Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Fenerin düşürülmeme şansı sıfır, yakın geçmişte örnekler mevcut, şike yapan takımı feriştahı gelse kurtaramaz bu saatten sonra , fb de anladı düşeceğini, alper transferinden vazgeçtiler, açıklama olarak maaş konusunda anlaşamadıklarını söylediler, mümkün mü ya 5 milyon bonservis verdiğin adamın maaşını mı düşünürsün almak istedikten sonra, fener yönetimi şu an düşürüldüğünü biliyor, bankasyada eksi puanla başlamamanın hesaplarını yapıyorlar, diğer şikeciler de 58. maddenin değişmesini istiyorki şike ile teşvik primini ayırıp yırtma derdindeler, aziz yıldırımda uyandı artık duruma madem biz yandık onlarda yansın diyor, yiyin birbirinizi bakalım ne olacak.

55__Gurbet__55

Benim anlamadigim birsey var. Yasa degisse´de sucun isledigi gündeki mevcut yasa, ceza hükmün´de gecerli olmuyor mu?

samsunmania

Herkes digitürke biyat etmiş durumda.Herkes parasını kurtarma peşine düşmüş. ahlak, hak, hukuk bir yerlerde kalmış. 2 gündür sırf şike haberi dinliyorum. eğer bu şikecileri kurtarma operasyonu başarılırsa futbolumuz asıl o zaman bitmiştir. Futbol bizim gibi insanların bakışı gibi kalbi bir olgu değil maddi bir süreçmiş meğer. İğrenç oyunlar, ufak hesaplar bizim neden muassır medeniyetler seviyesine çıkamamamızın da en büyük göstergesi değil mi?

seskat

böyle bir pislik icinde bulunmaktansa düşelim daha iyi. böyle rezil bir ligde niye oynuyoruz ki. ben kazım başkan yerinde olsam takımı ligden cekerim walla. böyle ******* rakiplerle (bsazılar haric) mücadele etmektense, oynamayalım bence. yazık walla. bu ligde kalsak nolcak sanki, ben şahsen sevinmem. nefret ettim bu pisliklerden. Samsunspor'um bu pisliğin yanından bile gecmemeli. kimse bana kızmasın, düşmek istiyorum arkadaş  :rulet:. istemiyorum  fener_bahce t_f_f besik_tas buyuk_sehir trabzon_spor miy_x eski_sehir ile aynı ligde olmak  >:( >:(

Ayberk

Kulüplere değil de kişilere ceza verilsin geyiği vardı bir de. Bizden biri çıksın, sezon sonuna kadar 7 maçı satın alsın, sonra o müebbet yatsın, ama takım kurtulsun mesela? Ben talibim beyler, parayı hazırlayın! Hatta bana 80-90 sene girmesin, bölüşelim her maçı biri alsın. Zaten cezalar düşecek, Aziz babayla biz de kaynarız arada çıkarız.

O kadar komik bir ülkede yaşıyoruz ki, şu yazdığım mizansen gayet uygulanabilir bir hale getiriliyor yavaş yavaş  :x(( :evet:

##kdc##

Ben de alabilirim bi kaç maç  :P

binikalamadım

şike teşvik teşebbüs bu suçları işleyen ligden düşer düştüğü ligdede eksi puanla başlar yani bütün dünyada aşağı yukarı bu şekilde uygulanıyor...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: seskat - 17 January 2012, 04:20:36
böyle bir pislik icinde bulunmaktansa düşelim daha iyi. böyle rezil bir ligde niye oynuyoruz ki. ben kazım başkan yerinde olsam takımı ligden cekerim walla. böyle ******* rakiplerle (bsazılar haric) mücadele etmektense, oynamayalım bence. yazık walla. bu ligde kalsak nolcak sanki, ben şahsen sevinmem. nefret ettim bu pisliklerden. Samsunspor'um bu pisliğin yanından bile gecmemeli. kimse bana kızmasın, düşmek istiyorum arkadaş  :rulet:. istemiyorum  fener_bahce t_f_f besik_tas buyuk_sehir trabzon_spor miy_x eski_sehir ile aynı ligde olmak  >:( >:(
Lig pis diye bizim gitmemizden, Ligi pisletenlerin gitmesi daha iyi olmazmı? Ayrıca  sivas_spor unutmuşsun.

seskat

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 17 January 2012, 10:36:03
Lig pis diye bizim gitmemizden, Ligi pisletenlerin gitmesi daha iyi olmazmı? Ayrıca  sivas_spor unutmuşsun.

Asıl olması gereken de o, ancak şu ana kadar olmaması icin çırpınanlar sayesinde pislikten uzak durmak istiyorum. 

