Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

bu zor zamanımızda 19 yaşındaki bir futbolcuya nerede oynarsa oynasın bel bağlayamayız.

davidsavage

AlıntıKuzeyin Sesi SAMSUNSPOR
ESKİŞEHİRLİ TARIK ÇAMDAL.....

24 MART 1990 MÜNİH DOĞUMLU...
ORTASAHANIN ORTASINDA ((10 ))OYNUYOR..
GEREKİRSE ORTANIN SAĞINDA DA GÖREV YAPIYOR...
SAĞ AYAĞI SOL AYAĞINA GÖRE ÇOK DAHA İYİ..
ÇOK HIZLI...
... KONDÜSYONU MÜKEMMEL...
OYNADIĞI MEVKİ DOLAYISYLA ASİST YAPMAYI ÇOK SEVİYOR..
BOŞ ALANLARDAKİ TOPÇULARI ÇOK İYİ GÖRÜYOR...
EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ BİREBİRİ ÇOK SEVMESİ......

VE PAZARTESİ SAMSUNDA İMZA ATIYOR.....................
Beğen · · Paylaş · 63 · 5 dakika önce ·

https://www.facebook.com/KuzeyinSesiSamsunspor

SSKLA

kesinlikle saçma bir söylenti bence.serdar özkan varken neden bir sağ kanat daha alalım ?  :hnk:

FaTiH_HaN

Orta sahanın ortasında 10 numara pozisyonunda oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var aslında ama bence sadece söylentiden ibaret her transfer döneminde bir anadolu takımıyla ismi geçmiş eskişehir ve bursaya transfer olacağı yazmış geçmiş haberlerde, şimdide menajerler bize mi kakalamaya uğraşıyor acaba, nerden çıktı durup dururken  :o

korayx

Ara transferi en verimli en azından isim bazında en verimli geçiren samusnporumuz oldu. Ancak söyle bir sıkıntı var ki işimizi zora sokuyor. İlk yarıda çok ok az puan topladık geride kalan maçlarda mükemmele yakın bir performans sergilemezsek seneye trt ekranlarında buluruz kendimizi kalan 15 maçta 7 maç kazanmazsak bu ligde tutunamayız.  ben öyle bir ihtimalin çokzayıf olduğunu düşünüyorum o yüzden çok büyük beklenti yaratmayalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım..

kuzey55

la bi gidin şurdan ya gerekirse 10 maç kazanırız yine ligde kalırız.

korayx

tabi barcelona gibi takımsın kazanırsın

kuzey55

Lusage

GİZLE butonunu bulandan Allah (cc) Razı Olsun!

Lüzumsuzları Gizlemekte üstüne yok..

özkan

oo ne zamandır bu sayfa formdan düşmüştü..bi tomaçımız vardı şimdi yeni tomaclar geliyor..altyapımız calısıyor gece gece :)

sadece55

Alıntı yapılan: korayx - 15 January 2012, 00:16:25
tabi barcelona gibi takımsın kazanırsın

Şu Samsunspor Düşmanı yoksul kişiyi atacak yöneticiye bir adet Kuşbaşılı Pide desem Rüşvet olayına girermi ki

samsunluhakan

hoca lazım kim gelirse gelsin bundan iyidir

furkan5534

artık transfere gerek yok iyice borca giriyoruz bugunku trabzon macından sonra ve ordu galıbıyetınden sonra gercekten yeter dedım artık.petkovıc olduktan sonra ve bu yonetım oldukca bırak ronaldoyu maradona bıle gelse bu takımı kurtaramaz.gıt artık petkovıc git Allahsız herıf gıt madara olduk herkeze  >:( >:( :kafa: :kafa:

samsunluhakan

petkoviç efendi hala umutlu onu orda tutanlar utansın olan büyük samsunspor taraftarına oluyor PETKOVİÇ İSTİFA......

samuray

her hafta bi umutla ha bu maç ha bu maç çıkışa geçeriz derken adım adım dibe gidiyoruz ya yetyer gönderin şu hoca müsvvedesini artık bi kan değişikliği şart ordu kadar olamıyoruz ya cuper geldi 3 maça çıktı 5 puan topladı bizde nalları topluyo8uz gelen dört giden dört atıyor ya rezil ettiniz bizi ele güne başkan uyumayın artık bu işin şakası yok adım adım alarm zilleri çalıyor  >:( >:( >:( >:(