27- Akaki Khubutia

Başlatan Mert, 06 September 2011, 12:22:33

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Arkadaşlar haksızlık yapmayın. Bence de yetersiz bir stoper, ama 3.goldeki pozisyon öncesinde hakem yolladı onu dışarı...

red_white

küfür eden arkadaş şunun adresini ver bende edecem  :kafa: senin topçu yapanın... bütün topları kaleciye vermekten başka naparsın sen

twitter

ben bu hırboyu sevmeye başladım  :)

red_white

Alıntı yapılan: twitter - 12 January 2012, 00:43:23
ben bu hırboyu sevmeye başladım  :)

yok yok hırs var ama bu bizim başımızı çok yakar bir sefer adam akıllı topu oyuna sokamadı

GökhanÇağlar

kesinlikle Bahia oynamalı yerinde,çok dengesiz bir stoper,sahamızdan çıkarken kaptırdığı toplar çok tehlikeli oldu ayrıca bu adama penaltı attırmak büyük cesaret.

AhmetDenizci

Bugün öyle hatalar yaptı ki şansımız yaver gitti de top bizde kaldı. İnşallah Petkovic artık Bahia'yı oynatır. Adam resmen saatli bomba nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil ?  :kafa:  :kafa:  :kafa:

Sioux

Akaki Khubutia=Saatli Bomba

kamuri

maçtaki tek olumlu hareketi penaltıyı gole çevirmesiydi  :evet: zaten onu da dışarı felan atsaydı artık bizi kimse tutamazdı herhalde ;D

Kodalak

basit maçların , basit vampir kılıklı futbolcusu....

ulan senin futbolcu diye sahne aldığın o çimlerde ben messi olurdum yaşım biraz daha genç olsa....

beceriksiz,yeteneksiz

özkan

Kendi sahandasın,karşında orduspor,öyle dalga dalgada gelmiyorlar hani adamlar..Ama sen hala hata üstüne hata yaparsan nasıl olcak hacı bu iş böyle ?

Seni bize kitleyen menajeri tebrik etmek gerek..Adnan'ıda tabi..

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 12 January 2012, 01:09:54
kesinlikle Bahia oynamalı yerinde,çok dengesiz bir stoper,sahamızdan çıkarken kaptırdığı toplar çok tehlikeli oldu ayrıca bu adama penaltı attırmak büyük cesaret.
dün topları oyuna sokması iyi değildi.ama defanstan top dağıtan genelde o oluyor.penaltı atması normal.ordudaki yalçın da yıllardan beri penaltıları kullanıyor mesela.ama dün o da kaçırdı

brigand

Etrafımdaki insanların '' sizde adı garip bir adam var kim o ? '' dedikleri 7.sınıf topçu müsvettesi.

babasamsunlu

la adımı değiştirecem senin yüzünden pis herif..

isyan

Ben bu takimin teknik direktörü olsam, kafama silah dayasalar bile seni takima almam. Ölürüm de almam  >:(

SametYılmaz55

Allah sana boy vermiş gerisini koyvermiş >:(