Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

kamuri

Ayberk

sürekli aynı şeyi yazıyorum ama; biz bu adamın bonservis ücretini tahsil edemedik değil mi hala? söz verilen 3 oyuncu da yalan olmuştu. G.Emreciksin'in Fenerbahçe'ye transferinde de benzer bir durum vardı ve Boluspor bu transferden pay almıştı. Şu an Turgut her nereye giderse gitsin ilk önce o 1 milyonu bizim almamız gerekir. Bu fırsatçılık değil, bilakis haktır! Sen benim futbolcumu 1 milyon karşılığı alıp bir kısmını veya tamamını ödemeyeceksin, sonra o adamı satıp kurtuluş reçetesi arayacaksın! Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ;)

masbene

Turgut Doğan Şahin Bursaspor'da!
Transfer gündeminde en çok konuşulan isimlerin başında gelen Turgut Doğan Şahin, Burasspor'u tercih etti.
Genç forvetin, dün gece İstanbul'a gelerek Bursaspor yöneticileri ile masaya oturduğu ve anlaşma sağladığı belirtildi.
Ankaragücü yöneticilerinden edinilen bilgiye göre Bursaspor'un, Turgut'un bonservisi için Başkent kulübüne 1 milyon 750 bin TL, futbolcuya da iki yıllığına 1 milyon 200 bin TL vereceği öğrenildi.

cembaba

isyan

Ankaragücü ile antreman'a cikmis, bi transfer olamadi  :rulet:

babasamsunlu

turgut sana sağlam beddua etmişsiz vesselam..
ortalık malı oldun çıktın  :peeh: :peeh: :peeh: :peeh:

fanatik samsunsporlu

bu adamı da hergün bir takım transfer ediyor

isa55

Kaya

Turgut'un transfer haritası..Sarı ile takip edilmektedir..Kırmızı ya da mavi olma ihtimali de mevcut  :D

ahmetsefa55

paris la bura  :)
bana hiç yabancı değil  8)

FaTiH_HaN

Antepe gitti, Ankaragücüne döndü, sonra tekrar Antepe gitti, tekrar Ankaragücüne döndü, sonra gs ye gider gibi oldu, tekrar Ankaragücüne döndü, sonra araya Bursa girdi aray oda olmadı, Antep tekrar devreye girdi, Ankaragücü ile tekrar idmana başladı, bakalım şimdi ne olacak  :)

ahmetsefa55

FaTiH_HaN

Benimde içimde öyle bir his var son durak Samsun olacak gibi  :D

Burak

Bence sen bütün takımlara birden imza at kimin eksiği olursa forvette o oynatsın seni joker ol :)

FaTiH_HaN

Bu saatten sonra olsa olsa jokey olur, atımı getirin Antepe gidiyorum, atımı getirin istikamet Samsun  ;D