18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

5trawberry

Agbetuda gitmeseydi Apaçi timi kuracaktık ama olsun.. :)

samuray

sporting lokerende attığı goller her türlü kafa ile kaleye arkası dönük dönüyor vuruyor gol oluyor da sağ çaprazdan sol çaprazdan her pozisyonda ya biz çakma banceyimi aldık yoksa diyesim geliyor evet pivot santrafor olarak koşuyor mücadele ediyor ama orada attığı golleri burada kaçırıyor ağır sakatlıkgeçirdiği söylentileri doğru galiba e tamda golleri atmaya başladığı sırada gitmesi de bizim şanssızlığımız ya

fanatik samsunsporlu

banceden haber var mı maçları baladı mı başladıysa gol attı mı?

cgr

55__Gurbet__55

Özlettin kendini bancee.
Sana yeni kanka getirdik beraber ligin anasini aglatirsiniz.

ChucKeR

bizim ligde kampa en erken katılan afrikalı sanırım. oysaki en fazla bance'ye ihtiyaç vardı. forvetimiz yoktu gs ve gençler maçlarında. millet 2'şer maç yapıp gitti. kiralık iş bu kadar oluyor  işte hükmün olmuyor basıp gidebiliyor adam.

5trawberry

İlk yarıdaki Tese maçında Giray'ı mal etmiştin. Şimdi Sen indirip Gekas çasaydı kötü mü olurdu be?!

LisandroLopez

Bu deplasmanda Samsunspor kafilesinde olmasını çok isterdim.Çünkü bize ayrı bi hava katıyor Bance

5trawberry

Başlatma kupasına gel artık lan gel!

Sahada yürekten oynayacak adam arıyor gözümüz.!

Theofanis Gekas

senin bokunu yiyelim la biz

5trawberry

Biz değil geriye kalan 8-9 kişi yesin, belki vitamin kaparlar  :kafa: :kafa:

hacettepeli

Alıntı yapılan: muratertan55 - 15 January 2012, 19:01:53
senin bokunu yiyelim la biz

iğrendim :) ama arıyoruz gerçekten bomba forvet hele bu yeni kanat oyuncularımızla çok kafa golü atacağına inanıyorum.

Lusage

Hiç bir şey yapmasanda gol atmasanda bu takım seninle ileriye daha rahat çıkıyor. Ortasahada saçma sapan pas hataları, artistik çalımlar denemiyor. Kaldırıyor topu havaya indirebilirsen hızlı geçiyoruz ileriye indiremesen bile baskı kuruyoruz ileride. Ama sen yokken bunların hiç birisini tam yapamıyoruz. Vur topu ileriye Gekas yada X, Y, Z kafaya yükselsin rakip topu karşılasın tekrar atağa kalksın. Bir değil iki değil hep aynı senaryo.. Beceriksiz de olsan. Topu 1 metreden kalecinin üstünede atsan sen bu takıma Lazımsın Arkadaş!

Kaya

Rezil bir ortasahaya sahibiz..Bance olduğu için bu bi nebze gözden kaçıyordu..O yok ve ona atılan uzun toplar yok..Bizim ortasahamız amatörden beter..

kuzeycity

Babam Bance bugün takımın en iyisiydi derken etme eyleme diyip gülüyordum adam haklıymış. O varken gol atamasak da takım savunması yapıyoduk, top tutuyoduk, bi iki pas yapıyoduk