Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Serkan - 20 January 2012, 18:22:25
Ya benim kafamı şu karıştırıyor bu adamlar düşecekse sow gibi bir adama servet ödeyip neden alır ki ?

ben sorucaktım aynısını, ayrıyetten alper potuktan neden vazgeçtiler o ara bişeyler oldu vazgeçtiler şimdide bişeyler oldu transfer yapıyorlar, ortada çok belirsizlikler var ya

cembaba

Abi güveniyor adam kendine. Bu federasyon bir halt yiyemez diyor. Basiretsiz herifler diyor. Ne diyecek. En rezil federasyon bu. Sow'u alıyor ki; beni düşüremezsiniz. Şampiyon olduk diyor

Ollivanders

Kim ne derse desin -eger maç başı 12 puan verilmeyecekse- bu savaşı febeli yöneticiler kazandı.

Serkan

Yani bizim zenke'nin gol kralı olduğu Bank Asya'da kimse 5 milyon £ maliyetli bir forvet oynatmaz oynatamaz İmkanı yok ne kadar büyük ekonomin olursa olsun batar ya

Musti

20 January 2012, 18:58:57 #1354 Son düzenlenme: 20 January 2012, 19:02:01 Musti
Aziz Yıldırım'ın şubattaki duruşmada söyleyeceklerine güveniyor Fbliler. Herkesi yakacakmış. TFF de hak dağıtma değil orta yolu bulma derdinde zaten. Tüm amacı aldıkları kararın UEFA'da kabul görmesi ve Digitürk'le yapacakları anlaşma ile ligin değerinin düşmemesi.

58.madde bir seferliğinie kaldırılırsa şike tescillenmiş olacak. Bu yüzden FB istemiyor. 58. madde uygulanırsa da TFF nin ve diğer takımların işine gelmez çünkü ligin değeri 4te1ine kadar düşebilirmiş. Fb resti çekti sıkıysa düşürün diyor. Düşürmezlersa UEFA ile başları belaya girer. O yüzden orta yolu bulmaya çalışıyor ama fb kabul etmiyor.

bluegreen55

Karar verilmiş 12 puandan başlayarak silecekler..

Karar baştan belliydi.Söylemiştik ve oldu.
Öyle ayarladılar

Manisa 13
sivas 19
ibb 12
eskişehir 19
trabzon  21
fenerdende 30 düşseler 12 olacak

karabük 15
samsun 13
aa.gücü 11

fener sevinecek düşmediği için
diğer takımlar bişey demiyecek düşme potasında olacaklar ama bisürü takım olacak
bizler en azındankurtarma ihtimalimiz olduğu için sevinecez
g.s kesin şampiyon olacağı için sevinecek
orta takımlar uefa için oynayacaklar sevinecekler.
sevinç cümbüşü yaşanacak yani...

neyse inşallah kurtarırız bu duurmdan yada 12 den fazla puanları silinir..

Cheregi

Geçen senenin şampiyonluğunu ince ayarcılara vermezlerse ben razıyım. Şu durumda İBB, Ankaragücü düşer, Karabük'ü geçersek yeter. Tabi bunlara güvenmememiz lazım ayrı konu.

samuray

sözde futbol özerk baransu ne diyor tiviterda başbakanda küme düşme olsun istemiyormuş hani özerkti futbol kararı federasyon gerçi bu basidetiz federasyon karar marar veremiyerek bu durumlara geldik ya gz göre göre şikeye göz yumanlar düşen takımların günahı ne peki uefa ne diyor en ufak bir şüphe kırıntısı dahi varsa 58 mad.yi uygulaman gerek biz ne diyoruz bi defaya mahsus şikeye göz yumalım federasyon ve diğer kulüpler aynen bunu söylüyorlar yok lig tv zararı yok marka değeri falan filan diye milleti oyalıyorlar ne markası ya ne değeri futbolmu kaldı ortada 8 takımın adı karışmış şike olaylarına sen bu lekeli şaibeli ligi oynatıyorsun onaylıyorsun resmen şikeyi federasyon olarak karar veremiyorsan istifa et git göksel gümüşdağ tff ikinci adam bir sürü tapeler var küfürler konuşmalar bi sürü iddialar hala o koltukta oturuyor birazcık gururu olsa şimdiye kadar istifa ederdi ama nerde bunlarda o gurur

davidsavage

davidsavage

şike-tff-uefa-kulupler birliği hakkındaki genel bilgiler,Twitter'da rastladım

Alıntı
1-Soruşturmada adı geçen klüpleri UEFA Avrupa'da istemiyor.

2-Geçen seneki şampiyonluk primleri ve maç başı kazanılan primler iade edilecekmiş.

3-Ceza min 12 puan olacak FB için -36 puan düşürülecekmiş.

4-Eğer Bjk ve Trb bu soruşturmadan ceza alırsa 3-5 yıl Avrupa Kupalarından men edilecekmiş. (Bu yıl Avrupa Kupasına katıldıkları için)

5-UEFA bu kararları TFF'ye yazılı olarak bildirecekmiş, TFF'de klüplere bildirecekmiş.

samsunmania

Ligi yeniden başlatacaklar kafalarına göre.
Ben size bir şey diyeyim mi. Bu ligi kimseyi düşürmeden 20-21 takım yaparlarsa şaşırmam.

seskat

Düşme olmayacak denmedi mi, yada ben mi yanlış okudum veya yorumladım. DÜşme olmayacaksa neyin puanını siliyorsun. Biz de düşmeyecez anlamına gelmiyor mu. Ben bu şekilde ligde kalmak istemiyorum. Düşmek istiyorum kardeşim. Zorla mı tutacaksınız. Düşmeyi hakediyosam düşürün bizi.  :kafa: :kafa:

"Aklıma gelmedi desem yalan olur, bizim başkan düşme olmayacağını bildiği icin Petko'yu göndermiyo"
Bu sadece bi senaryo :)

Ollivanders

Düşme olmayacak derken 58.madde kapsamındaki düşmeden bahsediliyor sanırım.

isa55

fb aslında karara razı. yarım puanı bile sildirmeyiz, kabul etmiyoruz falan-filan bağırıyor ki gerçekçi olsun.
En karlısı da Bursa olacak gibi.

Stoper

'Bana 1 Milyon Euro Teklif Etti'

Bülent Uygun, Sadri Şener'in kendisine 1 milyon Euro'luk şike teklifi yaptığına dair imzalı bir ifadeyi Aziz Yıldırım'a vermiş!

Paylaşım sitelerinde paylaşılan habere göre, 3 Temmmuz'dan bu yana Şike ve Teşvik soruşturması kapsamında Metris Ceza ve tutukevinde bulunan Eskişehirspor'un eski Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kendisine 1 Milyon Euro'luk şike teklif ettiğine dair bir imzalı ifade vermiş.

Aziz Yıldırım'ın bu ifadeyi 14 Şubat'taki mahkemede delil olarak mankeme hakimine sunacağı, ayrıca daha bir çok şok belgeyi de hazırladığı iddia ediliyor.

Görünen o ki 14 Şubat'ta Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın da daha önce ifade ettiği gibi ''Yer yerinden oynayacak''...

http://www.haber365.com/Haber/Bana_1_Milyon_Euro_Teklif_Etti/