Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

Desiqner

Çok güzel olmuş gerçekten.Samsunsporluluğu ne güzel de anlatmış... Gözyaşlarını tutamıyor insan...

nomak55

valla iş yerindeyim evde izleyemedim çıkış saatim müsait olmadığı için beni bile duygulandırdı dayanamadım kapattım evde izlicem belliiki çok güzel olmuş ben indiririm bu videoyu rapide yüklerim isterseniz linki veririm indirirsiniz arşivlersiniz ilerde çocuklarımıza izletiriz.

Jnr.Serkan

FaTiH_HaN

Sonlara doğru gs taraftarını göstermesi haricinde kusursuz olmuş, izledikten sonra ne kadar büyük bir takım olduğumuzu bu gururu yaşamanın çok büyük bir ayrıcalık olduğunu bir kez daha anladım, emeği geçen herkese teşekkür ederim  >l<

emre__ss

Videoyu izlemeden önce burada izleyenlerin yorumlarını okudum da işte kimi ağladım kimisi gözlerim doldu tarzı şeyler diyordu... inanmadım demek istemem ama açıkçası gözlerimin dolacağına falan ihtimal vermedim ta kii...o küçük kardeşim o cümleyi söyledi(bunları yazarken bile tüylerim şaha kalkıyor) gözlerim falan dolmadı... ağladım resmen ağladım...mükemmel olmuş...Rabbim inşallah sene sonunda ligde kalmayı nasip eder de mutluluktan yine ağlar,sokaklara dökülürüz. samsunspor_x

Jnr.Serkan

Nedensiz bir şekilde şu videoyu izledikten sonra ligde kalacağımıza dair umutlar yeşerdi içimde.Allahım sen bize yardım et...Bize bir daha o bataklığı gösterme

Ekrem

Çok güzel olmuş ya duygulandırdı gerçekten emeği geçenlerin ellerine sağlık

berusa55

Videoyu izleyene kadar yorum yapmayayım dedim; az önce bitirdim. Uzun lafın kısası;

İyi ki SAMSUNSPORLUyum. Üzülürsün dediler; sonsuza kadar da üzülsek SAMSUNSPORLUyuz var mı ötesi!

SAMSUNSPOR "Diriliş" - Deplase Keyifler - (Lig TV Belgesel)

cany

Vay be baştan sona mükemmeldi yaa.  Çok güzel tanıtım olmuş

burakbas

18 January 2012, 16:33:27 #144 Son düzenlenme: 18 January 2012, 17:16:24 de_brk7

@maraton

Samsunspor her zaman bitti denilen yerden gelmiştir. Çünkü biz her zaman düştük , düşmek bize " Hadi ayağa kalkıyoruz " oldu. Çünkü Samsun bir futbol şehri. O kazayı bir yandan hatırlıyoruz diyoruz ki biz kazadan sonra ayağa kalktık. Bu DİRİLİŞtir.

Onun o halde gık demediği camiaya ben yağmur yemişim, biletim pahalı ya da küme düştü diye sırt dönersem işte orda duruşum olmaz. Onu görüyoruz , Bizim durumumuz ne ki ya diyoruz. Düştük çıkarız ya da üç puan gerideyiz ya biz kazadan sonra ayağa kalktık.

@samsuni

Teoman benim hayatta gördüğüm belki görebileceğim en ileri derece Samsunspor luydu. Bütün dünyası Samsunspor üzerine kurulmuş. Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor derdi başka takım olmazdı yani.

@Serkan

Samsun İçin Çok Büyük Bir Acıdır ve O İnsanlar Samsun İçin BAŞ TACIDIR...

@kaya

Biz O Yürüyüşü Düzenlediğimizde , Süper Lig ' e Yürüdüğümüzü Söylemiştik.

NOT: LigTv tarafından gerçekleştirilen DEPLASE KEYİFLER programının DİRİLİŞ bölümünde oynayan sitemizin üyelerine teşekkür ediyoruz.

ugurozkan

bu filmi ordu maçından önce futbolcularımız da izlemeli, belki kimlerin formasıyla kimler için oynadıklarının filan farkına varırlar.

Uğur Yıldız

furkan5534

GökhanÇağlar

çok etkileyici olmuş gerçekten,o ufaklığa ve babasına helal olsun.keşke her baba böyle yetiştirse çocuğunu...

europe_55

Mükemmel olmus, emegi gecen herkese tesekkürler!