Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

jean

Vallahi agladim ins ligde kalirizda su videonun anlami dahada artar

kıbrıslı_mete

buonanotte

çok iyi ama gs olayına hiç girmeselerdi daha iyi olurdu sanki.

Ollivanders

Format geregi giriyorlar kardesim. Diger bolumlerde de oyle.

burakbas

Alıntı yapılan: Serpico - 18 January 2012, 20:05:48
Format geregi giriyorlar kardesim. Diger bolumlerde de oyle.

Burasi Samsun baslarim formatina demeni beklerdim abi :)

Ollivanders

Ben içimden oyle soyluyorum ama yapacak birşey yok :)

fanatik samsunsporlu

masbene

sosaka

18 January 2012, 21:32:09 #158 Son düzenlenme: 18 January 2012, 21:38:28 sosaka
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 18 January 2012, 11:38:01
Arkadaşlar Emir'in konuştuğu bölümü kesip paylaşabilecek biri varsa paylaşsın. Emir'in sözleri aslında çok büyük bir ders olur birilerine...

vidyodan Emir'in duygu yüklü konuşmasını kesip youtube'a yükledim. 12 saat gibi kısa bir sürede yaklaşık 1000 kişi tarafından youtube'da , 1500 kişi/sayfa tafafından da facebookda paylaşıldı.
Özellikle Anadolu takımı taraftarlarından çok güzel tepkiler var.

Eskişehirspor
AlıntıHerkes kendi şehrinin takımına sahip çıksaydı şimdi daha yüksek kalitede bir ligimiz olurdu, avrupada tanınan daha çok takımımız olurdu, "Şike iddaları yüzünden lekenen bir ligimiz olmazdı bu maddeler artar ama azalmaz. Bu kardeşimizin duygularını hepimiz o yaşlarda yaşadık ve hala yaşıyoruz o yüzden Şehrine asla ihanet etmeyen büyük ESKİŞEHİRSPOR taraftarına teşekkür ediyoruz... Asla satmadık, satanlardan olmadık... 2. ligde 3. ligde de olsa sevdamızı hiç yalnız bırakmadık...

Bursaspor
AlıntıKendi yaşadığın şehrin takımını tutmak ona destek verip peşinden koşmak. İşte sen
bu güzelliği bu gururu küçücük yaşında yaşıyorsun. Senden daha büyük olupta senin gibi samsunlu fakat istanbul semt takımlarını tutanlar inan senin kadar delikanlı değil.Onun için sen hep gül ve mutlu ol.

beşnumara

Bu güzel programın oluşmasında emeği geçen abilerime kardeşlerime teşekkürler.Emir için söylenecek söz kalmadı zaten bana.Sadece şunu söyleyebilirim bu çocuk popüler takımların taraftarı olsaydı ... şnsal ve onun gibiler programına davet eder programına renk katar reyting peşinde koştururdu.İnşaallah yanıltırlar bizi de değer verirler bu ve bunun gibi çocuklara.
Emir'i yetiştiren anneye babaya da çok teşekkürler inşaallah yeni nesil böyle yetişecek.

supernatural_55

Emeği geçen herkese teşekkürler,çok etkileyici ve ağlamamak imkansız...

nomak55

Abicim böyle bir güzellik olamaz şu bizdeki duygu başka birisinde olamaz...Şu takımın adı anıldığında ben O takımı tutuyorum. SAMSUNSPOR' luyum ben demek gerçekten tarif edilemez.İnşallah Allah nasip ederde bu takım bir gün şampiyon olursa, o zaman babamın neler hissettiğini hissedeceğim çünkü onlar yaşamışlar o duyguyu zaman zaman Baba !! bi anlatsana o günleri diyorum evet bizde güzel futbol oynadığımız 3. bitirdiğimiz dönemleri gördük ama o bambaşka bişey sanki o zamanı anlatırken yaşıyorum yaniii şu videoyu izlerkende aynı şeyleri yaşadım yemin ediyorum..Allah'ım şu taraftara layık olanı nasip etsin...nerde olursam olayım hertürlü yola düşer Samsunuma gelirim sabahlara kadar eğleniriz hepbirlikte

http://uploaded.to/file/ybzkd2cv

beyler videoyu indirmek isterseniz linki

Sioux

Çok güzel olmuş, Emir'in konuşması ve Şirinler'deki bağlamayla saygı göster formana çalınması en güzel tarafıydı.
O iğrenç takımın özenti taraftarlarını görünce de midem bulandı.
Bizim renklermiz yeter be...  >l< >l<

CurvaSs

şunu anlamıyorum, 154 bin kişilik sayfamızda neden bu video paylaşılmıyor ya da sadece emir kardeşimizin konuşması yayınlanmıyor. tamam kulübün sayfası oldu ama video'da mı yayınlanmayacak?! o sayfayı beğenen bazı kimliksiz kişilere bir şeyler düşündürtmez mi acaba? neysee.

kumköylü ahmet

cok guzel emegi gecen herkeze tesekkurler nemutlu samsunsporluyum diyebilene