D

tabi ya, ne güzel. :D cüno reyis kardeşlerin hep arkanda, istersen ilk hedef omü olsun yani. :D :D

ahmetsefa55

;D ;D ;D ;D ;D ;D
dualarım tutmus ıyı barı  :kanka:

seydo55

:suslen: okumaya gözün yoksa sanayide bir ustanın yanına verelim seni hiç yoktan zanaatın olur  :kanka: