Samsun'da yaşayan Samsun ve Samsunspor düşmanı Şerefsizler..

Başlatan merkez, 10 August 2007, 11:00:11

« önceki - sonraki »

merkez

Hepimizin bildiği gibi Çok sevdiğimiz Samsunsporumuz gerekli desteği göremediği için Sn.Valimizin ilgi alakası ve özverisi ile bu zor günleri atlatmak adına bir komisyon oluşturulmak sureti ile yönetiliyordu.
Ve Sayın Valimiz Samsunspora kalıcı kaynaklar kazandırmak adına ciddi projeler üretiyordu,mesela bafra ve çarşambada kum ve çakıl ocağı açılarak bunların işletmesinin samsunspora devri de bunlardan bir tanesi idi.
Buraya kadar güzel,ama sonra ne oluyor?
Bizim memleketimizin ahlaktan,şereften yoksun insan bile denemeyecek türden yaratıkları Sn.Valimizi Çevre Ve Orman Bakanlığına Şikayet ediyor ve Adamcağız ne yapacağınız şaşırıyor.

Şikayetin kimler tarafından yapıldığını soran Gazetecilere  isim verebilecek durumda iken isim vermeyen ve bu durumda bile onları yaptığı şerefsizliğe rağmen ifşa etmeyen adamlıkta bir Vali'ye ve Ekmek yediği,kazandığı,çocuğunu okuttuğu geleceğini hazırladığı bir memleketin en büyük değerine böylesine bir ihaneti gerçekleştiren Kişi veya Kişileri Şiddetle ve Esefle Kınıyorum ,Lanetliyorum Hatta ve Hatta Allah Cezasını versin diyorum....

Önce Belediyenin Yaptığı Yardımları farklı yönlere çekip İspiyon Eden şerefsizler,Şimdi ise Samsunspor için yapılacak bir projeyi daha başlamadan durdurmaya çalışan ahlaksızlar...

Nasıl bir memlekette yaşadığımızın bundan daha güzel bir resmi olabilir mi?

Lazoli

veis

insanlar samsunsporun degrini anlamakda güçlük çekiyor samsunspor bir markadır ve samsunsporu eniyi temsileden firmadır ama bizim insanımız ne hikmetdir bize yanlızları oynatıyorlar.tamam iki takım tut onada lafım yok ama senin büyük takımın ununu elemiş rahat biz burada can çekişirken taşın altına elini sende koy.işte özü budur konunun samsunsporumuzun yeryüzünde 1000 tane taraftarı vardır sayısı 1001 olmaz çünkü sevmek yürek ister.

cem and naz55

celebi

Alıntı yapılan: "veis"insanlar samsunsporun degrini anlamakda güçlük çekiyor samsunspor bir markadır ve samsunsporu eniyi temsileden firmadır ama bizim insanımız ne hikmetdir bize yanlızları oynatıyorlar.tamam iki takım tut onada lafım yok ama senin büyük takımın ununu elemiş rahat biz burada can çekişirken taşın altına elini sende koy.işte özü budur konunun samsunsporumuzun yeryüzünde 1000 tane taraftarı vardır sayısı 1001 olmaz çünkü sevmek yürek ister.

Aslında işler rayında gitse 1001 değil 100001 bile oılurda işte. ne diyelim. Allah bildiği gibi yapsın.

ozkan17

allahsız kopekler bu zamana kadar yedınız yedınız halamı doymadınız...Bırakında bundan sonra az duzluge cıkaralım bu takımı..
Vali bence bununda ustesınden gelecekdır..

supporter

Samsun'da insanların Samsunspor konusunda duyarsız olduğunu biliyoruz artık ama Samsunspor düşmanları olduğunu da bilmek ve ona  göre hareket etmek gerekiyor.

berusa55

samsunspor dusmanı bu allahsızlar elbet ekmek yediği yere hıyanet etmenin karsılığını yüce allahımızdan bulacaklardır arkadaslar inanın.bu mubarek günde bu serefsizlerin hakettiğini bulması icin de dua edelim!!!

samsunmania

Tatilimi geçirdiğim Samsun'dan yeni döndüm.Yardım kumbaralarının halini görünce bu şehre bu takımın fazlaca ağır geldiğini gördüm. Adamlar kağıt çaput atmışlar kumbaraya. Biz yardımda bulunurken millet uzaydan gelmişiz gibi bakıyordu. Maalesef 5 - 10 kuruş dolu idi kumbaralar. yazıklar olsun. Samsun siz ve sizin gibilere HARAM OLSUN.

King Of The North

Millet Samsunspor için yapılan 5 ytl 10 ytl yi çok görürken gidip orjinal fb ve gs formalarına 100 ytl vermekten hiç imtina etmiyorlar,futbol pazarı böyle birşey,özellikle kişiliğini tam oturtamamış,kompleksli ve açgözlü insanlar dışavurumluluklarını İstanbul takımlarını tutarak sürekli başarılı olmaya alışarak göstermeye çalışıyorlar.Daha önce de dedim Samsun aşığı olup da Samsunsporu tutmayanları çift karakterli olarak tanımlıyorum,güvenilmez ve vurdumduymaz.
Ben şehrimi pek sevmem ama Samsunsporumu da hiçbirşeye değişmem.