Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SerhaT55

13 January 2012, 17:52:18 #3105 Son düzenlenme: 13 January 2012, 18:18:09 SerhaT55
Futbolcularımızdan Bülent Kocabey ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile fesh edilmiştir. Kendisine, kulübümüze bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Samsunspor Resmi Web Sitesi

Bülent Kocabey Karşıyakayla Anlaşmış

samuray

ethu premier ligt euzun yıllar oynamış bi orta saha oyuncusu ya bu transfer olursa varya süper olacak inşallah

kavak_55

bülent kocabeyin gitmesi isabet olmuş gittiği yerde kendisine başarılar dileriz. athu gelirse çok iyi olur ortasaha çok daha iyi olur ama bir sol bek olmasa da sağ bek alınsa iyi olur ama petkoviç efendi sırf pal lazarı gözden çıkaramadığından bu mümkün olmayacak gibi pal lazarı alsın gözüne yapıştırsın adam her ana patlayacak bomba gibi adem alkaşı ondan bin kat daha iyi neyse hayırlısı olsun.

SSKLA

arena gazetsinde de etuhuyla prensipte anlaşıldı yazıyordu hadi bakalım hayırlısı.

fanatik samsunsporlu

son anda yapılan transferlerden çoğu gitti.keşke sadece banceyi alsalardı

kıbrıslı_mete

etuhu müthiş bir transfer olur eğer gerçekleşirse, çok sağlam bir adam, sert, rakibi ısıran bir orta saha

erkutdem55

Etuhu mu çıktı şimdi de.Devre arası transfer döneminde kendimizi aştık(olursa tabii).çıkarın bizi bu buhrandan artık,çok yazık olacak bu kadar çabaya yoksa.gekas,etuhu bu adamlar öyle kolay kolay ikna edilemez.gece gece güzel geldi bu haber.

bizim için saldır samsun'um laray laray lay lay,laray laray lay lay

SSKLA

SAMSUNSPOR'DA SON BOMBA: ETUHU!
Samsunspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Fulham'ın Nijeryalı orta saha oyuncusu Dickson Paul Etuhu'yu pazartesi Samsun'a getiriyor. Kırmızı-Beyazlılar bu oyuncuyla transfere kapatacak. Ayrıntılar bugün Gazetenizde...

14 Ocak 2012 Cumartesi 00:07

Kaynak : http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=30630

:)

o zaman :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

samsunmania

Anlayamadığımdan soruyorum, kusura bakmayın.
Ön libero mevkiinde bunca alternatif varken ve stoper, sağ bek, 10 numara ihtiyacı varken bu transfer niye??

zenke

maviay55

çok diri topçu helal yönetime  >l< >l<

tezahüratımız hazır bile  ;D We Love You Dicksonn

We love you Dickson! Fulham-bolton

Sioux

Bence Etuhu'yu alabilmemiz için Valdomiro kazması veya Mal Lazar'ın gönderilmesi gerekiyor. Önce o işi çzömeleri gerek. Adını ilk kez duydum Etuhu'nun, umarım alırız ve faydalı olur.

samsunluhakan

halk gazetesinde son dakika geçti pal lazar valdemiro ve şuanda 3. arıyorlarmış bence aramaya gerek yok domingez

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=30631

holigan5565

Alıntı yapılan: samsunmania - 14 January 2012, 01:14:04
Anlayamadığımdan soruyorum, kusura bakmayın.
Ön libero mevkiinde bunca alternatif varken ve stoper, sağ bek, 10 numara ihtiyacı varken bu transfer niye??

Bana göre Fink ortasahada çok hantal bir görüntü çiziyor onun yerine alınması bence çok mantıklı