Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

ilk defa yazıyorum şu transfer başlığına.
alınan 4 oyuncuda tam isabet.eksik mevkilere tamda o mevkilerin adam.
eğer bir tanede defansa ya sol beke yada stopere adam alırsalar bence bu takım her türlü ligde kalır.
alt sıralardaki takımlara bakıyorumda hangisi gekası uğuru serdarı ve murat ceyalanı kadrosunda görmek istemez.
yada hangisinde bu tarz oyuncular var.
antep gücünden güç kaybetti bide.

topçularda üzerlerine düşeni yaparlarsa hiç bir sıkıntı yaşamayız.
trabzondan iyi bir skorla döneriz ordu maçına ful tribün yaparız.
rahat kazanırız.
rahatlarız..  ;)

ahmetsefa55

yönetime yakınlığıyla bilinen arkadaşlar ;
yok mudur duyum vs.
isim olarak olmasa bile en azından mevki ? transfer düşünülüyo mu ? gibi  ;)
gerçi Samsun'a geliyorum kankim Adnan Sezgin'e bizzatta sorabilirim  8) :ok

s_uzunkaya

beylerrr patlatın bi holosko bobo filan yaa.... gekas a 2 top gitti acilen kanat lazım, sağ kanat...

Uğur Yıldız

AhmetDenizci

Önder Göztepe'de

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Önder Turacı ile anlaştı.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=105510

Weeks imzayı attı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı eski Ankaragücü futbolcusu Liberyalı Theo Weeks Lewis ile sözleşme imzaladı.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=105489

ercan0655

ibrakadabra55

Tisdell Samsun'da arkadaşlar bugün North Point'in önünde gördüm.

evolution55

ben dün Samsun'umuza geldim,bugün ben de north point oteldeydim... gekas,uğur boral ve ertuğrulu görme fırsatı buldum...gekas yanlarında fazla kalmadı ama aralarındaki arkadaşlık hoşuma gitti doğrusu...iyi anlaşıyorlar belli...

samsunluhakan

13 January 2012, 01:54:20 #3098 Son düzenlenme: 13 January 2012, 02:10:50 samsunluhakan
kemalin yanına topu oyuna sokabilen iyi bir defans lazım ve yedek kaleci yönetim inşallah alır akakiyle bu lig bitmez

SSKLA

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 13 January 2012, 01:54:20
kemalin yanına topu oyuna sokabilen iyi bir defans lazım.

bu dediğini bahia son derece yapabiliyor bence ama neden oynatılmıyor bilmiyorum.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 13 January 2012, 08:44:59
bu dediğini bahia son derece yapabiliyor bence ama neden oynatılmıyor bilmiyorum.

o zaman bir tane teknik direktör alalım

sadece55

berusa55

Etuhu'da sona gelindi
13 Ocak 2012 / 12:43

Kırmızı beyazlı ekip, İngiliz kulübü Fulham'da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Dickson Paul Etuhu'yu önümüzdeki günlerde Samsun'a davet edecek. Samsunspor'un Fulham ve yıldız oyuncuyla her konuda anlaştığı belirtildi
PÜRÜZLER GİDERİLDİ
Samsunspor, bir süredir peşinden koştuğu İngiliz Kulübü Fulham'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Dickson Paul Etuhu'yu transfer etmek üzere. Aradaki pürüzleri büyük ölçüde gideren kırmızı beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu önümüzdeki günlerde Samsun'a davet edecek.

30 YAŞINDA BİR OYUNCU
İngiliz kulubüyle her konuda anlaşmaya varan Samsunspor'da Etuhu'nun da kırmızı beyazlı ekibin teklifine 'evet' dediği öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekip, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu ile sözleşme imzaladıktan sonra transferi sonlandıracağını açıkladı. Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69498

FaTiH_HaN

Etuhuyu bir çoğumuz izlememişizdir, bir fikir sahibi olmamız çok zor. Ama bir futbolcu kariyeri boyunca orta saha mevkiğinde premier ligde tutunabilmişse kesinlikle boş oyuncu değildir, belkide orta sahalar için en zor lig premier lig. Finkin yerin cuk oturacağını düşünüyorum, inşallah bu transfer gerçekleşirse bambaşka bir takım olacağız.

Ayberk

Etuhu kariyeri çok sağlam bir oyuncu, istikrar abidesi. Açıkçası ben geleceğine ihtimal vermiyordum ama gelirse harika olur. Bu sezon başından bu yana 25 maç oynamış olması ise mükemmelden öte >l<