5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

ruhsuz serefsiz
adam sanki cokta umrumdaymis gibi oynuyor ona sinirim bozuluyor
cünkü onun iyi oldugunu biliyorum

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 15 January 2012, 20:04:04
ruhsuz serefsiz
adam sanki cokta umrumdaymis gibi oynuyor ona sinirim bozuluyor
cünkü onun iyi oldugunu biliyorum

sankisi fazla çokta umrumdamıyı oynuyor karaktersiz

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 15 January 2012, 20:12:19
sankisi fazla çokta umrumdamıyı oynuyor karaktersiz

pardaon umrumda degilmis gibi yazacaktim

Gorkem

ruhsuz herif  >:( :kafa: :kafa: :kafa: >:(

ElbistanLı4655

Beşiktaşdanda Gönderilmesinin Sebebi Buydu.. Adam Çok Vurdumduymaz. Maç Bitsede Gitsem Yatsam Diyor.! ******* ruhsuz herif!   al_sana al_sana al_sana al_sana

masbene

son 3-4 mactır bu moddaydın fink. bu taraftar kendi kalene aptal gibi gol attığında bile zerre kızmadı sana. şimdi senin hocan seni kenarda oturtmassa bir suç daha işlemiş olacak

burakbas

sezon başında formanın arkasına fink yazdırdığım güne lanet olsun. çıkmıyor yazı !

Lusage

Senin Alman olduğundan şüpheliyim.. Almanlar disiplinli adamlardır. İşini yapmak için ekstra çaba gösterirler ve layıkıyla yaparlar. Ama sen ne yapıyorsun anlamıyorum. Kırma falanmısın sen?

kamuri

her geçen gün daha kötü oynuyosun bence kızağa çekilme vaktin geldi de geçiyor

Kaya

Bana bir tane (devşirmeler dışında) teknik,gole giden,topla oynamayı bilen Alman söyle deseler oturur düşünürüm.Bu İspanyol,Brezilya ve Portekizli futbolcular için geçerli değildir mesela..Ee o zaman ne yapmalısın ! Almanların en iyi ortasaha oyuncusunu almadığın müddetçe yanaşmamalısın..Git stoperini al hayvan gibi fizikli,mücadeleci,disiplinli ne işin var ortasaha oyuncusuyla..Hee ama Beşiktaşta oynadı dimi evet  :o Oyunu yönlendirecek,futbolu gerçekten bilen ve posası çıkmamış bir ortasaha oyuncusu almalıyız yoksa işimiz çok ama çok zor..

HoliganSamSunLu

bir maçla sezonu kapatacak karaktersiz adam ... gb maçı hariç hangi maçta adam gibi oynadı

berusa55

Taraftarlarla sohbet etti
20 Ocak 2012 / 12:47

Samsunspor Şirinler Taraftar Grup üyeleri ile katıldığı açılışta bir araya gelen kırmızı beyazlı oyuncu Fink, taraftarlarla uzun uzun sohbet etti. Taraftarlarla aynı masada oturan ve samimi açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Samsunsporlu taraftarların takımlarına olan desteğini görmek bizleri mutlu ediyor. Gerçekten on numara bir taraftara sahibiz. Futbolcu - taraftar elele verip Samsunspor'u daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi. Şirinler Taraftar Grubu adına konuşan Burak Güleç ise, "Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi için taraftarlar olarak bizlerde üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69830

5trawberry

Aferin la :D Taraftarı o kadar çok seviyor ki. Şirinlerin oraya gittikten sonra zıplaya zıplaya gelin la diyordu maratona doğru :)

fanatik samsunsporlu

bugün iyiydi.delase keyiflerdeki ağlayan çocuğa söz vermiş yeneceğiz diye .belki de ondandır

isa55

Zaman zaman hata yapsa da maçı isteyen oyuncuların başında geliyordu.