10- Ekigho Ehiosun

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:29:51

« önceki - sonraki »

celebi

RT55

futbolunu geliştiriyor.. :_nazar

##kdc##

içine denizli maçındaki agbetu mu kaçtı la  :)

Musti

Takım oyununa katkı yapınca faydalı olabileceğini gösterdi. Yine bencillik yaptı bir kaç pozisyonda. Gekasla çift forvet oynadığını hatırladı sonunda.

5trawberry

Ekigho kardeş o kadar dengesizsin ki , kızmak istiyorum kızamıyorum. Övmek istiyorum övemiyorum. Bencilliğin var, çapraz koşu ne bilmiyorsun. Ama son yaptığın asistle alkışı hak ediyorsun. Fiziğini ve hızını akınla yoğurduğunda milyon euroluk futbolcu olacaksın ama haberin yok!

ahmetsefa55

çok kötüydü.
maç boyu sadece 2.golde katkı sağladı takıma..

samuray

ekigho gekas iyi iş yapacaklar birde bance geldimi bu üçlü süper olur bence iyi oynyadı ikinci goltamamen onun eseri topu sürmesi akabinde gekasa yaptığı asist süperdi

oguz_5528

Arkadaşlarıma ekigho iiçin patlak dediğim günler çok iyi oynayıp yüzümü kızartıyor  ;D

masbene

Cheregi

Ömrü hayatımda gördüğüm en bencil oyunculardan... Sıfırdan şut çekmeyip Gekas'a asist yaparak fena halde şaşırttı beni.

Uğur Yıldız

ben begenmıyorum hala bu adamı nerelere koşu yapacağını felan bilemiyo zenci ama kafasız zaten kafası çalışsa eto'o oluyo  :deli:

KareAs55

Abi adamın yeteneği var ama oyun zekası yok düşünerek oynamıyor arada sırada akıllı işler yapıncada pozisyon oluşuyor. Çözemedim seni iyimisin kötümüsün ?

silopilimuhsin

minci

Kesinlikle kumaşı çok iyi ancak çok iyi bir hoca tarafından üzerinde çok durulursa çok iyi bir adam olur. Bunu Petkoviçmi yapacak? Mümkün değil. Sezon başında iyi bir hocanın elinde olup futbolun nasıl oynandığını ona öğretseydi şu anda çok iyi bir durumda olurduk.

kalptenþimþek

atsan atamıyon, satsan satamıyon