13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

cany

kendi kendinin değerini düşürüyon Kemal

sadece55

Bir TS'li taraftar maçtan önce bir forumda Kemal Bombasını göreceğiz demişti...Kemal Sağolsun yüzümüze kara çıkarttı..Sende mi be Kemal !!!

binikalamadım

ke - mal gibi oynama
kemal gibi oyna ... :suslen:

ChucKeR

ihanet , sahtekar. ağır bu laflar.  2 top sektirdiğinde sahtekar oluyorsan istersen tüm 11 samsun'lu olsa ne yazacak sen sahip çıkmadıktan sonra. serkan'a celil'e böyle diyormuydunuz acaba 3 maç kaybedince.
yanlışım varsa düzeltin bu adam sene başında çok rahat transfer yapabilirdi klüp de satmaya meyilliydi. kaldı diye mi sahtekar oluyor, babası tüccar oluyor. birileri samsunu düşür diye mi tuttu yani kemal'i.
herkes bişeyler söylüyor ama sadece skorun dediği kabul görüyor gibi geliyor bazen.

babasamsunlu

kim sahtekar dedi şimdi kemal e ??
bu bir.
ikincisi serkanda yuhlandı bu tribünde başkalarıda.
bu futbolun bir gerçeği.
üçüncüsü ise son gs maçında ve ts maçında hatta sivas maçında yaptığı hatalar  maçı satsan böyle bariz hatalar yapmazsın dedirten cinsten değildir de nedir.

burakbas

bu adam degil miydi sezon basinda ts ye gitmek isteyen, sonra kendini pazarliyor haberleri bu adam icin cikmamismiydi. Sonra ts macinda bu adamin hata yapmasi veya kotu oynamasi her neyse , cok ortusuyor arkadaslar. Ben hic sasirmiyorum...

Serkan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 17 January 2012, 23:13:44
ihanet , sahtekar. ağır bu laflar.  2 top sektirdiğinde sahtekar oluyorsan istersen tüm 11 samsun'lu olsa ne yazacak sen sahip çıkmadıktan sonra. serkan'a celil'e böyle diyormuydunuz acaba 3 maç kaybedince.
yanlışım varsa düzeltin bu adam sene başında çok rahat transfer yapabilirdi klüp de satmaya meyilliydi. kaldı diye mi sahtekar oluyor, babası tüccar oluyor. birileri samsunu düşür diye mi tuttu yani kemal'i.
herkes bişeyler söylüyor ama sadece skorun dediği kabul görüyor gibi geliyor bazen.

ben kemal'in yediği; her boku biliyorum sahtekarın önde gidenidir... babasının'da kendisinin de gitmek için neler yaptığını biliyorum ki siteden bunu bilen başka arkadaşlar da var gerekirse teyit ederler ;

Kemal o geçen seneki sadece takımını futbol'unu düşünen kemal değil müdür ; keşke senin dediğin gibi olsa da biz lafımızı yesek;

Ekstradan öğrenmek istediğin bir şey olursa kemal konusuda memnuniyetle yardımcı olurum..

özkan

Serkan Aykut'un protesto edildiği bu trübünler karşısında kemal tokakda kimdir ?

gkhn

Rüyamda rövaşata gol atıyordu hayırdır inşallah.

hacettepeli

kemal'in para aşkı varsa var. veya daha başka takımlara gitme isteği de olabilir. ama bizde iyi oynamadığı sürece zaten hiçbir kulüp talibi olmaz. bunu bilerek oynaması lazım enayilik yapmasın !

Serkan

Alıntı yapılan: hacettepeli - 20 January 2012, 19:23:37
kemal'in para aşkı varsa var. veya daha başka takımlara gitme isteği de olabilir. ama bizde iyi oynamadığı sürece zaten hiçbir kulüp talibi olmaz. bunu bilerek oynaması lazım enayilik yapmasın !

Onuda ona sorarsın ?

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Serkan - 19 January 2012, 00:33:49
ben kemal'in yediği; her boku biliyorum sahtekarın önde gidenidir... babasının'da kendisinin de gitmek için neler yaptığını biliyorum ki siteden bunu bilen başka arkadaşlar da var gerekirse teyit ederler ;

Kemal o geçen seneki sadece takımını futbol'unu düşünen kemal değil müdür ; keşke senin dediğin gibi olsa da biz lafımızı yesek;

Ekstradan öğrenmek istediğin bir şey olursa kemal konusuda memnuniyetle yardımcı olurum..

ben gerçekten merak ediyorum bildiklerinizi benimde ufaktan duyduklarım var ama benimkiler her türk topçusu karı,kız v.s. bildikleriniz varsa herkes tepkisini ona göre koysun sitede millet kavga etmeye yer arıyo zaten herkes gerçekleri görür bana göre..isterseniz özelden de mesaj atabilirsiniz.

Serkan

Takım bu durumdayken bize yakışan susmaktır..

Konuşmamız gereken yerde zaten konuşuruz; Şimdilik zamanı değil...

Uğur Yıldız

peki tamam,yeri geldiğinde konuşacağınızdan şüphem yok..

Serkan

Aynen dostum; yeter ki şu kara bulutları dağıtalım..