Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Emir'in konuştuğu bölümü kesip paylaşabilecek biri varsa paylaşsın. Emir'in sözleri aslında çok büyük bir ders olur birilerine...

Levent ÖCAL

Şimdi izleyebildim yeni fırsatım oldu izlemeye. Gerçekten çok etkileyici olmuş birkez daha bağlandım samsunspor_x

Lig tv izleme linki: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=105848&csface=1

sosaka

SametYılmaz55

18 January 2012, 12:17:01 #123 Son düzenlenme: 18 January 2012, 12:20:03 SametYýlmaz55
yazarken ağlıyorum şu anda yemin ederim :'( süper olmuş gerçekten,emeği geçen herkesin yüreğine sağlık :'( inşallah bunu bütün futbolcularımıza izletirler.bunu izledikten sonra sahada yürüyen futbolcu varsa cidden kalpsizdir,ruhsuzdur

ercan0655

İşyerindeki herkezi samsunsporlu yaptım bu velet sayesinde göz yaşı pınarları kurumuş taş yüreklileri bile ağlattı, bna niye samsunspor diyenlere kapak oldu

fanli03

Ligtv ye helal olsun mehmet abimin maraton başkanın  serkan abinin çiço reisin daha ismini bilmediğim tanımadığım tüm abilerimin kardeşleriminde ağızına yüreğine sağlık !!!

samsunluhakan

çok güzel görüntüler ortaya çıkmış emegi geçen herkeze çok teşekkürler

holigan5565

Her Samsunsporlunun mutlaka izlemesi gereken bizi en iyi anlatan belgesel.Belgeselde bizi anlatan herkesein özelliklede kendi küçük yüreği büyük samsunsporlu kardeşimizin ve babasının ağzına sağlık yüreklerine sağlık.

ChucKeR

daha dün yaptın ya hesabı matamatik daha bu 3+2   :D :D :D

ahmetsefa55

3+2 daa bu adama matematiği tekrardan bulduracaklar bak şimdi !   :oyun:

çok güzel olmuş , çok beğendim ; ufaklık aldı götürdü beni..

furkan5534

mükemmellll,duygulanmama gibi bir şansın yok resmen bende ağlıyorum.. SAMSUNSPOR'lu olmaktan GURUR DUYUYORUM!!!!!!!!!!   samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

zenke

YaSeF55

Erdem abinin,mehmet abinin,burak abinin,serkan abinin,özellikle Emir ve ismini sayamadığım emeği geçen bütün herkesin ağzına yüreğine sağlık..

Bir kez daha gurur duyuyorum;Samsun'lu , Samsunspor'lu olduğum için...Teşekkürler..

Turuncu

_SoN_

Sayfamızda yayınladık,ve tüm taraftarımıza yayınlaması davetinde bulunduk,çok seri ve güzel paylaşımlar oluyor.

Emeği geçen tüm samsunspor lu kardeşlerimize çok teşekkürler.

carsambaspor.org Yönetimi

www.facebook.com/carsambaspor