55cem55

ayar o kadar inceki puan silmelerde play of maçlarından önce olacakmıs ona göre ayar cekılecek ıste gidin işinize yaa bu kadar da oyun olmaz adilik heryerden fışkırıyor...trabzona da kupa verılecekmış yok artık ağladılar ağladılar alacaklar kupa bursanın hakkı en temızınden..senaryo belli cast belli bizde sadece figüran böyle adalete ne deyim

jean

kume dusme adayi takimlardada kafa yok niye cikip demiyorsun kardesim madem sike yapana bir seneye mahsus dusme cezasi yok bu sene kimse dusmesin ligi tecil etmeyelim diye bu yonde bir karar alinirsa sanirim ne mutlusu ben olacam

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: jean - 17 January 2012, 17:51:42
kume dusme adayi takimlardada kafa yok niye cikip demiyorsun kardesim madem sike yapana bir seneye mahsus dusme cezasi yok bu sene kimse dusmesin ligi tecil etmeyelim diye bu yonde bir karar alinirsa sanirim ne mutlusu ben olacam

al bendende o kadar

Stoper

Mehmet Baransu twittera şöyle yazmış ;

AlıntıFederasyon Başkanı UEFAyı şunun için ziyaret etti. Geçen yılı oynanmamış kabul edeceğiz, Trabzona kupa vermeyip, sadece haklarını vereceğiz.

AlıntıKüme düşme bir yıllığına uygulanmayacak, sadece puan silme(-20-25 gibi) olacak. Buna itiraz edip etmeyeceklerini görmek istiyorlar.

AlıntıSize şunu da söyleyeyim. Kulüplerin küme düşmemesini isteyen kişi Futbol Federasyonu değil. Bizzat Başbakan Erdoğan. TFFF kararı=Başbakan

AlıntıArkadaşlar UEFA da sorunun ortayolla halledilmesinden yana. Sanırım bu uygulamayı kabul edecekler. belki üzerinde küçük değişiklik yapılır

ahmetsefa55

19 January 2012, 18:12:50 #1303 Son düzenlenme: 19 January 2012, 18:29:42 muhalif
Aydınlar ve beraberindeki heyet, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Hukuk İşleri Uzmanı Alasdair Bell ile İsviçre Nyon'da yaklaşık 1.5 saatlik görüşme yaptı.

UEFA yetkilileriyle yaptıkları ve şike davası üzerinde durdukları görüşmede, 26 Ocak'ta yapılacak Genel Kurul ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ve 58. madde hakkında kulüplerin tavrını anlattıklarını söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Toplantı son derece sıcak ve olumlu geçti. İç bünyemizde olan bir hadise olduğu için hiçbir şekilde karışmayacaklar. Bu durum tamamen bizi ilgilendiriyor. Şike dosyasındaki 8 takımı ilgilendiren bir konu... Kararımıza saygı duyacaklar. Türk futbolu için gereken bütün kolaylıkları göstereceklerini ifade ettiler. Bütün dikkatler şimdi 26 Ocak'taki Genel Kurul'a çevrildi."

UMARIM KİMSE CEZA ALMAZ!
Görüşmenin ardından Mehmet Ali Aydınlar ayrıca, "26 Ocak'ta yapılacak Genel Kurul öncesi bilgi alışverişinde bulunduk. UEFA bizden beklentilerini ortaya koydu. UEFA yetkilileri, TFF tarafından yapılması gerekenler olmazsa, yaptırımların neler olacağını masaya yatırdı. İnşallah hiçbir suçlu çıkmaz. Yanlış bir şey yapmamışlardır. Kimse cezaya muhatap olmaz. Varsayımlar üzerine yapılan görüşmele" dedi.

Toplantıda ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA ve TFF aleyhine CAS'ta açtığı tazminat davasının gündeme geldiği de belirtildi.

UEFA'NIN GÖZLEMCİSİ: ŞENES ERZİK
Bu arada 26 Ocak'taki Genel Kurul'da UEFA gözlemcisi olarak Şenes Erzik görev yapacak. Erzik, UEFA adına gelişmeleri takip edip rapor edecek. UEFA, Genel Kurul'a başka bir isim göndermeyecek.

Öte yandan şike dosyasında adı geçen 8 takım şunlar: Fenerbahçe, Beşiktaş, Manisaspor, Trabzonspor, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul BŞB, Giresunspor..

http://www.htspor.com/futbol/haber/707623-aydinlardan-flas-aciklama

bu da demek oluyo ki küme düşme bir defaya mahsus kalkacak , puan silme olacak...
zaten uçurumun kenarında olan türk futboluna tekmeyi vuracaklar.yazık oldu..

Ollivanders

Geçen seneyi yaşanmamış sayaacak olan zihniyet bu seneyi hangi mantıkla yaşanmış sayacak ! Nasıl bir ülkeyiz biz?