STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

saim55

Serkan

Alıntı yapılan: saim55 - 13 January 2012, 20:24:05
Gekas için parnkart falan yazılacak mı?

Saim tel'in cem'de var değil mi gece telefonun acık olsun her an sana ulaşabiliriz.

BEŞİKTEN_MEZARA

BEYLER BİLETİM ELİMDE 1 KİŞİLİK EK KONTENJAN YERİNİZ VARMI GEÇ KALDIM BİLİYORUM FARKINDAYIM BAŞKA GURUPLARLADA OTOBÜS BULUNABİLİYOR FAKAT BEN SİZLE GİTMEK İSTİYORUM MALUMUNUZ YAŞ 33 , 18-20 LİKLERLE YOLCULUK BİZİ YORABİLİR 0546 218 08 55 ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ....

fanatik samsunsporlu

inşallah bir problem olmadan dönersiniz.saha kapanmaya tahammülümüz yok.yolunuz açık olsun

ali ihsan

Yürekli oynayalım yeter.Geriye yaslanmadan kora kor mücadele edersek  galip döneriz.

RUHUMUZ YETER RUHUMUZ...AVNİ AKER TAKIM GÖRSÜNNNNN samsunspor_x

mehmet yılmaz

Sanırım hepimizin hayali aynı
Maç 0-0 gidiyor ve son bölümlerde Gekas golünü atıp, bizim tribüne doğru koşuyor. 1-0 kazanıyoruz :)
Benimkisi aynen böyle...

CurvaSs

arkadaşlar bilet durumu nedir? ne kadar satıldı, bitme şansı var mı?

Serkan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 13 January 2012, 22:26:38
arkadaşlar bilet durumu nedir? ne kadar satıldı, bitme şansı var mı?

Sıkıntı yok

burakbas

gelmiyor be pazar. cuma gününden tatilin bitmesini istemeye AŞK denir. sevgiliye kavuşma aşkı.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'umuz Trabzonspor'a hazırlanıyor...

Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile mücedele edecek olan takımımız, hazırlıklarını sürdürüyor. Saat 15.00'de başlayan antrenmanımızda oyuncularımız önce düz koşu yaptı. Ardından 5'e 2 top kapma organizasyonlarına geçildi. Pas teknmiği çalışmalarıyla devam eden antrenmanımız çift kale maçıyla sona erdi.

Samsunspor'umuz yarın (Cumartesi) saat 11.00'de basına ve taraftarlarımıza kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmandan sonra saat 14.00'de karayoluyla Trabzon'a hareket edecek.
http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2889

mehmet yılmaz

Hava yağışlı olacak. Tribünlerinin üstü açık.

Serkan

Desiqner

Alıntı yapılan: Serkan - 14 January 2012, 00:37:11
Yağmurluk mu alsak herkese ? yada ne yapsak ?

İyi fikir toplu alım yapılsa kırmızılarından şöyle adilerinden bi kullanımlık falan :)

samisos55

burakbas

@samsuni abi ALLAH bilir. onların kafasına yağar bize teğet geçer belki. zaten o gollerden sonra o kafalar yağmur mu hisseder ya , benimki de laf ışte :)