Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

şşş sesini çıkartmazsan hiç bir şey olmayacak...

GurbetciFanatik

Ben onu bunu bilmem
cikacak sonuc Samsunsporun isine yarasin yeter bana.
Bi beklentimde kalmadi zaten TFF dan.
Madem düsürmeyeceker o zaman bu sene küme düsme olmasin yeter her Takim icin gecerli tabiki.
Olaki sikecileri düsürmüyüpte allah korusun biz düsersek,
o zaman futbolunuzunda tff baskaninda  Bakaninda nebilim
kimin parmagi varsa allah belasini versin.
Ama ilk önce Kazim baskana sormak lazim sen ne pohuma sike yapanlar
küme düzmesin diyorsun derim.

Sonuna Kadar 55

burada adalet yok çünkü burası türkiye hiç gerek umutlara biz yine şerefimiz yine oynuyoruz..

Stoper

AlıntıKulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu: "Önergede; minimum 12 puan olmak üzere, puan silme cezası var. Küme düşme olmayacak."

AlıntıKulüpler Birliği Hasan Akıncıoğlu: "Puan silme cezaları playofftan önce açıklanacak."

AlıntıKulüpler Birliği Başk. Yrd. Hasan Akıncıoğlu: "Geçen sene kupa kazanan takımların şikeye karıştığı tespit edilirse, kupaları geri alınacak."

@ntvspor

isyan

ahmetsefa55

yazık oldu..
bir futbolumuz vardı onu da aldılar elimizden...

Theofanis Gekas

sivastan mersinden 12 puan giderse bizim adımıza iyi olur bu sezon sonunda düşülcek puanlar galiba

FaTiH_HaN

Puan silme cezaları bu sene için uygulanacaksa eğer mersin ve sivasla aramızdaki puan farkını 12'nin üstüne çıkarmamalıyız.

Ollivanders

Mersin 12 puan dusmesine ragmen yine bizim üstümüzde hemde 2 puan farkla.  Bu mudur adalet? Mersin Bank Asyadan şikeyle çıkmış. Bari mersini dusurun. Allahtan korkun Allahtan! Şike yapıp çıkıyoruz yeni formulumuz budur.

Theofanis Gekas

puanlar bu sene sonunda silinecek bizim adımıza çok iyi karar

isyan

Mersinin 14 Sivasin 18 puan gerisindeyiz

Burak

Allah bin belanızı versin Tff kere batırdınız herşeyi. Ben adam öldürdüm bir kerelik affedin beni yazık yahu vallahi yazık

ahmetsefa55

mersinin iddaaname de adı bile geçmiyo arkadaşlar.
mersini unutun siz.
sivas'tan düşürürler 15 puan fln.

cembaba

Maalesef şu saatten sonra futbolun bir önemi kalmamıştır. Çünkü 58. maddeye göre şikeye adı karışan her takım düşürülür. Sen oyun başladıktan sonra kural değiştirmeye kalkıyorsun. Toplu bir hareket yapılabilseydi. Bugün çok farklı olurdu. Adı karışmış. Tamam suçlu deyip direk düşürecektin bir alt lige.

Ollivanders

@ muhalif MAA dedigi 8 takımın içerisinde Mersin de yok mu ? Her birine yaptırım uygulanacagını soylemişti sanki. Benim mi bir yanlışım var.