STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

güzel kadro çıkarmış,taraftarımız da doldurmuş yerlerini.kazanmak için herşey hazır saldır Samsunspor.

masbene

Alıntı yapılan: masbene - 12 January 2012, 10:44:42
            ertuğrul

adem  kemal   bahia   yenal

fink   m.ceylan

serdar                     uğur

m.yıldırım   

gekas

benim 11'im bu...
ekhigo haricinde kadroyu doğru yapmışım :p

sadece55

SAMSUNSPOR
Ertuğrul
Bahia
Kemal
Adem
Yenal
Fink
Uğur Boral
Murat Ceylan
Murat Yıldırım
Ekigho
Gekas

Kadro müthiş beyler bu maçı alırız bugün

kale5501

fink yerine etıuhu olsa dahada harika olur bu takım

fanatik samsunsporlu

onların defansı aksayacaktır bugün.hadi gekas bombala travzanı

jurista

heyecandan nefes alamıyorum , saat 15-55 de dünya ile tüm irtibatımı kopartacam maçı takip etmeye ne kalbim ne ruhum dayanmaz , allahım başta serdar bali köpeği olmak üzere yaşadığı şehirde nankörlük yapan imkanını sömürdüğü kentin başarısızlığını isteyen tüm şerefsizlere yüzümüzü kara çıkarma yarabbim , bizim başımızı yere eğdirme bu gece bizim gecemiz olsun zafer şarkıları söylememizi nasip eyle yarabbi. Amin

fanatik samsunsporlu

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: jurista - 15 January 2012, 16:38:54
heyecandan nefes alamıyorum , saat 15-55 de dünya ile tüm irtibatımı kopartacam maçı takip etmeye ne kalbim ne ruhum dayanmaz , allahım başta serdar bali köpeği olmak üzere yaşadığı şehirde nankörlük yapan imkanını sömürdüğü kentin başarısızlığını isteyen tüm şerefsizlere yüzümüzü kara çıkarma yarabbim , bizim başımızı yere eğdirme bu gece bizim gecemiz olsun zafer şarkıları söylememizi nasip eyle yarabbi. Amin

Yalniz degilsin  ::)

ercan0655

masbene

hava cok soguk yagıs var orada ve bizimkiler cok usumusler belli hallerinden

fanatik samsunsporlu

masbene

LisandroLopez

Harikasın Petkoviç hafta içindeki maçtan sonra ısrarla Bahia nın oynaması gerektiğini düşündük
ve bizim gördüğümüzü hoca da gördü tecrübesiyle bu takıma Bahia şarttı zaten tebrikler hocaya..

fanatik samsunsporlu