STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıSamsun'un transferleri sahada!
Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Samsunspor'da hedef galip gelmek.

Samsunspor Teknik Direktörü Petkoviç, Trabzonspor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan kırmızı beyazlı takımda tek hedef üç puan.

Hafta içerisinde kupa maçında Orduspor'u mağlup ederek tur atlamanın moralini yaşayan Samsunspor, Karadeniz derbisinden de galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor. Teknik direktör Vladimir Petkoviç, her maçın zor olduğunu ve şiddetle puan ve puanlara ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Artık puan toplamak zorundayız. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Buradan istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Yeni transferler Gekas ve Uğur Boral'ın de ilk kez lig maçında Samsunspor forması giyeceği karşılaşmada sakatlığı bulunan Selim Teber ve cezalı olan Anıl Dilaver forma giyemeyecek. Samsunspor'un şu sahaya şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:

Ertuğrul- Adem, Kemal, Akaki, Uğur Boral- Murat Yıldırım, Murat Ceylan, Fink, Serdar Özkan- Ekigho, Gekas

DHA

son 28 buçuk saat..ordu denemesi meyvesini travzanda verecek eminim deplase yapan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'umuz Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı...

Samsunspor Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takımımız bugün Nuri Asan Tesisleri'mizin Yedaş sahasında Trabzonspor maçının taktik çalışmasını yaptı. Ardından istasyon çalışmalarında bulundu. Ekibimiz, bugün saat 14.00'de karayoluyla Trabzon'a hareket edecek

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2893

GurbetciFanatik

Yarin maca komsumda bakacafim  :D :D
3 Arkadaslar ücüde fanatik  trabzon_spor lu :rulet:
Yarin formami üstüme giyinip araniza oturacagim dedim ya sahada sizi avni akere gömecegiz dedim
yada yenilirsik size gömecegim dedim  ;D ;D ;D

SSKLA

feveran

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 14 January 2012, 14:38:04
Yarin maca komsumda bakacafim  :D :D
3 Arkadaslar ücüde fanatik  trabzon_spor lu :rulet:
Yarin formami üstüme giyinip araniza oturacagim dedim ya sahada sizi avni akere gömecegiz dedim
yada yenilirsik size gömecegim dedim  ;D ;D ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D >l< >l< >l< >l<

Sioux

Size Her Yer Bank Asya diye pankart yapıyorlarmış :)

mehmet yılmaz

özkan

trabzon forumlarındaki yorumlar tam bir knar mahalle karısı sözleri..Bunlar ne biçim insan böyle..

erdem

beyler yarınki maça fazladan 2 bilet var..acil işim çıktı gidemiyorum,fiyatta yardımcı oluruz yanmasın biletler. 05375887508

ahmetsefa55

düşündüğümüz kadar kalabalık olmıcaz sanırım.
kaç bilet satıldı acaba ?

Ayberk

Alıntı yapılan: Sioux - 14 January 2012, 16:06:52
Size Her Yer Bank Asya diye pankart yapıyorlarmış :)

Ya arkadaş bunlardan da bu beklenirdi zaten :D

1.si bize her yer bank asya olsa, şuan burada da şampiyonluğa oynardık ;)
2.si ulan burası da bank asyaysa bize, ve trabzonsporla oynuyorsak siz neredesiniz? ;D

Allah'ım sen bu insanlara kolaylık ver, kolay değil bu kadarcık beyinle yaşamak :(

Sivaslı_58

sivas_spor taraftarı olarak sizlere cani gönülden başarılar diliyorum  samsunspor_x 'lu kardeşlerim  spor_toto 'de tutunmanız dileğiyle.. yenmeniz bizede yarıyor..