Resmi Web Sitemiz Yenileniyor

Başlatan maviay55, 16 January 2012, 18:48:19

« önceki - sonraki »

twitter

Genel olarak guzel olmus

Antreman takvimi olan bolge amator kalmis
Ve altta sponsorlarin gectigi bolgede siteden ayri fazlalik var

cembaba

Bence hoş olmuş. İnegölspor'un web sitesi gibi değil hiç değilse. Çakma bir şey değil. Takvim kısmını düzeltirlerse çok daha güzel olur.

En güzel kısmında Metro yok. :) Oh dedim. Stattan da kaldırsınlar da tam süper olsun.

CeLL-O

http://www.samsunspor.org.tr/KulupTarihce.aspx

Gayet başarılı olmuş  :ok Hiç sıkılmadan, bütün sayfaları okudum. Sonunda gerekli çalışmayı yapıyorlar sanırım site konusunda.

Musti

Bir kaç eksik dışında ilk etap için çok güzel olmuş. İlerleyen zamanlarda çeşitli geliştirmelerle daha oturmuş bir site olacaktır.

Ayberk

Bence güzel olmuş, önceki amatörlüklerle kıyaslanmaz bile. Daha iyi olur muydu elbette olurdu ama böyle de gayet iyi bence :ok

masbene

birşeylerin yerinin değişmesi güzel olmuş :)

YaşarDoğu

Futbol Nostaljisi kategorisindeki fotoların tarihleri de belirtilseymiş keşke

samsunum

stadla ilgili hiç bir şey yok  biraz resim koysalar iyiydi

Levent ÖCAL

Gayet iyi, zamanla eksikliklerde tamamlanacaktır.

lucarelli

Güzel olmuş. Stadla ile ilgili bir şey göremedim ama ileride bunu da ekleyeceklerini düşünüyorum. Eskisinden daha güzel.

Tufan

18 January 2012, 15:03:20 #55 Son düzenlenme: 18 January 2012, 15:10:07 Tufan
Gol kralları kısmında eksik var sadece Zenke mi gol kralı oldu 1.ligte benim bildiğim Tanju'nun ve Ertuğrul'un gol krallıkları var.
birde Fan Club ve üyelik olayını kaldırsalar bence kusursuz bir site olacak.

sosaka

Tasarım güzel olmuş eksiklikler zamanla giderilecektir muhakkak
yalnız siteyi incelerken birşey dikkatimi çekti ne kadar çok sponsorumuz var öyle toplam 8 tane

Ayberk

Alıntı yapılan: CemBaba - 17 January 2012, 20:10:36
Bence hoş olmuş. İnegölspor'un web sitesi gibi değil hiç değilse. Çakma bir şey değil. Takvim kısmını düzeltirlerse çok daha güzel olur.

En güzel kısmında Metro yok. :) Oh dedim. Stattan da kaldırsınlar da tam süper olsun.

Metro hak ettiği yerde, Avni Aker'de yer edinmiş zaten kendisine bizden uzak olsun :evet:

furkan5534

sitemız guzel olmus ama eksıklıkler var tamamlanmamıs sanırım hepsı

YaşarDoğu

Akaki HUBUTİA nın web sitemizde 20 lik  çocuk olarak dogum tarihini girmişler. :) :)